اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه استفاده از EEPROM داخلی مگا32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه استفاده از EEPROM داخلی مگا32

نوشته اصلی توسط farzad089
    سلام خدمت دوستان .
    ممنون از مطالبی که گفتین .
    خب من الان یه متغیر داخل حافظه eeprom معرفی کردم ولی مقادیری که داخلش ذخیره میکنم با مقادیری که از دیباگ کردن بدستم میاد یکی نیست و خب کل برنامم بهم میریزه .
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟
    لطفا کدتون را بذارید.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad089
      سلام خدمت دوستان .
      ممنون از مطالبی که گفتین .
      خب من الان یه متغیر داخل حافظه eeprom معرفی کردم ولی مقادیری که داخلش ذخیره میکنم با مقادیری که از دیباگ کردن بدستم میاد یکی نیست و خب کل برنامم بهم میریزه .
      کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟
      دستان منتظرم اگه کسی میدونه کمک کنه :sad: :sad:

دیدگاه

سلام
        کدتون رو بزارید

دیدگاه

سلام دوستان شرمنده من خیلی وقت بود نیومده بودم تو سایت . خلاصه شرمنده این همه دیر شد .

کدها که اینا هستن

eeprom int a ;
          eeprom int b[4];

دیدگاه

سلام. یه سوال داشتم
            من با آردوئینو کار میکنم .میخواهم با کیپد عددی رو وارد کنم و عدد در حافظه eeprom ذخیره شود لطفا اگر کدشو دارین بفرستین.

دیدگاه

سلام
              ممنون از آموزش عالی تون
              ولی دوتا مشکل اساسی که واسه من وجود داره اول اینکه متاسفانه من خیلی سر در نمی آورم از بعضی کلمات تخصصی و تازه وارد دنیای میکرو ها شدم ☹️☹️
              و دوم اینکه اکثر آموزش ها با کدویژن هستن در حالی که دوست دارم با اتمل استودیو کار کنم و یاد بگیرم بنظر میرسه اتمل نسبت به کدویژن اصولی تر هستش
              جدیدترین ویرایش توسط 1380; ۱۰:۴۹ ۱۴۰۰/۰۴/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام هاشم نمایش پست ها
                سلام:
                من یه مشکلی دارم تو کار با eeprom . با بسکام کار میکنم اطلاعات رو ذخیره میکنم هر دفعه و همچنین اطلاعات یع تنظیماتی هستند که مقدارشون فقط یه بار تنظیم میشه و تو روال برنامه از مقدار انها استفاده میشه
                اما نمیدونم چرا بعضی وقتها اون متغییرهایی که فقط یکبار مقدارشون تنظیم شده تغییر میکنه و تمام سیستم رو مختل میکنه
                چون تمام عملکرد بر اساس اون متغیرها عمل میکنه
                ممکنه از چی باشه این مشکل.
                تغذیه من یه سوییچینگ هست که 24 رو به 5 تبدیل میکنه
                تعداد متغییر های eeprom زیاد هست
                اما جالبی اینجاست که همه متغییرها تغییر نمیکنن هر دفعه یه چندتایی فقط . البته محیط نویز خیلی کمی هست موتور القایی
                دوست عزیز معمولا حافظه های EEPROM ادرس رو اشتباه میدند بچه ها و این ادرس اشتباه دادن باعث میشه مقادیر داخل حافظه خراب بشه. بعد حافظه های EEPROM معمولا از نو نوشته میشند یعنی وقتی که شما یه مقدار بهش میدی حافظه یکبار پاک میشه و دوباره نوشته میشه. در این صورت مقادیر قبلی هم به فنا میرند. حداقل تجربه من که اینطور بوده. برای اینکه چندتا مقدار رو هی بنویسید و پاک کنید بهتره از ای سی های حافظه فلش استفاده کنید که دقیقا ادرس مقادیر رو بدید و دقیقا میکرو بره همونجا رو پاک کنه و ری رایت کنه. در ضمن ای سی های EEPROM و فلش یه تعداد دفعات مشخصی دارند برای رایت مقادیر. اگر این دفعات تمام بشه این حاقظه دیگه به درد نمی خوره. پیشنهاد می کنم از ای سی های فلش که با رابط I2C با میکرو ارتباط میگیره استفاده کنید.
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X