اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه سنسور فشار spd100 را با میکرو بخوانیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه سنسور فشار spd100 را با میکرو بخوانیم؟

با سلام خدمت همه دوستان...
    آیا کسی می دونه سنسور فشار (گاز- سیالات ) به نام spd100 یا کلا خانواده spd چه جوری کار میکنه؟
    می دونم یک استرین گیج هست که پل وتستون توش هست . اما نمیدونم این خروجی سنسور رو باید چه جوری با فشار متناسب تطبیق داد؟
    من خودم از یه تقویت کننده lm324 استفاده کردم و با گین 100 وصلش کردم به a/d میکرو اما مطمئن نیستم درست باشه لطفا بررسی کنید .
    Don't hesitate to ask any question ..

پاسخ : چگونه سنسور فشار std100 را با میکرو بخوانیم؟

سلام من هم تو کنجاو شدو در باره این سنسور بدونم اگر کسی می تونه به وسیله عکس یا پروتوس بگه ممنون می شوم و شما دوست عزیز یه ذهره اطلاعات رو هم اگر شما چه به صورت ناقص هم می گفتی خیلی خوب بود یا علی
    من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

پاسخ : چگونه سنسور فشار std100 را با میکرو بخوانیم؟

این سنسور ها تاجایی که من اطلاع دارم با نام SPDXXX ( مثل SPD100G ) موجود هستند . :icon_razz:
      البته خودم دنبال راه اندازی شون هستم ولی نتونستم اطلاعات خوبی از دیتاشیتش بگیرم اگه چیزی گیر آوردین لطفا کمک کنید.
      برای دانلود دیتا شیت اون هاهم به سایت Jahankit.ir مراجعه و در قسمت محصولات >سنسور فشار هوا کلیک کنید و پی دی اف های مربوطه رو دانلود کنید :nice:
      اگه چیزی گیر آوردید به من هم خبر بدید( مثلا نحوه ی راه اندازی با میکرو و ..........)
      ask One Question

دیدگاه

پاسخ : چگونه سنسور فشار spd100 را با میکرو بخوانیم؟

اگه میکروی شما ورودی تفاضلی و تقویت کننده ی داخلی داشته باشه می تونی مستقیم دو خروجی سنسور رو به ایندو ورودی وصل کنی.
        اما اگه نداشته باشه باید از یک تقویت کننده ی مثل AD620 استفاده کنی.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X