اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تغییر کد ساده در avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در تغییر کد ساده در avr

سلام من با iar کار می کنم
    من احتیاج به تابع یا توابعی دارم که در صورت در یافت یک عدد هگز شبیه به 0xd این عدد را که حتما 4 بیتی بیشتر نیست بعنوان یک کد اسکی در نظر بگیرد و معادل هگز اون رو در بیاورد مثلا در مورد گفته شده مقدار هگز 0x44 را به ما بدهد
    البته من قبلا هم این سوال را مطرح کردم ولی نمی دانم چرا به بخش برنامه نویسی اینترفیس رفت و اونجا کسی پاسخ نداد
    فکر کنم کدویژن همچین تابعی داشته باشد ولی در iar پیدا نکردم . خودم هم نمی دانم چرا نتوانستم مستقیما بنویسم لطفا کمک کنید .

پاسخ : مشکل در تغییر کد ساده در avr

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
    سلام من با iar کار می کنم
    من احتیاج به تابع یا توابعی دارم که در صورت در یافت یک عدد هگز شبیه به 0xd این عدد را که حتما 4 بیتی بیشتر نیست بعنوان یک کد اسکی در نظر بگیرد و معادل هگز اون رو در بیاورد مثلا در مورد گفته شده مقدار هگز 0x44 را به ما بدهد
    البته من قبلا هم این سوال را مطرح کردم ولی نمی دانم چرا به بخش برنامه نویسی اینترفیس رفت و اونجا کسی پاسخ نداد
    فکر کنم کدویژن همچین تابعی داشته باشد ولی در iar پیدا نکردم . خودم هم نمی دانم چرا نتوانستم مستقیما بنویسم لطفا کمک کنید .
    سلام ........
    نمیدونم این کار رو دقیقا برای چی میخوای اما به هر حال کافیه یه ارایه تو رم یا FLASH (چون ثابته فلش خیلی بهتره ) در نظر بگیری و این کار رو انجام بدی یه چیزی تو این مایه ها

کد:
    unsigned char	ConvertArray[]={'0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','a','b','c','d','e','f'};
    unsigned int ConvertToAscii(unsigned char input)
    {
    	return ConvertArray[input];
    }

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

پاسخ : مشکل در تغییر کد ساده در avr

کد:
      char bin2ascii(char val)
      {
      if( val < 9 )
      return val + '0';l