اگه با بسکام کار میکنید بگید براتون یه عکس براتون پپلود کنم از فیوز بیت های تنظیم شده
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
ببخشید ها فکر نکنم ربطی داشته باشه چون من به اون فیوز بیت دست نمیزنم میکروم بازم کار میکنه
فقط مهمه که میکرو روی atmega128 mode باشه وگرنه کار نمیکنه
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
بلی حق با شماست ولی من وقتی فیوز بیت H که در شکل نشون دادم رو فعال نکنم وقتی بخوام جزیانی از پورت ها بکشم ریست میشه و با فعال کردن این فیوز بیت مشکل حل میشه .
ولی در کل خودم هم تعجب میکنم
اون فیوز بیتی که گفتم رو تغییر دادید؟
نه مگا 128 مقاومه و بیدی نیست که از این بادها بلرزه
یک خازن 100 میکر و فاراد رو نزدیکترین جای ممکن به تغذیه مگا 128 لحیم کن (حتی اگر میتونی به خود پایه های مگا 128)
و تغذیه رو از اون قسمت وارد مدار کن یعنی خروجی رگولاتور رو به پایه های اون خازن بزن
این کارها رو که گفتم اگه انجام بدی مطمعناً راه میوفته
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
راستی کریستالت چند مگا هرتزه ؟ پیشنهاد میکنم از 16 مگاهرتز استفاده ننننکنی
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
من تمام کارهام با مگا128 هست فقط بخاطر اون چند موردی که گفتم چند بار برام همین مشکل شما پیش اومده بود ولی از وقتی که اون موارد رو رعایت کردم دیگه مشکلی نداشتم
راستی پورتها رو خروجی تعریف کردین دیگه نه؟؟؟ :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
اون فیوز بیتی که گفتم رو تغییر دادید؟
نه مگا 128 مقاومه و بیدی نیست که از این بادها بلرزه یک خازن 100 میکر و فاراد رو نزدیکترین جای ممکن به تغذیه مگا 128 لحیم کن (حتی اگر میتونی به خود پایه های مگا 128)
و تغذیه رو از اون قسمت وارد مدار کن یعنی خروجی رگولاتور رو به پایه های اون خازن بزن
این کارها رو که گفتم اگه انجام بدی مطمعناً راه میوفته
دیدگاه