اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حفاظت از برنامه میکرو بطور دایمی (برای همیشه غیر قابل خواندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حفاظت از برنامه میکرو بطور دایمی (برای همیشه غیر قابل خواندن)

سلام
    دوستان، حالا چرا پایه را بسوزونیم؟ :surprised:
    من هر وقت می خوام برنامه ام کپی نشه، با ناخن گیر پایه های ISP را از ته می چینم.به طوری که هیچ کسی نتونه دوباره چیزی به آن لحیم کنه. این کار خیلی امنیت بیشتری نسبت به سوزاندن پایه ها داره.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام
      از پاسخهای دوستان ممنون پس نتیجه می گیرم که همون لاک بیتها از همه ایمن تر هستش کندن پایه های میکرو .میکرو رو زشت می کنه و در حد تیراژه
      با لا هم وقت گیر هستش کسی نظر دیگه نداره؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alef_avr
        سلام
        از پاسخهای دوستان ممنون پس نتیجه می گیرم که همون لاک بیتها از همه ایمن تر هستش کندن پایه های میکرو .میکرو رو زشت می کنه و در حد تیراژه
        با لا هم وقت گیر هستش کسی نظر دیگه نداره؟ :applause:
        اگه آی سی رو در پایه آی سی بذاری، دیگه به اون صورت، چیزی پیدا نیست.
        فکر می کنید، کسی دقت می کنه که ببینه میکروی شما پایه دارد یا ندارد؟ :rolleyes:
        مگه مشتری هایتان بیکار هستند؟ :biggrin:
        ----
        دستم اشتباهی روی تشکر رفت

دیدگاه

خوشحال شدم گفتم یکی هم از ما تشکر کرد باز هم از این اشتباهات بکن! :nice:
          ولی خودمونیم کندنش یه کم وقت گیره ولی خب شما کدوم پایه spi رو می کنید؟

دیدگاه

خوب من Miso و Mosi را می کنم.
            راستی، مگه شما تا حالا ناخنتان را کوتاه نکردید؟ :mrgreen:
            کندن این دو پایه همین مقدار وقت می گیرد :smile:
            این ملت هکری که من می بینم، هر کاری که بگی ازشون بر می آد دلت را به کار های نرم افزاری خوش نکن، دو روز دیگه یه برنامه برای کپی کردن برنامه ی میکروها در می آد.
            مگه همین اتفاق در نرم افزار نیافتاد؟ تا حالا چندین نرم افزار DCoder در آمده. یه روزی هم اگه هکر ها بیکار بشن، پاشون به الکترونیک باز می شه. :cry:

دیدگاه

با یه سنباده ظریف و یک هویه ظریف میشه به اون پایه ای که شما میچینید سیم لحیم کرد .

در ضمن بهترین پایه برای کندن ریست است

دیدگاه

سلام

تا جایی که من اطلاع دارم شما هر کاری هم بکنید نمیشه گفت دیگه خوندن از میکرو غیر ممکن شده!
                جدیدا متوجه شدم یه عده هکر عزیز از روی میزان مصرف جریان میکروکنترلر می تونن پی ببرن که میکرو در حال حاضر در حال پردازش چه دستوری هستش
                تعجب کردین؟ :surprised: :surprised:
                ولی واقعیت داره
                همونطوری که میدونین جریان مصرفی میکروکنترلر بستگی به دستوری که در حال پردازش اون هست داره و فرضا دستوری با دو سیکل کلاک جریان بیشتری مصرف می کنه البته اندازه گیری این مقدار مصرف فوق العاده مشکله و اینطور نیست که با یک آمپرمتر ساده بشه چنین کاری کرد(صحبت روی نانو آمپر و شاید هم پیکو آمپره :eek: و نیاز به تجهیزات مهندسی گران قیمت داره)
                شاید برای یه پروژه ای که پیک قیمتش 200 ؛ 300 تومنه این روش احمقانه به نظر برسه ولی وقتی صحبت روی مهندسی معکوس باشه استفاده از این روش می تونه خیلی عاقلانه باشه
                البته اتمل هم بیکار ننشته و رو میکروکنترلرهایی که اطلاعاتش اهمیت فوق العاده دارن(مثلا کارت های اعتباری) کاری کرده که جریان مصرفی میکروکنترلر همیشه در مقدار ثابتی باشه.
                جالبه بدونین خیلی از کارت های اعتباری در سالهای قبل به همین روش هک میشدن
                البته سری جدید میکروکنترلرهای ATMELآ‌( سری XMEGA) از DRM پشتیبانی میکنن ؛ که شاید بشه در این مورد رو اونا حساب باز کرد؛ شاید
                موفق باشید

دیدگاه

بابا بیخیال !!!!!!!!!!
                  دیگه خیلی داره تخیلی میشه!!!!!!!!
                  خوب چطوره برنامه رو پر از jump کنیم اینجوری دیگه نمیتونه کاری بکنه اون هکر عزیز!!
                  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                    یه روش عملی و عالی، همین الان اجراش کردم.
                    بعد از این که پایه را چیدید، با یک دم موشی نیم گرد، میکرو را بسابونید تا کل پایه از بین برود. اول روی Tiny13 اجرا کردم. هرچی جلو رفتم، دیدم پایه تمام نمیشه.
                    حالم گرفته شد :cry2:
                    ولی این کار را می شه روی مگا 16 انجام داد. این تراشه، پایه هاش، 1.5 میل اول داخل میکرو است. :wow: براحتی می توان کل اثر پایه را از بین برد.
                    نا گفته نماند که روی Tiny13 هم بعد از 1 میل سابوندن، از کل پایه، فقط دو نقطه ی خیلی ریز باقی موند.
                    اگه لازمه، بگید عکس های عملی را هم در سایت بذارم.

دیدگاه

بابا بیخیال !!!!!!!!!!
                      دیگه خیلی داره تخیلی میشه!!!!!!!!
                      خوب چطوره برنامه رو پر از jump کنیم اینجوری دیگه نمیتونه کاری بکنه اون هکر عزیز!!
                      :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                        جدیدا متوجه شدم یه عده هکر عزیز از روی میزان مصرف جریان میکروکنترلر می تونن پی ببرن که میکرو در حال حاضر در حال پردازش چه دستوری هستش
                        سلام .........
                        حاجی بیخیال oo:
                        میدونین معنی این حرف چیه؟
                        کدهای ماشین تولید شده توسط اسمبلر به همون 130 -140 دستوری که تو دیتاشیت میبینید محدود نمیشن مثلا یه دستور rjmp ساده تو محدوده 2 کیلو بایتی عمل میکنه یعنی مثلا rjmp label میتونه 1024 دستور متفاوت باشه
                        در نهایت بخوایم یه کد 2 بایتی (که اکثر دستورات 2 بایتی هستند) صرف نظر از 4 بایتی ها رو دیکد کنیم به 65536 دستور متفاوت میرسیم به نظر شما (در حد پیکو امپر که در نظر بگیریم) میزان جریان مصرفی این همه دستور با هم Overlap ندارند ؟ oo:
                        (ناگفته نماند که دستورات 4 بایتی رو هم که بخوایم حساب کنیم میشه 32^2 بیش از 4 میلیارد و 200 میلیون کد مختلف ولی شما فعلا رو همون 65 هزار فکر کنید.)

نوشته اصلی توسط FUBA
                        ولی واقعیت داره
                        منتظر رفرنس میمونم

نوشته اصلی توسط MortezaMir
                        سلام
                        یه روش عملی و عالی، همین الان اجراش کردم.
                        بعد از این که پایه را چیدید، با یک دم موشی نیم گرد، میکرو را بسابونید تا کل پایه از بین برود. اول روی Tiny13 اجرا کردم. هرچی جلو رفتم، دیدم پایه تمام نمیشه.
                        حالم گرفته شد :cry2:
                        هر IC با پکیج DIP هسته اصلیش تو مرکز IC قرار داره و پایه ها از طریق سیم های نسبتا ضخیم به اون وصله و شما هر چقدر بتراشید باز هم میشه با تراشیدن اطراف سیم بهش لحیم کرد مگه اینکه در مسیر پایه تا مرکز IC تونل بزنید

نوشته اصلی توسط MortezaMir
                        نا گفته نماند که روی Tiny13 هم بعد از 1 میل سابوندن، از کل پایه، فقط دو نقطه ی خیلی ریز باقی موند.
                        اگه لازمه، بگید عکس های عملی را هم در سایت بذارم.
                        حالا که ظاهرا T13 هه دیگه بدردتون نمیخوره بشکنید و نگاه کنید شاید میکرو های اتمل استثنا باشه

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

سلام
                          Tiny13 را تا تهش تراشیدم. پایه بود.
                          Mega16 را شکستم. دیدم فقط 1.5 میل اول پایه داشت.
                          میکروهای اتمل استثناء هستند.

دیدگاه

ببخشیدا

ولی اینقدر به خودتون زحمت ندید . پس لاک بیت برای جیه ؟؟؟ فعلا که بعد از گذشت چندین سال هنوز هک نشده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
                              ببخشیدا

ولی اینقدر به خودتون زحمت ندید . پس لاک بیت برای جیه ؟؟؟ فعلا که بعد از گذشت چندین سال هنوز هک نشده.
                              خب، آدم باید آینده نگر باشه.
                              چرا ما همیشه بعد از ضربه خوردن باید راه چاره ای پیدا کنیم

دیدگاه

میگم اگه مهندسین اتمل بیان با مترجم گوگل اینجارو پیدا کنن دیگه کل شرکت رو جمع میکنن

بابا این حرفا چیه oo: oo:

چقدر خشن رفتار میکنید شما با اینا oo:

کندن oo:

سوزوندن oo:

سابیدن :eek:

یه روش علمی داره .... فعال کردن یک عدد لاک بیت ناقابل

اگه هر کی هم بتونه حافظه فلش میکرو رو با فعال بودن لاک بیت بخونه من بهش جایزه خوبی میدم .
                                مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X