سلام به دوستان عزیز
                        AVRقابل توجه علاقمندان برای برنامه نویسی چند منظوره برای
برنامه نویسی چند منظوره برای این هست که ما بتوانیم کار 3 یا 5 میکرو را مثلا با یک میکرو انجام دهیم
مثلا شما در ویندوز ویندوز می تواند چندید برنامه را همزمان اجرا کند که این براساس سیستم چند منظوره ای است
در میکرو نیز ما می توانیم در عین حال با استفاده از سیسیتم چند منظوره ای چند تا تامیر به جز تایمر خود میکرو یا همزمان
می توانیم چند دستگاه را کنترل کنیم
اصول کار سیستم بر این اساس است که میکرو پروسه ها را صف بندی می کند و با الویت  پروسه ها را  اجرا
می کندبه علت تک منظوره ای بودن سی پی یو میکرو ما قادر نیستیم میکرو را به طور کامل چند منظوره کنیم
امابا دستوالعمل هایی می توان حدودآ 75 درصد کارها را با سیستم چند منظوره انجام داد ...........
ضمناً من نمی توانم بیشتر از این شما را راهنمایی کنم (به علت خدمت بسیار مقدس سربازی)
اما آدرس دو تا سایت که مشهورترین سایت برای چند منظوره ای کردن میکروی AVR  هستیش را به شما معرفی می کنم ........
                                                                                                          www.freertos.org 

barello.net/avrx
                                                                                  Good Luck For all Electronic man & Micro Programming       
                        AVRقابل توجه علاقمندان برای برنامه نویسی چند منظوره برای
برنامه نویسی چند منظوره برای این هست که ما بتوانیم کار 3 یا 5 میکرو را مثلا با یک میکرو انجام دهیم
مثلا شما در ویندوز ویندوز می تواند چندید برنامه را همزمان اجرا کند که این براساس سیستم چند منظوره ای است
در میکرو نیز ما می توانیم در عین حال با استفاده از سیسیتم چند منظوره ای چند تا تامیر به جز تایمر خود میکرو یا همزمان
می توانیم چند دستگاه را کنترل کنیم
اصول کار سیستم بر این اساس است که میکرو پروسه ها را صف بندی می کند و با الویت  پروسه ها را  اجرا
می کندبه علت تک منظوره ای بودن سی پی یو میکرو ما قادر نیستیم میکرو را به طور کامل چند منظوره کنیم
امابا دستوالعمل هایی می توان حدودآ 75 درصد کارها را با سیستم چند منظوره انجام داد ...........
ضمناً من نمی توانم بیشتر از این شما را راهنمایی کنم (به علت خدمت بسیار مقدس سربازی)
اما آدرس دو تا سایت که مشهورترین سایت برای چند منظوره ای کردن میکروی AVR  هستیش را به شما معرفی می کنم ........
                                                                                                          www.freertos.org 

barello.net/avrx
                                                                                  Good Luck For all Electronic man & Micro Programming       
دیدگاه