اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند منظوره ای کردن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند منظوره ای کردن میکرو

سلام به دوستان عزیز
                            AVRقابل توجه علاقمندان برای برنامه نویسی چند منظوره برای
    برنامه نویسی چند منظوره برای این هست که ما بتوانیم کار 3 یا 5 میکرو را مثلا با یک میکرو انجام دهیم
    مثلا شما در ویندوز ویندوز می تواند چندید برنامه را همزمان اجرا کند که این براساس سیستم چند منظوره ای است
    در میکرو نیز ما می توانیم در عین حال با استفاده از سیسیتم چند منظوره ای چند تا تامیر به جز تایمر خود میکرو یا همزمان
    می توانیم چند دستگاه را کنترل کنیم

اصول کار سیستم بر این اساس است که میکرو پروسه ها را صف بندی می کند و با الویت  پروسه ها را  اجرا
    می کندبه علت تک منظوره ای بودن سی پی یو میکرو ما قادر نیستیم میکرو را به طور کامل چند منظوره کنیم
    امابا دستوالعمل هایی می توان حدودآ 75 درصد کارها را با سیستم چند منظوره انجام داد ...........

ضمناً من نمی توانم بیشتر از این شما را راهنمایی کنم (به علت خدمت بسیار مقدس سربازی)
    اما آدرس دو تا سایت که مشهورترین سایت برای چند منظوره ای کردن میکروی AVR  هستیش را به شما معرفی می کنم ........

www.freertos.org 

barello.net/avrx

Good Luck For all Electronic man & Micro Programming       
    برای تشکر از امتیاز + استفاده کنید
  • ۱٬۲۱۰٬۰۰۰ ریال ۹۰۷٬۵۰۰ ریال
    ۶۶۳٬۰۰۰ ریال ۲۶۵٬۲۰۰ ریال
    ۲٬۷۴۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۴۶۶٬۰۰۰ ریال
    ۱٬۲۲۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۰۳۷٬۰۰۰ ریال
    ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال ۶۰۰٬۰۰۰ ریال
    ۳۴٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال ۳۲٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال
    ۴٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۳٬۶۹۰٬۰۰۰ ریال
    ۸۵٬۳۰۰ ریال ۷۰٬۷۹۹ ریال

پاسخ : چند منظوره ای کردن میکرو

سلام
    این هم یه لینک دیگه
    http://ltc.cit.cornell.edu/courses/ee476/RTOS/index.html
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام

ممنون دوستان

موفق باشید :smile:
      [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
      ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

ممنون از پست شما ولی در بسیاری از کاربرد ها به علت عقب ماندن میکرو از یک رویداد نمیتوان این کار را کرد .

به نظر من بهتره اگه میخواهیم یک میکرو چند کار مختلف را برای ما انجام دهد با در نظر گرفتن اولویت ها خودمون چند کاربرد را در یک برنامه بنویسیم .( در pc خیلی مطرح نیست، بعلت سرعت بالا و ... )

اینطوری دیگه اولویت ها از بین نمی ره . ( می دونیم کجای برنامه مهمه و میکرو نباید کار دیگه ای بکنه و کجا مهم نیست )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...