از اساتید محترم در مورد آشکار ساری بوسیله مقاومت که در بعضی سایتها هست بدون استفاده از vsکمک میخاستم :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی در موردآشکارساری خروجی میکرو در mp3 playerبوسیله مقاومت
Collapse
X
-
پاسخ : راهنمایی در موردآشکارساری خروجی میکرو در mp3 playerبوسیله مقاومت
نوشته اصلی توسط mehrenia_1366از اساتید محترم در مورد آشکار ساری بوسیله مقاومت که در بعضی سایتها هست بدون استفاده از vsکمک میخاستم :angry::angry:
MEHRENIA1366@GMAIL.COM
مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.
-
سلام دوست عزیز من به دلیل مشکل هزینه تمام شضده کمنر نیاز به استفاده از روش مقاومتی هستم ومداری در این رابطه ندارم ومشکل دیگه نحوه ارسال پالسها به پورت مورد نظره من با بشکام کار می کنم اگه روشهای بهتری هم سراغ دارین لطفا راهنمایی کنینMEHRENIA1366@GMAIL.COM
مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.
دیدگاه
-
دیگه یکی دو هزار تومن ارزش نداره که بخوای کیفیت کارتو پایین بیاری
بهترین روش استفاده از یکدونه DAC و مخلفات وابسته بهشه
اما روش مقاومتی به گفته شما که همون روش PWM هستش برای تبدیل مقداری دیجیتال به صوت از یک نردبان مقاومتی استفاده میشه
تو سایت 6 ماه پیش بحث شده
یه سرچ بزن
آخه الان عکساشو ندارم
اگه گیر آوردم میزارم
دیدگاه
-
با تشکز آقا احسان اشاره ای به کد دستورات می کنی :angry:MEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehrenia_1366از اساتید محترم در مورد آشکار ساری بوسیله مقاومت که در بعضی سایتها هست بدون استفاده از vsکمک میخاستم :angry:MEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ehsan_akbariمن با این روش کار نکردم اما فکر کنم مثل پورت موازی باشه
یعنی PORTX.7 پر ارزشترین و PORTX.0 کم ارزش ترین
باز هم از دوستان دیگه میخوام که اگه بیشتر میتونن کمک کنم
من از این روش تا حالا استفاده نکردم
معضرت :redface:
من مقاومت ها رو اینجوی گزاشتم
a.7 1.2 k
a.6 2.2k
a.5 4.7k
a.4 6.8
a.3 10
a.2 22
a.1 47k
a.0 68k
خوب حالا کافیه به جای اینکه بگین pwm1a=xx
بگین
porta=xxعلم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
اون 10 کیلو ها رو دیگه نزاشتم و مستقیم به هم وصلشون کردم و باید قبل از امپلی یه خازن در حد چند میکرو هم باهاش سری کنی و یه پتانسیومتر هم بزاری واسه میزان ولوم رو که به پری یا امپلی فایرت میدیعلم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
باتشکر جناب امگا یه سوال دیگه داشتم من در حال ساخت یه پروژه سونخگو هستم که طرف مقابل میخات امتیاز این پروژه رو از من بخره متمام کارای منتاژ به تعداد مورد نیاز خودشو خودش انجام بده برای همین میخاستم بدون اولا من بر چه اساس به ایشون قیمت بدم وثانیا در مورد mp3 playerمن می تونم از میکروهایی که sramیک کیلو دارم استفاده کنم ویه سوال دیگه البته با عرض معذرت یه کم توضیح در مورداینpwm در این مورد بخصوص برام بدین خیلی ممنون میشم پیشاپیبش عید فطرو به شما وتمامی اعضای انجمن ومدیران تبریک خعرض می کنم.MEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه
دیدگاه