اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد USART

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد USART

سلام

اگه میشه یه تاپیک بزنید تا تمام مشکالات عمومیه میکرو AVR رو اونجا بپرسیم تا همه مثل من به خاطر یه سوال کوچیک نریم یه تاپیک بزنیم و فروم رو علکی شلوغ کنیم

خیلی ممنون

من هر کاری میکنم نمیتون یه رشته رو با کمک دستور scanf و یا gets بگیر اگه میشه کمکم کنید

پاسخ : کمک در مورد USART

یه کی نیست به این سولم جواب بده

دیدگاه

شما برنامه ات رو بزار اگر سوادمون کشید و تونستیم کمک میکنیم که کجاش مشکل داره!!!!!!!
      :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

راست میگه خب
        برنامت روبذار اینجا
        شاید هم مشکل از max232 باشه یا مثل من جای پایه های rxdو txd رو تو سوکت db9 اشتباه وصل کرده باشی...
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

سواد چیه هر کدومتون یه پا پیشکسوتین

من تازه دارم تو پروتئوس امتحان می کنم و با دستور getchar هیچ مشکلی ندارم و حتی میتونم ارسال کنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم یه رشته رو دریافت کنم

char a; k
          scanf("%c",&a); k
          printf("%c",a); k

اون k که گذاشتم چیزی نیست جدی نگیریدش

دیدگاه

ببین char فقط یک کاراکتر میگیره و برای تعریف رشته باید از دو راه زیر رفت :

1- اگر حداکثر طول رشته رو میدونیم
            char name[toole reshte]; که در کروشه طول رشته قرار میگیره.
            2- اگر طول رشته رو نمیدونیم
            char *name
            که این روش پوینتر هست و یک اشاره گر به آدرس رشته ماست و علامت &name هم که آدرس اشاره گر من پیشنهاد میکنم بخش اشاره گر از کتاب های C رو حتما بخونید حتما بعدا بهش نیاز پیدا میکنید!

نمیدونم تونستم کمکی بکنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

خیلی ممنون کمک زیادی کردی مشکلم اینجاست که این بخش پویتر ها رو نخوندم و فقط اسمشو شنیدم الان فقط تونستم یه کاراکترو با دستور scanf بگیر یکم ور برم کامل یاد میکیرم

دستت درد نکنه

دیدگاه

دوست عزیز

برای اونکه هم خودتون از سر در گمی در بیاین و هم برای این مسایل کلی پای اینترنت معطل نشید ابتدا یه رفرنس خوب بگیرید و مطالعه کنید
                برای شروع هم از همون مثالاش شروع کنید

اگه مطالبی تو رفرنس نبود و یا ثقیل بود کامنت بزارین

به علی قسم که اینطوری وقتتون کمتر گرفته میشه

وگرنه ما در همه حال مخلص همه دوستان هستیم و فرصت بشه پاسخ گو هم هستیم

یا علی :job:

دیدگاه

من چه طور میتونم از پورت پرینتر تو ارتباط USART استفاده کنم پایه هاش رو میدونم فقط نمیدونم چه نرم افزاری میتونه استفاهده کنه ، نه کدویژن و نه حایپر ترمینال از پورت پرینتر نمیتون استفاده کنن

دیدگاه

سلام مهندس ---
                    من یه مشکلی داشتم اگه لطف کند کمکم کنید ممنون میشم ..
                    من یه پروژه با bascom دارم درست میکننم(فرکانس متر )البته می خوام برای سنجش دور موتور dc در یک ثانیه استفاده کنه و مقدارش رو با یک فرستنده به گیرنده بفرسته تا روی lcd نمایش بده

حالا من هر کار میکنم با usart جواب نمیگیرم فرستنده وگیرنده من hm-t ,hm-r 433 hz هستش .من حتی این دو ماژول رو کنار گذاشتم و با سیم هم دو میکرو رو وصل کردم جواب نگرفتم.یعنی یا lcd روشن نمیشه یا جواب درست نمیده..و حالا اگه با بسکام آشنایید میخواستم برنامه درست ارسال و دریافت رو بهم بگین.در ظمن میخواستم بدونم در usart چه طور میشه تعداد pack های ارسالی رو تنظیم کرد مثلا 8 بیت داده یک بیت خطا ...
                    یه سوال دیگه میخواستم بدونم در codevision چه طور میشه تعداد پالس هی ورودی در یک ثانیه رو حساب کرد...
                    با کمال تشکر حیدر فارابی

دیدگاه

دوست عزیز بهترین راه برای شروع کارها تعریف گامه! یه دفعه ای سنگ سنگین بر ندار که نتونی بلندش کنی! ببین اگه شما از دستور scan یا get استفاده کنی میکرو تا وقتی کاراکتری در یاففت نکنه هیچ کاری نمی کنه . پس برای تست می تونی اول وقت یه رشته رو به کامیوتر بفرستی چون روتین ارسال میکرو ، میکرو رو hold نمی کنه ! از lcd هم استفاده نکن چون شاید گیر کارت lcdه ! اگه به اسکوپ دسترسی داری حتما خروجی پایه TXD رو نگاه کن ببین اصلا چیزی بیرون میاد! در ضمن ببین این پایه رو به صورت خروجی تعریف کردی یا نه؟ boud rate رو درست تنظیم می کنی ! کریستال یا اسیلاتور داخلی رو درست انتخاب کردی ؟!! همه اینها رو می تونی با ارسال یه کاراکتر ثبات له کامپیوتر تست کنی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X