اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص پایه های سون سگمنت 4 تایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص پایه های سون سگمنت 4 تایی

با سلام
    من یه سون سگمنت 4 تایی دارم که کاتد مشترکه . چطوری میشه پایی که در شکل زیر مشخص شده رو پیدا کرد ، چون روش چیزی ننوشته :angry: ...... ممنون :sad:

پاسخ : تشخیص پایه های سون سگمنت 4 تایی

یه باطری سه ولتی پیدا کن پایه های مختلف رو تست کن سریع ترین و مطمئن ترین راهه.
    چون میگی کاتد مشترکه یعنی اون چهار تا پایه با وصل شدن به زمین و 8 بیت دیتا هم با ولتاژ مثبت تحریک میشن.
    یعنی مثلا سیم مثبت رو به یکی از پایه های کناری بزن و سیم منفی رو یکی یکی بزن به پایه ها هر کجا یکیشون روشن شد بدون جزو چهار پایه select هست.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

ممنون . امتحان می کنم

من کاتد مشترک رو به ولتاژ مثبت وصل کردم و منفی رو یکی یکی به همه پایه ها زدم ، فقط 4 پایه کار می کنه ، و هر کدوم از اون 4 پایه مربوط به یکی از سون سگمنتهاست و وقتی میزنمشون به منفی سگمنت بالایی و سمت راستشون روشن میشه (به ازای هر بار ولتاژ منفی دادن به یکی از اون 4 پایه)

این یعنی چی ... اون 4 پایه چی هستن ؟
      فکر کنم همون پایه های select هستش که میگید ... پس تشخیص A B C D و ..... چطوریه ؟

بازم ممنون

دیدگاه

گفتم که اون چهار پایه هر کدوم که به ولتاژ صفر وصل بشه یکی از اون چها تا سگمنت انتخاب میشه. خوب اگه شما این چهار تا پایه رو پیدا کردین یکیشون یا هر چها تا رو به منفی باتری وصل کنین حالا مثبت باطری رو به پایه های باقیمانده بزنین او هشت خط دیتا رو میتونین پیدا بکنین اما قرار داد این که چه پایه ای رو a,b,... بگیرین با خودتون و برنامه نویسی تون هست ولی اگه بخواین استاندارد کنین بیاین تو proteus وصل کنین و به صورت بصری ببینین که کدوم حرف کدوم تکه رو نشون میده مثلا تکه وسط به صورت قرارداد با حرف g نمایش داده میشه.
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X