اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن avrوlcd با برق تلفن میشه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن avrوlcd با برق تلفن میشه؟

سلام به همه امید وارم خوب باشید.(توپ باشید)
    می خواستم یه avr خسته (همون atmega8l )و lcd 2*16 رو با برق تلفن روشن کنم(کم مونده آب هویجم بگیرم با برق تلفن ) بصورتی که خط اشغال نشه(تلفن برداشته نشه).
    اگه جریان بیشتر از 1.8mAاز خط بکشم خط برداشته میشه(البته جا با جا فرق داره).
    داشت یادم میرفت کریستال مدار4Mhz میباشد.

لطف کنید راهنماییم کنید که این کار شدنیه یا نه؟
    اگه اره چطوری؟

گسترده تر از هر چیز دل مومن است(امام علی (ع))
    [glow=red,2,300]R[/glow]
    [glow=green,2,300]G[/glow]
    [glow=blue,2,300]B[/glow]

پاسخ : روشن کردن avrوlcd با برق تلفن میشه؟

نکنی این کارو!!!!
    اگه یکی زنگ بزنه ییهو همه ی مدارت می سوزه.چون تا جایی که من می دونم وقتی کسی زنگ می زنه یه سیگنال ac روی یه dc بالاتر(فک کنم 100 ولت) میاد رو خط.و اون ic هاتو می سوزونه

دیدگاه

آره میشه فقط مشکلی که هست اینه که وقتی کسی گوشی رو بر می داره که زنگ بزنه ولتاز میاد پایین
      behi

دیدگاه

آقا چه اسراری از خط تلفن استفاده کنی .
        اگه بحث هزینه برقه اگه من جای تو بودم یه سیم مینداختم رو سیم های تیر برق تو کوچه !
        ولی اگه بازم اسرار داری از خط تلفن استفاده کنی فکر کنم می تونی از ترکیب زنر و خازن و دیود استفاده کنی.
        اگه سطح ولتاژ هارم نمیدونی فکر کنم تو قسمت مدار مخابراتی بچه ها بهت بگن .
        ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
        هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
        گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siamakb
          سلام به همه امید وارم خوب باشید.(توپ باشید)
          می خواستم یه avr خسته (همون atmega8l )و lcd 2*16 رو با برق تلفن روشن کنم(کم مونده آب هویجم بگیرم با برق تلفن ) بصورتی که خط اشغال نشه(تلفن برداشته نشه).
          اگه جریان بیشتر از 1.8mAاز خط بکشم خط برداشته میشه(البته جا با جا فرق داره).
          داشت یادم میرفت کریستال مدار4Mhz میباشد.

لطف کنید راهنماییم کنید که این کار شدنیه یا نه؟
          اگه اره چطوری؟

سلام
          دوست عزیز خط برق جریان خیلی کمی رو می تونه به شما بده که برای راه اندازی مدار شما کافی نیست.این کار به نظر من امکان پذیر نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X