اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

VU METER با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

VU METER با AVR

با سلام و احترام به همه دوستان عزیز و دوست داشتنی ، آرزو میکنم نماز روزه هاتون قبول حق باشه راستش میخوام یه VU METER با 48 خروجی به کمک AVR ATMEGA64 بسازم البته 10 و بیست تایی رو میشه با LM3915 ساخت اما من تعداد خروجی هام بیشتره به دو دلیل میخوام از میکرو استفاده کنم اول اینکه میکرو تعداد بیشتری رو میتونه کنترل کنه دوم اینکه میشه ریتم های دیگری رو بصورت پیش فرض ایجاد کرد اما سوال من اینه برای این کار به ADC باید صوت رو اعمال کنم یا اینکه باید اول تبدیل کنم به DC بعد اعمال کنم؟ دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند خواهشا توضیح بدید من اطلاعاتم در مورد سیگنال های صوت و صوت سنج ها در حد زیر صفره
    سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
    یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
    حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
    دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
    ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
    سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

پاسخ : VU METER با AVR

باسلام
    من مدتی پیش یه دستگاه میکس صدا دیدم که VU METER اون بصورت ستونی 20 تایی بود فقط یه چیزش جالب بود اینکه وقتی صدا بالا میرفت LED های بیشتری روشن میشد که LED آخر بعد از اینکه صدا پایین میومد دیر تر از همه پایین میومد و اگر صدا دوباره بالا میرفت دوباره این کار تکرار میشد . این مدل VU METER هم توی WINAMP هم هست آیا این حالت یه آی سی مخصوص داره یا این کارو میشه با میکرو انجام داد

دیدگاه

نیازی به تبدیل به DC نیست،فقط باید اینو تعیین که حداکثر و حداقل ولتاژ ورودیت به ADC چیه تا Referance Voltageرو درست تنظیم کنی تا دقت ADC بالا بره!
      زکات علم نشر آن است.

دیدگاه

خب اگه dc شدن نیاز نیست بر چه مبنایی باید led ها رو خاموش روشن کرد؟ دوستان من میخوام lm3915 رو تو میکرو شبیه سازی کنم کسی اگه اطلاعات داره کمک کنه چون خیلی گیرم سر این قضیه
        سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
        یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
        حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
        دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
        ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
        سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezanews
          باسلام
          من مدتی پیش یه دستگاه میکس صدا دیدم که VU METER اون بصورت ستونی 20 تایی بود فقط یه چیزش جالب بود اینکه وقتی صدا بالا میرفت LED های بیشتری روشن میشد که LED آخر بعد از اینکه صدا پایین میومد دیر تر از همه پایین میومد و اگر صدا دوباره بالا میرفت دوباره این کار تکرار میشد . این مدل VU METER هم توی WINAMP هم هست آیا این حالت یه آی سی مخصوص داره یا این کارو میشه با میکرو انجام داد
          بنام خدا
          با سلام
          چیپ LB1412 این امکان رو به شما میده
          LEVEL METER DRIVER for 12 LEDs = LB1412
          http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/sanyo/ds_pdf_e/LB1412.pdf

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X