سلام دوستان کسی میتونه برنامه یه مدار دماسنج کنترلی برام پیدا کنه با کد ویژن وکدویزارتاش برای جوجه کشی میخوام هیچی هم بارم نیست.
باتشکر :mrgreen: :mrgreen:
سلام دوستان کسی میتونه برنامه یه مدار دماسنج کنترلی برام پیدا کنه با کد ویژن وکدویزارتاش برای جوجه کشی میخوام هیچی هم بارم نیست.
باتشکر :mrgreen: :mrgreen:
سلام
البته یه دستگاه جوجه کشی فقط با یه دماسنج که نمیشه باید کلی خرت و پرت براش بزاری مثلا رطوبت سنج ، سیستم چرخوندن تخم مرغها ، ساعت و تقویم ، تهویه ، رطوبت ساز و در نهایت دماسنج خوب
من یه دستگاه درست کردم پیر شدم تا جواب داد. ولی آخرش جوجه رو که میبینی کلی حال میکنی چون یه جورایی تو به دنیا اومدنش موثر بودی :mrgreen:
سلام
البته یه دستگاه جوجه کشی فقط با یه دماسنج که نمیشه باید کلی خرت و پرت براش بزاری مثلا رطوبت سنج ، سیستم چرخوندن تخم مرغها ، ساعت و تقویم ، تهویه ، رطوبت ساز و در نهایت دماسنج خوب
من یه دستگاه درست کردم پیر شدم تا جواب داد. ولی آخرش جوجه رو که میبینی کلی حال میکنی چون یه جورایی تو به دنیا اومدنش موثر بودی :mrgreen:
این که خوبه ,وقتی که داشتی این دستگاه رو میساختی واسه خودت یه پا ماما شدی !!! :mrgreen:
دانلود کی های جدید کاسپر
جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
با این آی دی تماس بگیرید :
sam.shark360
خب حالا بگو میخوای دقیقا واست چی کار کنه و چه سنسوری می خوای استفاده کنی؟
البته پیشنهادم اینه که از یه SHT11 استفاده کنی که هم سنسور رطوبت هم دما. البته یه کم گرونه با فیلتر 25
در غیر این صورت SMT160 یا LM35 هم بد نیست یا هر چیز دیگه که خودت بخوای
میخوام مثلان دمارو بزاری روی38 اونم این دما رو ثابت کنه ودمای درون دستگاه هم نشون بده اگه شد با رطوبتش خیلی خیلی ممنون یه جورایی کنترلی باشه :wow: :applause:
من یه دستگاه جوجه کشی ساخته بودم که همه این کارهارو می کرد و بعد 21 روز به شما خبرشو میداد . چند تا فن داشت با یه هیتر و یه بخار ساز که دما و رطوبت رو تنظیم میکرد و یه STEP موتور که تخم مرغ هارو میچرخوند. برنامش کاملا بر اساس تئوری علمی جوجه کشی نوشته شده بود. بد نیست کمی توضیح بدم. دستگاه جوجه کشی در کل دارای دو مرحله زمانیه
1 - ستر Sater
2 - هچر Hatcher
تو مرحله اول دما باید بین 37/2 تا 37/7 باشه و رطوبت هم 50 تا 55 درصد باشه که طول این دوره 18 روزه شانه تخم مرغها هم باید طی زمان مشخصی از زاویه 45 به 135 و بالعکس تغییر کنه
تو مرحله دوم دما باید بین 37 تا 37/2 باشه و رطوبت هم بین 70 تا 75 درصد تا زمان اینکه 21 روز کامل بشه تا اونجایی هم که یادمه تو این مدت شانه تخم مرغها ثابت بود.
لوازم جانبی که استفاده کرده بودم:
4 تا فن
1 گرمکن
1 بخار ساز
2 سنسور تماسی جهت تعیین وضعیت شانه تخم مرغ ها
2 سنسور SMT160
1 سنسور SHT11
1 استپ موتور با درایورش
تو توضیحات همراه مدار نوشتم که مقادیر دما و رطوبت که توسط تابع مربوط نوشته میشه با دو رقم اعشاره که با تقسیم بر 100 مقدار واقعی با رقم اعشار نمایش داده میشه. این کارو انجام داده بودم که اعداد اعشاری وقت برنامه رو تو PID کنترل دما نگیره.
سلا م دوست عزیز باتشکر از مطالب مفیدتون
فقط اگه میشه یکمی بیشتر کمک کنید درمورد کدویزارتوفیوزبیتها واین که بخارساز چیه؟
باتشکرafsoon
درود
کاش یه کم بیشتر فرصت داشتم می تونستم این برنامه رو براتون تکمیل کنم و بهتون بدم دستگاه بخار ساز که استفاده کرده بودم از همین بخار سازهای طبی بود و به یه رله کلید ON/OFF اونو کنترل میکرد . البته انواع صنعتی هم داره ولی ما اونو از داروخانه تهیه کرده بودیم
ببینید این دیگه به کد خودتون و برنامه خودتون بستگی داره که چه جوری بنویسید البته اینم بگم که می تونم برنامه همون مدارم رو هم براتون بزارم ولی در مورد توضیحاتش باور کنید کمبود وقت اجازه ارئه توضیحات تکمیلی رو ازم گرفته.
دوست من شما کارت رو انجام بده و تا اینجایی که راهنماییتون کردن اقای Some one Like me بعد اگه جایی گیر کردین مطمین باش حلت میده
این جوری پیش بره که فایده نداره اون وقت مجبوری از نظر وجدانی 90% سود رو بدی به اقای Some one Like me :mrgreen:
من به خدا برای سود وساخت تجاری نمیخوام اگر هم میخواستم سود کنم کاری میکردم که یکم توش سررشته داشته باشم من میخوام برای دل خودم درست کنم. :sad: بعد هم اگه میخواستم تجازیش کنم میدادمش به یه برنامه ریز تو ولایت خودمون نه تو اینترنت که مثل الان بگیر نگیر داره
دیدگاه