اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

can bus AT90CAN128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

can bus AT90CAN128

با سلام

با استفاده از پروتکل can میخواهم بین دو آی سی AT90CAN128 ارتباط ساده برقرار کنم.به طوریکه که از یک مدار کلیدی فشرده شود ودر مدار دیگر یک LED روشن شود.در برقراری ارتباط can دچار مشکل هستم :angry: کسی میتواند در برنامه نویسی با BASCOM و همچنین ارسال اطلاعات و فعال کردن پین های TXCAN و RXCAN کمکی کند؟ : :cry:

پاسخ : can bus AT90CAN128

نوشته اصلی توسط hossein-gh
    با سلام

با استفاده از پروتکل can میخواهم بین دو آی سی AT90CAN128 ارتباط ساده برقرار کنم.به طوریکه که از یک مدار کلیدی فشرده شود ودر مدار دیگر یک LED روشن شود.در برقراری ارتباط can دچار مشکل هستم :angry: کسی میتواند در برنامه نویسی با BASCOM و همچنین ارسال اطلاعات و فعال کردن پین های TXCAN و RXCAN کمکی کند؟ : :cry:
    سلام
    فکر نمیکنم BASCOM برای CAN کتابخونه داشته باشه ولی با AVR-GCC و پلات فرمی که تو سایت اتمل هست می تونید این کار رو انجام بدین.

دیدگاه

با استفاده از پروتکل can میخواهم بین دو آی سی AT90CAN128 ارتباط ساده برقرار کنم.به طوریکه که از یک مدار کلیدی فشرده شود ودر مدار دیگر یک LED روشن شود.در برقراری ارتباط can دچار مشکل هستم کسی میتواند در برنامه نویسی با BASCOM و همچنین ارسال اطلاعات و فعال کردن پین های TXCAN و RXCAN کمکی کند؟ : کسی سخت افزار و نرم افزار آماده داره که بتونم ازش ایده بگیرم؟

دیدگاه

salam
        doste aziz ghazie be in sadegia ham nist ke faghat 2 ta sim niaz dashte bashi
        hadeaghal be yek Stand-alone CAN controller niaz dary ke yesery parametr mesle :

interface management logic
        transmit buffer
        receive buffer
        acceptance filter
        bit stream processor
        bit timing logic
        Synchronization mode
        Clock divider register
        va ..........

+ koli bit register + 2 daste 8 taey bit address gheiraro control ****

کد HTML:
        <abbr=لطفا فارسی تایپ کنید.></abbr>