به طور مثال من عدد 255 رو در PWM1a قرار می دهم. حالا می خواهم این عدد که به شکل PWM هست رو به عدد 255 تبدیل کنم به وسیله یک میکروی دیگه یا یه مدار دیگه.
سلام اینکار بسیار سادست.
کافیه با استفاده از 2 تا interrupt مقدار Duty cycle سیگنال PWM رو محاسبه کنید این میشه مقدار شما نسبت به 100.
حالا کافیه که با یک تناسب مقدارشو نسبت به 255 بدست بیارید.
سلام. من نمی خواهم از میکرو استفاده کنم. من از میکرو می خوام کد 11111111 رو به صورت باینری به پورت میکرو ارسال کنم. بعد یه IC به میکرو وصل کنم که اون کد باینری رو به PWM تبدیل کنه.
سلام. من نمی خواهم از میکرو استفاده کنم. من از میکرو می خوام کد 11111111 رو به صورت باینری به پورت میکرو ارسال کنم. بعد یه IC به میکرو وصل کنم که اون کد باینری رو به PWM تبدیل کنه.
وقتی خود میکرو PWM داره و فقط یه پایه رو اشغال می کنه
چرا می خوای یه پورتو درگیر کنی؟؟؟
نمی فهمم!!!!!!!!!!!!!!!!
بنام خدا
با سلام
http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX6974-MAX6975.pdf
سلام.
من رفتم به سایت این IC . قیمت این Ic اگر 1 عدد تا 29 عدد می شود 28.88 دولار. آیا از این IC می توانم در تابلوی چرخشی استفاده کنم؟
ممنون از کمک شما
سلام.
من رفتم به سایت این IC . قیمت این Ic اگر 1 عدد تا 29 عدد می شود 28.88 دولار. آیا از این IC می توانم در تابلوی چرخشی استفاده کنم؟
ممنون از کمک شما
اطلاعی ندارم ، مگه مداری که با ترانزیستور ، در این رابطه طراحی و ساخته بودید ، کار نکرد ؟
دیدگاه