اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمکدر مورد شماتیک MP3 PLAYERبدون VS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمکدر مورد شماتیک MP3 PLAYERبدون VS

با سلام
    از اساتید محترم در مورد شماتیک MP3 PLAYER یا WAVE PLAYERبدون VSکسی میتونه کمک کنه من هر کاری کردم به در بسته خوردم من یه مدار با مگا 128 بستم حتی LCDهم با اون راه اندازی نمیشه چند تا هم مگا 128 خریدم ولی نتونستم جواب بگیرم لطفا کمک کنین
    :angry: :angry: :angry:
    MEHRENIA1366@GMAIL.COM
    مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

پاسخ : کمکدر مورد شماتیک MP3 PLAYERبدون VS

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
    با سلام
    از اساتید محترم در مورد شماتیک MP3 PLAYER یا WAVE PLAYERبدون VSکسی میتونه کمک کنه من هر کاری کردم به در بسته خوردم من یه مدار با مگا 128 بستم حتی LCDهم با اون راه اندازی نمیشه چند تا هم مگا 128 خریدم ولی نتونستم جواب بگیرم لطفا کمک کنین
    :angry: :angry: :angry:
    کسی نبود مارو کمک کنه
    MEHRENIA1366@GMAIL.COM
    مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

درود بر شما

با AVR و بدون انکودر تنها مورد منطقی فقط همین به نظرم میرسه
      اینو تا حالا تست نکردیم ولی یکی از دوستان یه مدار شبیه به این ساخته بود که هنوزم کار میکنه البته کد مدارش C بود ولی این بیسیکه.

http://www.iranled.com/node/100

در پناه ایزد پیروز باشید.

دیدگاه

با تشکر از استاد عزیز من در مورد این پروژه نیاز به این دارم که فایلهای مورد نیازمو به صورت انتخابی اجرا کنم که بطبع باید از fatاستفاده کنم اگه در این مورد اطلاعات کاملی در اختیار من قرار بدین ممنون میشم البته بدون دکودر vs :nice:
        MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
          با تشکر از استاد عزیز من در مورد این پروژه نیاز به این دارم که فایلهای مورد نیازمو به صورت انتخابی اجرا کنم که بطبع باید از fatاستفاده کنم اگه در این مورد اطلاعات کاملی در اختیار من قرار بدین ممنون میشم البته بدون دکودر vs :nice:
          متاسفانه مثالی تو این زمینه تا حالا ندیدم ولی با اطلاعات همین پروژه و اطلاعاتی که در مورد FAT تو همین سایت هست می تونید خودتون یه کار هایی انجام بدین زیاد سخت نیست برای شروع به مقاله آقای تروشه تو زمینه FAT مراجعه کنید.

دیدگاه

از دوستان عزیز کسی هست که مارو کمک کنه؟؟؟؟؟؟/؟؟//////؟؟؟؟ :angry:
            MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

دوست عزیز

یک راه استفاده از فرمت fat میباشد

اما راه های دیگه ای نیز وجود داره

مثلا شما ابتدا فایل هایی که میخواهید روی MMC بریزید (با کامپیوتر) و سپس با برنامه WinHex آدرس شروع اول هر فایل رو بدست بیارید و یادداشت کنید.

سپس تو برنامتون که یک Wave Player ساده است آدرس شروع هریک از این قسمتها رو به عنوان بخشی که میخواهید پخش کنید بدید. اینطوری میتونید سلکت داشته باشید.

نگران بایت های ابتدایی فرمت فت هم نباشید.

هنگام پخش 100 میلی ثانیه هم طول نمکشه که به ابتدای فایل صوتی میرسه

دیدگاه

با سلام وتشکر از آقا احسان عزیز اگه ممکنه یه کم توضیح در مورد این نرم افزار win hexبدین که از کجا میتونم این برنامه رو پیدا کنم. یه سوال دیگه من میتونم با اینتراپتها ابتدای فایلها رو فراخانی کنم ؟
                MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

سلام.من یه wave player ساختم که در حالت عادی درست کار نمیکنه اما وقتی انگشتم رو روی Vcc مدار میذارم کار میکنه. :eek:
                  مشکل کجاست؟(البته تا دلتون بخواد خازن نویز گیر گذاشتم)

دیدگاه

سلام به همه اساتید بزرگ علم الکترونیک و غیره ..................
                    راستش من می خواستم یه پست جدید بزنم اما صلاح دونستم که اینجا موضوع رو مطرح کنم و زیاد مطالب رو پراکنده نکنم با اجازه همگی .
                    من خیلی وقت هست که با vs1011و atmega32 و mmcتونستم کنار بیام و مداری که مد نظرم بود رو تولید کنم از حق نگذریم زمان راه اندازی که من شهید کرد تا راه افتاد و تونستم ازش جواب بگیرم و باهاش کار کنم
                    اما بعضی وقتها واسه زمانی که با uartو اینا می خواستم باهاش کار کنم هنگ میکرد که با کلی ترفند تونستم از پس اونم بر بیام
                    اما به بعضی از مشکلات بر خوردم که فکر میکنم ادامه اون درست نباشه . من به مموری با حجم کم نیاز دارم حداکثر 128 که تو بازار نیست و استفاده با حجم زیاد اون صرفه اقتصادی نداره و از طرفی هم هزینه خشاب مموری و از طرف دیگه هم خود این vs خلاصه سر همتون ر و درد نیارم در تکاپو بودم که یه چیز دیگه رو جایگزین کنم که یه مداری به چشمم خورد نظرم رو جلب کرد که تقریبا خواسته منم توش بود توی یه برد دیدم
                    که با به atmega 8 , یه at45db161 یا at45db132 همین کار رو انجام بدن
                    خداییش صدایی که داشت به خوبی vs نبود اما قابل قبول بود و میشد در همون حد دونستش هر چی حساب کردم دید خیلی صرفه داره atmega 8 کجا 32 کجا و نه vs و مموری و خشاب حالا منم می خوام اگه دوستان یاری کنن همچین کاری رو انجام بدم
                    یعنی بتونم اهنگ هایی رو که توی این ایسی فلش ذخیره کردم بخونم با میکرو با خود میکرو اجرا کنم و بدم به یه lm386یا چیزی شبیه به این
                    چیزی که مد نظر خودم هست بهتره قبل از اینکه با ای سی at45db161 ارتباط برقرار کنم بتونم یه کوچولو اهنگ یا فایل صوتی رو با خود میکرو و از طریق pwm یا تبدیل مقامتی و یا با ایسی های dca اجرا کنم بعد برم سراغ ای سی فل شو ارتباط با اون .
                    حالا سوالهای من از دوستان .
                    1اینکه از این سه روش کدوم بهتره و صداش قابل قبول هست توی اون مداری که من گفتم از pwmاستفاده شده
                    2_ اینکه میشه واسه قدم اول با atmega128 کار کرد و یه فایل صوتی رو توی فلش اون یا ثثحقخئ اون ذخیره کردو بعد از این روش تبدیل استفاده کرد
                    راستی اینم لازم دونستم بگم که من یه wavپلیر که توی سایت یزد کیت بود و با pwmو مموری بود رو خیلی وقت پیش بستم اما اصلا کیفیت صداش واسم جالب نبود یعنی مثه این بردی که میگم نبود
                    حالا دوستان :مقاله _سایت _ پست _ و.............. از همه مهمتر نظر و ایده و پیشنهادی دارن ممنون میشم که بهم کمک کنن
                    اگه از منم کمکی بر میاد خوشحال میدونم قابل بدونین
                    پیشاپیش ممنون از همه اساتید بزرگ منکه از این سایت خیلی چیزها یاد گرفتم و خواهم گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X