اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری بکاپ برای DS1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باتری بکاپ برای DS1307

تشکر فراوان از دوست بسیار خوبم جناب آقای هادی یعقوبی ،
    با توجه به راهنمایی این دوست خوبم آی سی DS رو عوض کردم بازم همونطور بودجریان پایه سه توی اولین آی سی 4mA وتوی دومی6mA بود این دفعه یک ساعته تموم شد الان 24 ساعته که از یه آی سی SMD استفاده کردم فعلان که خوبه :agree: :agree: :agree:
    [move][shadow=red,left]پیش به سوی فردا[/shadow][/move]
    [move][shadow=blue,left]پیش به سوی فردا[/shadow][/move]

دیدگاه

سلام به همگی
      من الان حدود 3 ماه هست که یه DS1307 رو گذاشتم زیر تست با همین باطری MAXELL CR2032 و داره کار میکنه و باطریش هم تموم نشده و نخواهد شد
      ولی حالا یه مشکلی وجود داره و اون هم اینه که چرا بعد از این 3 ماه حدود 2 تا 3 دقیقه عقب مونده از زمان اصلی
      برام جای تعجبه
      از نوعه DIP
      خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
        من DS1307راهش انداختم ولی باطریCR2032 در عرض 24ساعت از 2.956به 2.532کاهش یافت بعد جریان باطری گرفتم دیدم 2.84میلی آمپر میکشه باور نکردم با مولتی متر فولوک اندازه گیری کردم دیدم اره همونه
        فکر میکنید مشکل از کجاست ایسی DIPهست
        خداحافظ
        راه را راهبر قرارمده
        بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
        و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

دوستان حالا اگه برا بکاپ میکرو بود چی اونوقت چکار کنیم
          یه باطری 3 ولت مادر برد ولی نمی خام ال سشی دی که نمایش میده از اون استفاده کنه حالا چی
          با دیود جواب میده
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

n340 شما می خوای برا میکرو بک پ بذاری؟ اگه منظورت همین بود که باید دوتا مسیر مختلف برا تغذیه میکرو بذاری . یه راهش دیوده . میتونی دوتا دیود ژرمانیوم رو باهم OR کنی .

همه دوستان هم برای ساخت یه شارژر می تونن از مدار زیر استفاده کنن

http://www.opend.co.za/hardware/nimh1/nimh1.htm

دیدگاه

اگه میخوای از باطری شارژی برای بک پ دسگاهت استفاده کنی بهتره اینجوری عمل کنی :

اول یه پین از میکروتو بزار برای چک کردن ولتاژ ورودی که برقرار بودن ولتاژتو بهت نشون بده، بعد هرموقع که این شرط برقرار نبود با یه مدار سوئیچ کوچیک برق میکرو DS رو از بقیه مدارت جدا کن وبعد میرکروتو ببر تو POWER DOWN وبعد با اومدن برق میتونی از اینتراپت خارجی استفاده کنی و میکروتو از پاور دان خارج کنی و باطری رو شارژ کنی .

البته این روش کمتر تو این مدل دسگاههایی که خودشون باطری بک پ دارن استفاده میشه و بهترین روش استفاده از همون باطری بک پ هست ، احتمالا شما هم تو بستن مدارت یه اشتباهی کردی
              A-Hosseini

دیدگاه

آقا vcc GND مدارو به ic وصل کن باتری منفی شو به GND بزن مثبت به پایه 3 وWل کن درست کا رمیکنه
                VCC=8
                GND=4
                -=4
                +=3
                کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

سلام.من یه مشکل با باطری بکاپ در ds1307 برخوردم.اینکه ساعت تا وقتی که باطری به ds1307 وصل هست درست کار میکنه اما وقتی که باطری رو در میارم و دوباره میذارم ساعت دیگه کار نمیکنه :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
                  کسی نظری نداره؟ :sad:

دیدگاه

با سلام
                    دوستان بهتر نبود به جای نقد جوابهای همدیگه یه مدار درست و حسابی می ذاشتن !! نقدو همه بلدن ولی کی کار بلده :NO:
                    واقعاً بعضی از دوستان سوالو با سوال جواب می دن
                    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

تشکر فراوان از دوست بسیار خوبم جناب آقای هادی یعقوبی ،
                      با توجه به راهنمایی این دوست خوبم آی سی DS رو عوض کردم بازم همونطور بودجریان پایه سه توی اولین آی سی 4mA وتوی دومی6mA بود این دفعه یک ساعته تموم شد الان 24 ساعته که از یه آی سی SMD استفاده کردم فعلان که خوبه :agree: :agree: :agree:
                      سلام دادا
                      آقا من هم دقیقا همین مشکل و داشتم بعد از دو سه هفته باطری میخوابید 3-4 تا باطری عوض کردم نشد... اومدم جریان کشیده شده از باطری رو گرفتم دیدم بلهههه مشکل از dsه! پنج تا ds خریده بودم (از یه مغازه) 2تاش خراب بود جریان زیاد میکشید ،ولی الان تقریبان 3-4 ماهه داره کار میکنه بدون مشکل..
                      (الان جریان اونقدر کم میکشه که مولتی متر قادر به اندازه گیری جریان نیست صفر نشون میده...)
                      The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

به جای باتری بکاپ از جه باتری میشه استفا ده کرد؟
                        همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X