اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با پرت سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با پرت سریال

سلام.
    من می خواهم توی یک میکرو [ avr_32] بنویسم "hello" واز طریق پرت سریالش بفرستم به یک میکرو دیگه که اون هم از طریق پرت سریال دریافت کنه و "hello" را روی lcd چاپ کنه.لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید. :sad: :sad: .در ضمن من lcd را به میکرو وصل کردم وفقط در نوشتن برنامه اش مشکل دارم.متشکرم :biggrin:

پاسخ : کار با پرت سریال

سلام دوست عزیز
    با چه کامپایلری کار میکنی؟
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام.
      من با bascom کار می کنم.

دیدگاه

اگر ممکن هست تو زبان c و با برنامه codevision هم راهنمایی کنید.
        با تشکر

دیدگاه

سلام
          از نوار Tools گزینه CodeWizardAvr رو انتخاب کنید،بعد قسمت USART رو انتخاب کنید،حالا تنظیمات مورد نظر را وارد کنید،در محیط برنامه با استفاده از putchar،get char ،printf و ..
          اطلاعات رو رد و بدل کنید
          حتما از کریستال خارجی استفاده کنید
          ببخشید که من خیلی کوتاه جواب دادم،شما خودتون یه تلاش بکنید ،اگر موفق نشدید،من در خدمت هستم

دیدگاه

می تونید از دستور با استفاده از رجیستر udr و پرچمهای ارسال و دریافت برنامه رو بنویسی
            وقتی شما یک کاراکتر رو تو udr قرار بدید اون کاراکتر ارسال می شه و در زمان ارسال پرچم ارسال صفر می شه وبعد از ارسال یک می شود
            می تونید از دستور زیر برای تعیین زمان ار سال کاراکتر بعدی استفاده کنید
            If Usr.5 = 1 Then Call Tx_p
            در گیرنده هم بعد از دریافت یک کاراکتر پرچم دریافت یک می شه و با چک کردن این پرچم می تونید از رسیدن داده مطلع شوید و داده رو از رجیستر udr بخوانید
            If Usr.7 = 1 Then Call Rx_p
            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام
              عرضم به حضور گرامیتون که به خدا من خیلی هم تلاش کردم و حتی تونستم یک کلمه را به صورت سریال بفرستم منتهی با یک روش خیلی ضایع من رجیستر ارسال سریال رو پیدا کردم ( UDR) و حروف را به ترتیب روی اون قرار دادم مثلا ( UDR = 'A ) ولی می دونم که راهش این نیست. در ضمن در همین حالت هم که خدمتتون عرض کردم فقط تونستم اطلاعات رو توی پروتئوس و با VIRTUAL TERMINAL ببینم و نتونستم با یه میکرو دیکر اطلاعات رو از پایه سریال RXD بخونم.
              خلاصه اینها چیزهایی بود که من تونستم بفهمم ولی هنوز به مقصود اصلیم نرسیدم و اون ارسال اطلاعات با یک میکرو خواندن با یک میکرو دیگر بودش.
              لطفا کمک کنید.

دیدگاه

char data[]="STRING";s
                printf("%s ",data);s

یا ساده ترش

printf("Salam"s

راستی اون s ها رو نزنی چون اینجا درست بنویسه گذاشتم

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم از اینم برای ارسال میتونی استفاده کنی

puts(data);s

برای دریافت هم از

getchar();s
                  و
                  scanf("%c",data);s

دیدگاه

سلام
                    چون دوستان در این باره زیاد سوال داشتن یه برنامه ساده برای ارتباط دوتا میکرو از طریق UART میذارم،شرمنده وقت نداشتم چیزه بهتری بنویسم،حتی توضیح هم نداره :redface:
                    http://www.4shared.com/file/8352309/87e042e8/UART-M-S.html

دیدگاه

از همه افرادی که کمک کردن متشکرم.
                      البته باید به خدمت آقای یار محمدی بگم که این محسن جوکار ( البته اگه بشناسی ) لینک فایل بالا رو برا من فرستاد بدون اینکه اسمی از شما ببره.

دیدگاه

[quote author=محمد یارمحمدی link=topic=5304.msg19804#msg19804 date=1167305131]
                        سلام دوست عزیز
                        با چه کامپایلری کار میکنی؟

----------------------------------------------------------
                        سلام مهندس ---
                        من یه مشکلی داشتم اگه لطف کند کمکم کنید ممنون میشم ..
                        من یه پروژه با bascom دارم درست میکننم(فرکانس متر )البته می خوام برای سنجش دور موتور dc در یک ثانیه استفاده کنه و مقدارش رو با یک فرستنده به گیرنده بفرسته تا روی lcd نمایش بده

حالا من هر کار میکنم با usart جواب نمیگیرم فرستنده وگیرنده من hm-t ,hm-r 433 hz هستش .من حتی این دو ماژول رو کنار گذاشتم و با سیم هم دو میکرو رو وصل کردم جواب نگرفتم.یعنی یا lcd روشن نمیشه یا جواب درست نمیده..و حالا اگه با بسکام آشنایید میخواستم برنامه درست ارسال و دریافت رو بهم بگین.در ظمن میخواستم بدونم در usart چه طور میشه تعداد pack های ارسالی رو تنظیم کرد مثلا 8 بیت داده یک بیت خطا ...
                        یه سوال دیگه میخواستم بدونم در codevision چه طور میشه تعداد پالس هی ورودی در یک ثانیه رو حساب کرد...
                        با کمال تشکر حیدر فارابی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X