اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

m128,m64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

m128,m64

با سلام خدمت تمامی اساتید محترم انجمن.
    از تمام عزیزانی که با میکروهایsmdکار کردن عاجزانه تقاضای کمک دارم من دو نمونه مگا 128ومگا64 خریدم این دو میکرو برنامه ریزی میشن ودر تست همخانی flash rommبا بافر ایرادی مشاهده نمیشه ولی با وجود یه برنامه ساده چند خطی که خروجی یه پورت را یک میکنه هیچگونه خروجی من ندارم
    یه سوال دیگه آیا پس انجام برنامه ریزی میکروباید حتما پایه penمیکرو از صفر منطقی یا همون گراند قطع بشه یا نه
    از اساتید باز هم درخواست کمک دارم اگر نکته ای در این مورد هست دکه من در نظر نگرفتم خاهش میکنم کمک کنین
    [/quote]
    MEHRENIA1366@GMAIL.COM
    مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

پاسخ : m128,m64

سلام
    pen ربطی به پروگرام کردن نداره.
    موفق باشی

دیدگاه

برای پروگرم کردن Mega64 and Mega128 به جای پایه های MISO و MOSI از PDI و PDO استفاده میشه (پایه های 2 و 3)
      :job:

دیدگاه

سلام

فیوز بیت ها رو تنظیم کردی؟ چه کریستالی استفاده میکنی؟ به اینجا یه نگاهی کن.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.0

دیدگاه

با تشکر از جناب بادامی
          من هیچگونه از فیوز بیتهای میکرو را تغییر ندادم وهمگی به صورت پیش فرض میباشند از اسیلاتور داخلی میکرو استفاده کردم ایا باید از نسخه خاصی از بسکام استفاده کنم از یکی از دوستان شنیدم که باید از نسخه های پایین بسکام مثل 11.8استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟
          MEHRENIA1366@GMAIL.COM
          مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
            با تشکر از جناب بادامی
            من هیچگونه از فیوز بیتهای میکرو را تغییر ندادم وهمگی به صورت پیش فرض میباشند از اسیلاتور داخلی میکرو استفاده کردم ایا باید از نسخه خاصی از بسکام استفاده کنم از یکی از دوستان شنیدم که باید از نسخه های پایین بسکام مثل 11.8استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟
            نه نیازی نیست تو قسمت فیوز بیت هایکی مونده به اخرین فیوز بیت(یکی قبل از تنظیم watch dog ) رو از روی mega103 بزار روی mega 128 تا مشکلت حل بشه
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

Jtag رو غیر فعال کن
              در ضمن پایه ریست رو به 5+ وصل کن
              دستی از دریا خواهد آمد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امید حبیبی

نه نیازی نیست تو قسمت فیوز بیت هایکی مونده به اخرین فیوز بیت(یکی قبل از تنظیم watch dog ) رو از روی mega103 بزار روی mega 128 تا مشکلت حل بشه
                بله این کار رو بکن تا به احتمال 90% مشکلت حل بشه اگه نشد خازن 100میکرو فاراد نزدیک پایه تغذیه میکرو لحیم کن
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام وبا تشکر از تمام اساتید محترم خودم بویژه جناب کاخکی وحسنی وحبیبی ویعقوبی و بادامی مشکل من با راهنمایی های شما حل شد بازم ممنون :nice: :nice: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                  MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

منم این مشکل دارم تمام این کارارم کردم اما بازم جواب نمیده :angry:

دیدگاه

از لحاظ سخت افزاری هم مدارتونو چک کنید

به نظر من برای کار با SMD ها بهتره یه مدار رو تدارک ببینید و وقتی چک کردید و دیدید درسته همش از همون استفاده کنید

دیدگاه

سلام اگه نیاز به pcbمگا 64 ومگا 128 دارین نحوه آهپلود کردنشو بگین تا براتون پ کنم چون من بلد نیستم چطوری فایل ها رو اپ کنم
                        MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X