اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی ساخت دما سنج چند منظوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی ساخت دما سنج چند منظوره

--------------------------------------------------------------------------------
    سلام
    به یک دماسنج دیجیتالی با سنسور LM35 از رنج 55- تا150+(رنج دمایی سنسور LM35) با امکاناتی از قبیل راه اندازی چند رله با نرم افزار پروتیوس نیاز فوری دارم.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه. :sad:

پاسخ : چگونگی ساخت دما سنج چند منظوره

خب اول خود LM35 رو راه بنداز و تستش کن.

ابتدا با پورت ADC میکرو کار کن و با یه دماسنج واقعی LM35 رو تنظیم کن تا دمای محیط رو بتونی درست بخونی و از همه مهم تر رنج تغییرات رو درست سنز کنی

بعد چند تا شرط میزاری میگی اگه این دما بود این کارو کن و اگه اون دما بود اون کار :mrgreen:

به همین سادگی

دیدگاه

با درود . . .
      اول از همه اینو بگم که اگه منتظر نشستی تا یکی حاظر و آماده بهت بدتش بهتره بی خیالش بشی
      منم قبلا از این فکرها زیاد میکردم ولی حتی جواب سوالامو هم درستو حسابی نمیدن چه برسه به این جور چیزا :mrgreen:

من این کاری رو که میگی قبلا انجام دادم ولی باید خودت بری دنبالش و یه خورده زحمت بکشی منم حتما کمکت میکنم زیاد هم سخت نیست

برای شروع اگه توی سایت بگردی یه مقاله نوشتم که چطور میشه دماهای منفی رو هم به سادگی با همون LM35 نمایش داد .اونو بگیر انجامش بده تا بعد.

:nerd:
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed50
        --------------------------------------------------------------------------------
        سلام
        به یک دماسنج دیجیتالی با سنسور LM35 از رنج 55- تا150+(رنج دمایی سنسور LM35) با امکاناتی از قبیل راه اندازی چند رله با نرم افزار پروتیوس نیاز فوری دارم.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه. :sad:

منظورت اینه که یه پروژه آماده پولی میخوای؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X