[color=red]با سلام من میخام دیتای گرفته شده از کارت mmc رو که از فایلهای mp3یا wave هستش رو روی pwm بزارم وپخش کنم اگه میشه منو راهنمایی کنین البته من میخام ازfatاستفاده کنم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه قراردادن اطلاعات گرفته شده از mmcرویpwm
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه قراردادن اطلاعات گرفته شده از mmcرویpwm
با سلا م وتشکر از جناب یعقوبی
اگه ممکنه یه لیس از فرامینی که من باید استفاده کنم که اطلاعات رو از mmcبخونه واونو روی pwmبذاره برام بدین تا بتونم از helpبسکام طریقه استفادشو در بیارم البته منظور فایلهایwav,mp3منظورم هستش
بازم ممنونم. :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:MEHRENIA1366@GMAIL.COM
مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.
دیدگاه
-
DriveCheck, DriveInit , DriveGetIdentity , DriveWriteSector , DriveReadSector
INITFILESYSTEM , OPEN , CLOSE, FLUSH , PRINT, LINE INPUT, LOC, LOF , EOF , FREEFILE , FILEATTR , SEEK , BSAVE , BLOAD , DISKFREE , DISKSIZE , GET , PUT , FILEDATE , FILETIME , FILEDATETIME , DIR , FILELEN , WRITE , INPUTعلم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
با سلام وتشکر از جناب حبیبی
لطف میکنین یه فلوچارت منظورم ترتیب اعمالی رو که برای خواندن اطلاعات از mmcوطریقه لود کردن اون روی میکرو وقراردادن اطلاعات گرفته شده روی pwmرو توتضیح بدن اخه من یه ذره گیج شدم ذبازمممنونم :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:MEHRENIA1366@GMAIL.COM
مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.
دیدگاه
-
برا پخش WAV :
Sub Play__sound(byval H As String)
Open H For Binary As #3
H = Dir(h)
Ttemp = Filelen()
For Ltemp = 0 To Ttemp
Get #3 , B
pwm1a = B
Waitus 40
Next
Flush #3
Close #3
End Sub
در برنامه بالا Ltemp , Ttemp از نوع Long و به عنوان متغیر عمومی استفاده شده است
اسم فایل در تابع صدا زده می شود
مثل : call play__sound("1.wav"دستی از دریا خواهد آمد...
دیدگاه
-
سلام ممنون جناب یعقوبی
امتتحان می کنم ببینم میتونم جواب بگیرم یه سوال دیگه کارت من INIT
نمیشه برا اون چکار کنمMEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehrenia_1366با سلام وتشکر از جناب حبیبی
لطف میکنین یه فلوچارت منظورم ترتیب اعمالی رو که برای خواندن اطلاعات از mmcوطریقه لود کردن اون روی میکرو وقراردادن اطلاعات گرفته شده روی pwmرو توتضیح بدن اخه من یه ذره گیج شدم ذبازمممنونم :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:کد:Open "ramz.wav" For Binary As #ff While Eof(#ff) = 0 Get #ff , Pwm1a Waitus 22 Wend
علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
دیدگاه