اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با usb

با سلام
    مدار من بصورت زیر است:

توضیح شکل بالا
    ورودی آن rs232 هست
    حال داده هایی که از rs232 آمده اند به آی سی MAX232 داده و سپس داده ها دیجیتال از پایه های T1OUT و R1IN آی سی MAX232 به پایه های RX و TX میکرو درون مدار میخورد.
    حالا من میخواهم کاری کنم که ورودی مدار usb شود و به جای آی سی MAX232 یک طبقه دیگر جایگزین شود.

پاسخ : ارتباط با usb

اگه می خوای با USB ارتباط برقرار کنی یا باید از FT232 استفاده کنی یا هم از تکنولوژی obdev USB که توی تاپیک زیر توضیح داده شده :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21747.0

به جای آی سی MAX232 یک طبقه دیگر جایگزین شود.
    البته این بخش سوالت نامفهومه !!!
    دانلود کی های جدید کاسپر
    جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
    با این آی دی تماس بگیرید :
    sam.shark360

دیدگاه

سلام
      همون طور که دوستمون گفتند شما میتونید به جای max232 از ft232 استفاده کنید که پورت usb رو براتون به یک پورت سریال تبدیل میکنه.قیمتش هم حدودا 4 هزار تومانی میشه.
      موفق باشید

دیدگاه

شما می تونید مستقیم بدوم چیپ ست واسط avr رو به usb وصل کنید این سورس اطلاعات رو بین uart وپورت usb کامپیوتر تبادل میکنه اگه به c آشنا باشید می تونید تغییرش بدید وبکار بگیریدش ابتدا winavr نصب کنید بعد avr studio می تونید با avr studio روش کار کنید
        در غیر این صورت کامپایل کنید تا مبدل usb به rs232 بدون ft232 براتون آماده بشه شماتیک ودرایور هم همینجاست
        http://www.recursion.jp/avrcdc/

دیدگاه

ft323 نوع dip نداره ؟ آخه smd سخته کار باهاش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PROTEL99
            ft323 نوع dip نداره ؟ آخه smd سخته کار باهاش
            سلام
            نه نداره
            لحیم کردنش کاری نداره ، یه برد تبدیل اس ام دی به دی آی پی بزن و ازش استفاده کن. من همین کار رو کردم.
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
              شما می تونید مستقیم بدوم چیپ ست واسط avr رو به usb وصل کنید این سورس اطلاعات رو بین uart وپورت usb کامپیوتر تبادل میکنه اگه به c آشنا باشید می تونید تغییرش بدید وبکار بگیریدش ابتدا winavr نصب کنید بعد avr studio می تونید با avr studio روش کار کنید
              در غیر این صورت کامپایل کنید تا مبدل usb به rs232 بدون ft232 براتون آماده بشه شماتیک ودرایور هم همینجاست
              http://www.recursion.jp/avrcdc/
              من مداری که با atiny45 کار میکنه رو انتخاب کردم و از همان سایت درایور و برنامه رو دانلود کردم اما وقتی فولدر مربوطه به atiny45 رو باز میکنم کلی فایل با پسوندهای h و c و aps و aws و eep و hex و Makefile موجوده حالا من کدومش رو بریزم روی atiny45 ؟

دیدگاه

خوب اول hex رو بریز رو حافظه فلش بعدشم اگه داخل فایل epp چیزی نوشته شده بود اونم پروگرام کن روی eeprom میکرو.
                موفق باشید

دیدگاه

مشکل من یک چیزه که درک کامل از میکرو ندارم چون چند مدته شروع کردم
                  من میدونم فایل hex چی کار میکنه (عملکرد میکرو رو تعیین میکنه البته اگر اشتباه نکرده باشم)
                  اما فایل epp که میره در eeprom کارش چیه؟

دیدگاه

دوباره سلام.
                    برنامه ای که شما به هر زبانی مینویسید (به غیر از اسمبلی) اول کامپایلر یا مترجمی که برنامه رو داخلش نوشتید مثل codevision یا bascom اون رو به به زبان اسمبلی تبدیل میکنند.و بعد زبان اسمبلی رو به کد ماشین تبدیل میکنند.
                    کد ماشین یک سری 0 و 1 هست که خود میکرو میدونه چیه که کامپایلر ها معمولا با پسوندhex ذخیرشون میکنه.
                    در واقع برنامه اصلی که مینویسید و به دردتون میخوره همون فایل هگزه که باید بریزید روی میکرو.
                    --------------------------
                    اکثر میکرو های مدل ای وی ار دارای eeprom هستند.اگر شما در کامپایلر کدویژن یک متغییر از نوع eeprom تعریف کنید و یک مقدار اولیه بهش بدید ، بعد از کامپایل کردن مقدار اولیه داخل یه فایل به اسم eeprom ذخیره میشه تا بعد از پروگرام کردن حافظه فلش میکرو این فایل رو هم بر روی حافظهeeprom ذخیره کنید.
                    در بسکام تا اونجایی که میدونم این فایل تولید نمیشه و مقدار اولیه در خود برنامه با کد در حافظه eeprom نوشته میشه که یکی از معایب بسکام هست.
                    -----------------------------
                    سوال آخرتم نمیدونم.اما پروگرامر های usb یک میکرو داخل خودش داره که اطلاعات رو از usb میگیره و روی میکرو مینویسه.
                    امیدوارم توضیحاتم واضح بوده باشه.
                    موفق باشید

دیدگاه

سلام
                      بهترین گزینه همان FT232 است.
                      کلاً بی خیال مستقیم وصل شدن میکرو به رایانه بشو.
                      یه سری آدم بیکار می آن این کار را می کنن، ولی شما قضاوت کنید، چیزی که هی هنگ بکنه، سرعت در حد لاکپشت، طول کابل زیاد بشه، نویز می افته، رو هاب جواب نمی ده، رو مادربرد های جدید جواب نمی ده، تو صد تا، بیش از 20 تا خرابی داره، جون آدم رو در می آره تا ویندوز اون را بشناسه، پشت سر هم باید اونو قطع و وصل کنید تا بالاخره ویندوز بشناسدش و ...
                      آقا با این کار اعتبارت از دست می ره، فقط کافیه 20 تا نه، یکی از مشتری هاتو الاف کنی، دیگه از رقابت خارج شده ای.
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X