من خودم چون تو شیرازم و به 3.3 ولت دسترسی ندارم همیشه با دیود این کار رو میکنم دقیق نیست ولی وقتی راه افتاد دیگه مشکلی نداره oo:
در ضمن یه نکته که داره اینه که باید همیشه اون طرف هواستون باشه که یه جریان کشی حتی محدود داشته باشین که دیود ها خاموش نشه.البته این یه نظریستااا
بزارین ببینیم دوستمون چرا میگن این کار غلطه :redface:
سلام
بچه ها ما موفق شدیم یه Micro SD 2GB رو راه اندازی کنیم با 3 تا دیود سری 4148 ولی تمع کردیم که دیود ها رو کم کنیم ببینیم این MMC چقدر جنبه :twisted: داره دیدیم دیگه کار نکرد!!!!خیلی بی جنبه بود سوخت!!!!!
حالا یه MicroSD 2GB رو پرپر کردیم ...فدای سر همه بچه ها!!!
ولی تجربه خوبی بود...
البته فت رو پیاده نکردم با مگا8 اومدم سکتوری بخونم ولی رایت نمیکرد روی MMC.احتمالا اشکال از برنامه بود ولی خوب دیگه این MMC کم اورد ما که کم نیوردیم میرم یکی دیگه میگیرم...
راستی این MicroSD رو با یه خشاب 9پین وصل کردم به مدار پایه 8 و 9 توی 9 پین ها رو چیکار باید کرد؟
به زمین میره یا به هوا!!!×؟
با سلام
من یک فایل pdf دارم که تو اون ترتیب پایه های کارت های TF ,SD,mini SD,رو به طور کامل توضیح داده (انگلیسی) می تونی از لینک زیر دانلود کنی . F:\Paper\Elecronic&Power\MMC\FlashFile.pdf
[ftp=ftp://F:\Paper\Elecronic&Power\MMC\FlashFile]F:\Paper\Elecronic&Power\MMC\FlashFile[/ftp]
5 ولت را از طریق سه عدد 4001 یا 4148 که با هم سری شده به تغذیه MMC بده .
[/quote]
این کار بدترین کار ممکنه :surprised:
[/quote]
لطفا علتش رو هم بفرمایید.
[/quote]
1) دیودهای مشابه افت ولتاژهای متفاوتی دارند و همسان نیستند
2) جریان کشی از تغذیه در این حالت به شدت بالا می رود می توانید با حالتی که از رگولاتور سود می برید چک کنید
3)اگر یکی از دیودها به هر علتی اتصال کوتاه شود ان وقت باید با مموری خداحافظی کنید
4)هنگام INIT مموری گاها موفق به انجام نمی شوید
5)نویز روی تغذیه در هنگام کار با مموری در این حالت قابل چشم پوشی نیست
2) جریان کشی از تغذیه در این حالت به شدت بالا می رود می توانید با حالتی که از رگولاتور سود می برید چک کنید
3)اگر یکی از دیودها به هر علتی اتصال کوتاه شود ان وقت باید با مموری خداحافظی کنید
ضمن تشکر از شما ، این دو دلیل شما رو نمیتونم قبول کنم .
در مورد دلیل 2 ،آاین اتفاق برای من نیافتاد . یعنی شما توان تلف شده در دیود ها داشتید oo: oo:
در مورد دلیل 3 ، در این جریان پایین ، امکان اتصال کوتاه دیود بسیار بسیار کم است .
ولی در مورد بقیه دلایل حق باشماست ( گرچه در مدار من قابل چشم پوشی بود).
والا من همیشه از همین روش دیود استفاده میکنم ولی نشده که مموری init نشه ولی زیاد پیش میاد واسم که وسط کار مموری(مثلا در حین پخش اهنگ)یهو به جای صدای اهنگ یه صدای ورره(مثل این که pwm مدام داره یه عدد رو خارج میکنه) شنیده میشه.یعنی میگین دلیلش همین استفاده از دیودهاست؟؟؟؟
با سلام
من یک فایل pdf دارم که تو اون ترتیب پایه های کارت های TF ,SD,mini SD,رو به طور کامل توضیح داده (انگلیسی) می تونی از لینک زیر دانلود کنی . F:\Paper\Elecronic&Power\MMC\FlashFile.pdf
[ftp=ftp://F:\Paper\Elecronic&Power\MMC\FlashFile]F:\Paper\Elecronic&Power\MMC\FlashFile[/ftp]
سلام
آقا این لینک ها به کجا وصل میشن؟ هارد خودتون!!!!!؟؟؟
لطفا لینک ها رو تصحیح کنید...
--------------
راستی بچه ها اگه از زنر استفاده کنیم چطوره بجای سری کردن دیود ها؟
قضیه این پایه های اضافی رو هم کسی توضیح میده؟
یا علی
سلام
آقا این لینک ها به کجا وصل میشن؟ هارد خودتون!!!!!؟؟؟
لطفا لینک ها رو تصحیح کنید...
--------------
راستی بچه ها اگه از زنر استفاده کنیم چطوره بجای سری کردن دیود ها؟
قضیه این پایه های اضافی رو هم کسی توضیح میده؟
یا علی
والا من همیشه از همین روش دیود استفاده میکنم ولی نشده که مموری init نشه ولی زیاد پیش میاد واسم که وسط کار مموری(مثلا در حین پخش اهنگ)یهو به جای صدای اهنگ یه صدای ورره(مثل این که pwm مدام داره یه عدد رو خارج میکنه) شنیده میشه.یعنی میگین دلیلش همین استفاده از دیودهاست؟؟؟؟
سلام
بلاخره این MMC هم راه افتاد با بسکام و خود کتابخونه بسکام خیلی تمیز راه اندازی شد.
الان میخوام فت رو پیاده کنم رو Mega8 oo:
جواب گرفتم همین جا اطلاع میدم...
یا علی
سلام..
1- در مورد ولتاژ اگر در محیط پر نویز کار نمیکنید میتونید هم میکرو و هم
mmc/sd رو با 3.3 راه اندازی کنید.
2- در مورد کار با mmc/sd در مگا 8 کتابخونه ایی وجود داره که برای میکرو هایی با حافظه کمتر هست که در واقع بهینه شده ی همون FAT هستش به نام Petit Fat که نام هدرش هست PFF.h که توسط همون سایتی ارائه شده که FF.h رو ارائه داده.
دیدگاه