سلام
شرمنده یکم دیر جواب میدم.
اول بگم من این توضیحات رو برای تابلو8*16و با اسکن ستونی(دیتا به سطر و ستون انتخابگر) توضیح میدم.
در روش معمولی شما تمامی ال ای دی های یک طر رو به هم متصل میکنید و ستون ها رو هم همینطور.
در این روش به ترتیب اول دیتا ستون اول را به سطر ها داده و ستون رو فعال میکنیم و...
اما در این روش شما میتوانید تابلو رو به دو قسمت تقسیم کنید.
این طوری:
در این روش اول دیتا ستون اول رو بر روی پورت سی قرار داده بعد دیتا ستون 9 رو هم روی پورت a قرار میدیم و بعدش ستون هر دو رو فعال میکنیم (البته همونطوری که میبینید هر دو ستون رو به هم وصل کردیم.
)و همین روال را تا اخر ادامه میدیم تا ستون آخر.
الان برای تابلو 16*64 تابلو رو به دو قسمت 16*32 تقسیم میکنیم.
موفق باشید :smile:
ممنون از جوابتون.2 تا سوال دارم.اول اینکه این تابلوهایی که دیتا رو از پورت سریال کامپیوتر می گیرن این دیتاها کجا ذخیره و فراخونی می شن؟
2)شما تابلو با شیفت رجیستر کار کردید تا حالا؟اگه یه کم توضیح بدید ممنون می شم.
من دیمتی سایکل رو 312 کردم .تا حدودی نور بیشتر شد اما متن شرو به چشمک زدن کرد.کریستال 8مگ استفاده کردم اما بازم حل نشد.پیشنهادتون چیه؟
با سلام خدمت دوستان
ببخشید یه دفعه اومدم داخل بحثتون اما
آقای ardavanzzz ،خدمت شما عرض کنم نور تابلو و لرزش جملات نسبت مستقیم با هم دارند یعنی هرچه نور بیشتر بشه برای پرش از یک ستون به ستون دیگه چون مدت زمان بیشتر میشه پرش محسوسه و باعث لرزش توی جمله میشه
فکر کنم شما نور و کم وزیاد میکنی و از یک فاصله نگاه میکنی و انتظار داری لرزش نبینی. اما اگه همون نوشته با لرزشو ببری توی محیط با نور بالاتر خواهی دید که لرزش کم میشه .(امتحانش ضرری نداره) [move] :bye :bye :bye[/move]
ممنون از جوابتون.2 تا سوال دارم.اول اینکه این تابلوهایی که دیتا رو از پورت سریال کامپیوتر می گیرن این دیتاها کجا ذخیره و فراخونی می شن؟
2)شما تابلو با شیفت رجیستر کار کردید تا حالا؟اگه یه کم توضیح بدید ممنون می شم.
سلام
محل زخیره شدن دیت یا روی eeprom البته اگه حجم اطلاعاتش کم باشه.
اما در بیشتر مواقع از mmc استفاده میکنند.
در مورد شیفت ریجستر هم یه 24*96 استفاده کردیم کار نداد و همینطور قاطی میکرد ، سیستمش رو عوض کردیم.
موفق باشید :smile:
دیدگاه