اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره ی Usbasp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درباره ی Usbasp

با سلام . من یه USBASP ساختم . خوب کار میکنه اما یه مشکلی داره . میکرویی که نو خریدم و برای اولین میخوام پروگرم کنم نمیشناسه . باید اول با STK یه بار پروگرم کنم و بعد با USBASP . خواهش میکنم کمک کنید .
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

پاسخ : کمک درباره ی Usbasp

چک کردی ببینی کلاک میکرو های جدید رو چی تنظیمه؟

داخلیه یا خارجی؟؟؟

دیدگاه

شما احتمالا میکرو اى که میخواى prog کنى پاىه reset و I/O یکى هست ، این میکرو ها نو که میخرى اون پاىه مشترک رو reset حساب میکنه ولى اگه fusebitesho عوض کنى I/O میشه ، من یه همچین مشکلیو تو attiny2313 داشتم.
      G*B*J*T
      انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

با سلام
        میشه به فرمایید در این نرم افزار که چینی نوشته چه طوری این کار را بکنیم من هم دقیقا این مشکل را با مگا 8 دارم
        کدام فیوز ها را تغییر بدیم
        با تشکر

دیدگاه

خوب راه حل چیه ؟
          [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

سلام
            منم این پروگرمر رو ساختم فقط low speed جواب میده یعنی وقتی جامپرش وصل هست ولی تو high speed به ظاهر داره پروگرم میشه ولی کار نمی کنه نمی دونم ایراد از چی هست. دوست عزیز شما هم با Low speed تست کن درضمن اولش هم erase کن لطفاً.
            موفق باشی
            «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
            آلبرت انشتین

دیدگاه

من هم همین رو ساختم
              خیلی جالب هم کار میکنه ولی هنوز با همه کامپایلر ها مچ نشده و به نظر من بهترین برنامه براش الان Khazama AVR Programmer.exe هست که میتونین از اینجا دانلود کنین
              http://khazama.com/project/programmer/
              و احتمالا این هم میدونید که سایت اصلی ش هم این هست
              http://www.fischl.de/usbasp/

و
              جالبه بدونین برای سرعت بالا باید کلاک رو روی حداقل 2 مگ تنظیم کنید
              انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
              [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
              http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

سلام.من هم Usbasp رو ساختم و دارم.ولی هیچکدوم از این مشکلها رو تا حالا ندیدم.البته تا حالا IC نو بهش وصل نکردم.تو High Speed هم تستش نکردم.(پس چیکارکردی باهاش :mrgreen: :mrgreen.ولی مطلبی که میخوام بگم اینه که نرم افزارش چینی نیست.من انگلیسیشو دارم.

دیدگاه

سلام
                  من مشکلم با دادن ولتاژ 3.3 ولت حل شد. البته بجاش د وتا زنر 3.3 هم تو خروجی دیتا برای USB گذاشتم بازم مشکل حل شد. من قبلاً اینکارو نکرده بودم.
                  «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                  آلبرت انشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X