پاسخ : ارسال کاراکتر از یک میکروی mega16 به یه میکروی mega16 دیگر
چند تا راه دارید:
استفاده از spi استفاده ازusart استفاده از i2c و...
از بین اینها من spi رو به خاطر سرعتش قبول دارم.
مثال هم در موردش تا دلتون بخواد(به خاطر اینکه تبلیغ نشه لینک یا اسم کتاب نمیارم :mrgreen
موفق باشید
سلام.
من با روش SPI دو میکرو رو به هم وصل کردم و 1 بایت رو راحت از میکروی اولی به میکروی دومی ارسال می کنم. فقط میخواهم بدونم 1 بایت چقدر زمان می بره که ارسال بشه ؟. ممنون
سلام
بله میشه این کار رو کرد.
ارتباط spi در حالت 16 مگاهرتز cpu با تنظیم بیت دو برابر کننده سرعت فکر کنم حدود 8 مگ سرعت داشت دقیقا یادم نیست یا 8 مگ بود یا 2 مگ.
حالا حساب کن 96 بایت تو چند میکرو ثانیه میره!
موفق باشید
نوشته اصلی توسط حامد مهری
http://en.wikipedia.org/wiki/1-Wire
سلام آقا حامد . میبخشید که پابرهنه وارد میشم .
سوالم تقریبا مرتبط با این تاپیک هست .
من دارم تو یه تابلو روان از MMC با SPI سخت افزاری میخونم و دیتای خونده شده رو به شیفت رجیسترها ، از طریق SPI نرم افزاری ارسال میکنم .
1) آیا این روال کاری من درسته ؟
2) نمیدونم چرا SPI سخت افزاری میتونه دیتا رو از MMC بخونه (این پیکره بندی همون طور که میدونید ، داخل Config_MMCهست) ولی SPI نرم افزاری که وظیفه انتقال دیتای خونده شده به شیفت رجیستر ها رو داره، نمیتونه این کار رو انجام بده ؟؟
ولی برعس این حال کار میکنه یعنی MMC با SPI نرم افزاری باشه و شیفت رجیسترها SPI سخت افزاری. من از این حال استفاده نکردم چون سرعت رفرشم رو شدیدا پایین میاره .
ممنون از شما .
نوشته اصلی توسط حامد مهری
سلام
کار نکردن رو باید از برنامتون بپرسید....ولی شاید علتش توی هنگام کلاک دادن SPI نرم افزاریه :agree:
بنده فقط یک بار در تابلو از شیفت ریجستر استفاده کردم که متاسفانه ضرر بزرگی بهم زد! (دیگه استفاده نکردم)
موفق باشید
منظرتون اینه که در SPI نرم افزاری بایستی به میکرو از بیرون کلاک بدیم ؟
درست متوجه شدم آقای مهری؟
میشه بفرمایید چه ضرری .قیمت شیفت رجیستر که زیاد نیست ؟؟
نکنه خدای نکرده LED ها سوختن . میشه علتشو بفرمایید تا من هم همون اشتباه رو نکنم . چون دارم عملی میبندمش. oo:
نوشته اصلی توسط mohsenjooon
منظرتون اینه که در SPI نرم افزاری بایستی به میکرو از بیرون کلاک بدیم ؟
درست متوجه شدم آقای مهری؟
نه ، کلاک از بیرون نمیخواد بدید...راستش من با بسکام کار نکردم ، نمیدونم....کلا ایام امتحاناته و من به جز RE و hie و G و B و TCCR0 و ماتریس ترانهاده و این جور چیزها ذهنم به هیچ چیزی راه نمیده :angry:
میشه بفرمایید چه ضرری .قیمت شیفت رجیستر که زیاد نیست ؟؟
نکنه خدای نکرده LED ها سوختن . میشه علتشو بفرمایید تا من هم همون اشتباه رو نکنم . چون دارم عملی میبندمش. oo:
یک تابلو رو بر حسب شیفت ریجستر طراحی کردیم ، بعد از کلی کار نکردن مجبور شدیم سیستم نمایشش رو عوض کنیم ... البته اشکال از شیفت ریجستر ها نبود .... از میکرو بود ولی خوب کم ضرری نبود :angry:
دیدگاه