اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

FT232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : FT232

اگه جای مقاومتهای 27 اهمی 22 اهمی استفاده بشه اشکالی داره ؟

آقا وحید خطوط را میتونی تا 8 میل هم کم کنی 10 میل که خیلی خوبه .

دیدگاه

من تا حالا با این ای سی کار نکردم نمیدونم 22 استفاده بشه چی میشه

من اندازه سیم ها رو تو پروتئس رو T10 گذاشتم نمیدونم یعنی چی؟ الان فاصله سیم ها کم نیست؟ میشه PCB رو در اورد؟ Keepout چیه؟ کادر دور PCB رو میگن؟

الان این عکسی که گذاشتم Keepout داره؟

دیدگاه

این یک عکس دیگر از ساخت سوکت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

دوستان یه نگاهی به این شماتیک بندازید اشکال کار را در کجا می بینید .
          http://www.4shared.com/file/142397873/1e431523/shematic_ft232bl.html

دیدگاه

من قبلا گفتم که مدارش در خود دیتاشیت هست این چیزی که شما گذاشتید برای ft232bl هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeydkazemi
              سلام خدمت اساتید .
              من یک ft232bl را توی مدارم استفاده کرده ام وقتی به سیستم وصل میکنی UnknownDevice میشناسه کسی میدونه مشکل چیه . درایور را هم که معرفی میکنی اون را نمیشناسه .
              من هم این مشکل رو دارم کسی راه حلی داره؟

دیدگاه

سلام دوستان
                میشه بگین کتابخونه ft232bl تو پروتئوس رو از کجا میشه گرفت ؟ یا این که کتابخونه من ناقص هستش؟
                همچنین جواب یکی از دوستان که گفته بودند "آیا با روش اتو میشه pcb این مدار رو زد" رو لطفا بدین .
                ممنونم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voroojak
                  سلام دوستان
                  میشه بگین کتابخونه ft232bl تو پروتئوس رو از کجا میشه گرفت ؟ یا این که کتابخونه من ناقص هستش؟
                  همچنین جواب یکی از دوستان که گفته بودند "آیا با روش اتو میشه pcb این مدار رو زد" رو لطفا بدین .
                  ممنونم .
                  سلام خدمت دوستان عزیز
                  اولا که باید توی پروتئوس کتابخونه این ژای سی رو درست کنید من با یه FT232BLاین رابط رو ساختم نقشه مدارو بقیه جزئیات رو واستون به اضافه فایل پروتئوس می زارم خیلی راحت نصب شد و پورت مجازی هم ساخته شد از مقاومت 22 اهمی هم بجای 27 استفاده کردم فقط کافیه نقشه رو مثل دیتا شیتش وصل کنید آی سی EEPromهم نیاز نداره ولی من گذاشتم در ضمن با روش اتو هم کار کردم و ضخامت خط هم 20 بود که راحت جواب می داد

فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه انتقال اطلاعات از طریق کامپیوتر به میکرو انجام نمی شه
                  کسی اگه می تونه یه کمکی بده چون خروجی های ساده ای داره پایه 24-25 واسه ارتباط مستقیم با avr استفاده میشه اما اطلاعات فقط از میکرو به کامپیوتر میاد در ارتباط بر عکس حتی led مربوطه(\tx) روشن میشه ولی اطلاعات منتقل نمیشه؟؟؟آی سی به صورت کامل لحیم شده و قطعی نداره خطوط کاملا سالم هستند
                  اینم فایل ها
                  http://www.4shared.com/file/4rIGwufb/Av_saberhotmail.html

یه فایل pdf هم هست که یه قسمتش راجع به این هست می تونید ببینید

دیدگاه

سلام،
                    ببخشید اون شماتیکی که تو دیتا شیت برای اتصال به میکرو هست علاوه بر TX و RX سه پایه دیگه هم وصل شده، اونا ماله چیه؟ میشه یکم توضیح بدین؟

دیدگاه

ببخشید یکی میشه بگه این آی سی که دربارش صحبت میکنید چیه و چکار میکنه ؟ oo:
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      یکم توضیح بیشتر بدید ممنون.
                      وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

کار این ای سی مبدل USB به USART و بر عکس هست یعنی اطلاعاتی رو که تا حالا از طریق پورت RS232 (پشت کامپیوتره و تنها راه اتصال میکرو به کامپیوتر هست) به کامپیوتر ارسال یا دریافت میکردید با این ای سی میتونید اطلاعات رو از طریق USB به کامپیوتر ارسال یا دریافت کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoodhashemy
                          فقط FT232RL استفاده کن سرعتش زیاده و قطعات جانبی مثل کریستال و ... رو نمیخواد. البته مدار CDC232 هم هست(با میکرو و ... کار میکنه) ولی همین FT232RL استفاده کن که خیلی توپه. مدار هم در خود دیتاشیت هست. همچنین درایور مربوطه رو از سایت سازنده دانلود کن (وقتی مدار رو ساختی و به کامپیوتر زدی کامپیوتر دستگاه شما را شناسایی میکند که به همین خاطر درایور نیاز دارد).
                          اینم لینک دانلود درایور (با توجه به ویندوزی که داری درایور دانلود کن):
                          http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm
                          دوست عزیز توی دیتا شیت Ft23RL یه فریت کشیده این چیه و چه مشخصاتی داره ؟؟؟؟؟؟
                          معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

سلام
                            اون فریت که شبیه دیود هست بهش نویز گیر می گن .
                            اتفاقا من نتونستم تو بازار (شهرستان )پیداش کنم نهایتا از روی یک مین برد اوراقی برداشتمش .
                            اگه نذاشتی هم زیاد مهم نیست .

دیدگاه

هنوز هم این FT232RL معادل DIPآ‌ نداره؟ نیاز به قطعات اضافی هم داشته باشه ایرادی نداره فقط نمیخوام SMD باشه.

دیدگاه

سلام
                                جناب ice man یعنی مداری که گفتید واقعا جواب میده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X