اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

FT232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : FT232

سلام
    این آی سی یه مبدل USB-Serial هست فرق RL با Bl تو مدار راه اندازیه که RL قطعات جانبی کمتری لازم داره و راحتتره !
    مدارش هم تو دیتا شیت هست ، دوتا مد کاری اصلی داره یکی بصورت VCP(vitual com port ) و دیگری usb که شما همون VCP احتمالا کارتو راه میندازه.
    موقع طراحی مدار حتما همه ی خازن هارو بذارید وگرنه میرید سر کار،! هسته فریت هم من نذاشتم مشکلی پیش نیومد شما اگه میتونی بذار.
    قیمتش هم الان گرون شده بین 7000تا 10000 تومن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nazarimehr
      سلام
      جناب ice man یعنی مداری که گفتید واقعا جواب میده ؟
      نه بابا کجا جواب میده ما همین جور این مدارو می بندیم به امید این که یه روزی همچین کاری بکنه!!! :wow:
      خب عمو جون معلومه که همچین کاری میکنه دیگه پرسیدن داره؟
      دقیق تر که توضیح بدم علاوه بر این که این چیپ پورت سریال مجازی می سازه و برای لپ تاپ که پورت سریال نداره خیلی به درد میخوره میتونید زمانی که میخواید چند تا بورد همزمان به یه سیستم وصل باشند از چندتاش استفاده کنید. چون همون طور که میدونید هر PC حد اکثر دو تا پورت سریال داره و اکثرشونم یکی بیشتر ندارند :nerd:
      °oOo° اگر دروغ بگویی خداوند مهری بر پیشانی ات بزند که هیچ دستار و عمامه ای آن را نپوشاند °oOo°

دیدگاه

این آی سی ، آی سی جالبی هست . حافظه ایپیرام اگه استفاده کنید میشه کارهای بیشتری باهاش انجام داد. یعنی
        شناسه آی سی رو میشه تغییر داد و .... و یه سری تنظیمات . تو کارهای صنعتی بدرد میخوره
        بهترین مدار همون مدار دیتا شیت هست . باهاش کار کنید و لذت ببرید
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

با سلام
          من میخام این آیسی را میکرو AVR راه اندازی کنم و توی کامپیوتر بتونم این ارتباط را با ویژوال بیسیک کامل کنم، خیلی سرچ کردم، توی نت در مورد راه اندازی FT232rl کلی مدار وجود داره، ولی متاسفنه حتی دو تا مدار شبیه به هم وجود نداره که مطمئن بشم کدوم پایه ها به پی باید متصل شوند، چون این آیسی smd هم هستش، بنابراین باید یه مدار مطمئن ازش پیدا کنم که بردشو بزنم، کسی میتونه کمکم کنه و یه نقشه شماتیک اتصالات از این آیسی و احیانا برنامه ای که قراره توی میکرو قرار داده بشه بهم بده...من واقعا گیج شدممم....ممنونم...

دیدگاه

چیز خاصی نداره طبق دیتاشیت ببند مدار رو
            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

ممنونم، طبق کدوم شکل دیتاشیت؟ شماتیک بخش 7.4 صفحه 31 دیتاشیت؟!
              برنامه میکرو چی؟ بایستی یه برنامه واسه ارتباط Usart باشه...

دیدگاه

برنامه اش همان برنامه فعال کردن ارتباط RS232 در میکرو هستش؟
                مثل این؟
                // USART initialization
                // Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
                // USART Receiver: On
                // USART Transmitter: On
                // USART Mode: Asynchronous
                // USART Baud Rate: 9600
                UCSRA=0x00;
                UCSRB=0x18;
                UCSRC=0x86;
                UBRRH=0x00;
                UBRRL=0x33;

و با همان دستورهای getchar و putchar برای انتقال دیتا به کامپیوتر کار میکنه؟

دیدگاه

من سرچ کردم متوجه شدم دستورات اون همون دستورات پورت سریال هستش.
                  بنابراین برای درایو FT232RL استفاده از دستورات پورت سریال در کدویژن صحیح است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X