سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند یه کمک فوری در موردATMEGA64 نیاز دارم دوستانی که اطلاعات تو این زمینه دارند کمک کنند لطفا من روی پورت های G & D&C&A هر دیتایی میفرستم روی پایه میکرو ظاهر نمیشه دوستانی که تجربه دارند لطفا کمک کنند خیلی گرفتار شدم PCB رو زدم الان گیر افتادم من دقیقا 48 تا خروجی میخوام لطفا دوستان کمک کنند
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک فوری نیاز دارم در مورد ATMEGA64
Collapse
X
-
کمک فوری نیاز دارم در مورد ATMEGA64
سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآدرد پرده بر خویشتن
ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآدرافتد به گردن به چاه
سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی -
پاسخ : کمک فوری نیاز دارم در مورد ATMEGA64
دوستان خواهش میکنم کسانی که تجربه تو این زمیکنه دارند کمک کنند لطفا بد جوری گیر افتادمسه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی
-
دوست عزیز من بیتی دستور دادم اما اروور میده هم پورت F هم پورت G اگه چیزی میدونی لطفا کمک کنسه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
دیدگاه
-
مشکل حل شد با MEGA64
سلام دوستان طبق آخرین مکاشفات بعمل آمده در MEGA64 روی پورت های F , G نمیشه درسترسی بیتی به پایه ها داشت و باید با دستور PORTG=0X00; کل پورت رو بصورت بایتی مقدار دهی کرد یه کمی کار سخت میشه ولی خداروشکر که میشهسه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
دیدگاه
-
سلام دئست من
نه میشه بیتی هم دستور داد
من این کار رو کردم
هم f هم A
رو A پایه کنترلی rs485 گزاشتم و روی f دو تا رله و یه led رو دارم کنترل می کنم هیچ مشکلی هم نداره اینا عشقین
من یه مگا 128 خریدم هر کاریش کردم پروگرام نشد :cry: فقط با هزار بد بختی 2 بار (اتفاقی) شناختش ولی وقتی فیوز بیت ها رو عوض کردم و خواستم خارجیش کنم دوباره بر می گشت سر جاش و بعدش هم رفت دیگه بر نگشت
رو همون برد مبکرو رو عوض کردم همه چی درست شد
نتیجه:این چینی ها لجن ترین نوع جنسشون رو دارن به ما میندازن
یه روز 2 تا میکرو خریدم 64 و 128 هیچ کدوم کار نکرد(شاید ارتباط spi ش disable بود) هیچ کدوم کار نکرد رو همون برد یه میکرو مال سال قبل داشتم انداختم روش مثل مرد کار کرد
شما هم عوضش کن اگه نتونستی ورش داری بگو تا یه اموزش 25 ثانیه ای اینجا بنویسم تا با فندک معمولی ورش داری بدون اینکه بردت یا میکرو چیزیش بشه :mrgreen:علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط www.madarpardazan.comدوست عزیز من بیتی دستور دادم اما اروور میده هم پورت F هم پورت G اگه چیزی میدونی لطفا کمک کن
من 90 درصد کارهام با مگا128 و 10 درصد بقیه کارهام با mega64 هستش و با میکروهای دیگه خیلی کم کار کردم
ولی اینجور مشکلی ومشکلهایی که آقا امید هم گفتم تا حالا نداشتم واقعا عجیبه
ولی در هرصورت چن نکته که حتما خودتون هم میدونید جهت تاکید میگم
یک -اون فیوز بیت atmega103 mode رو حتما غیر فعال کنید
دو- از JTAG هم غافل نشید
سه - پورت G هم همونطور که میدونید 4 بیتیه
چهار- تمام پورتها رو هم به صورت بیتی و هم به صورت بایتی میتوان مقدار دهی کرد
در ضمن اگه ممکنه بگید چه اروری میده تا شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیمپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
دیدگاه