اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ad620+لودسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ad620+لودسل

ad620
    بدرد لودسل نمیخوره
    از
    ad7730
    ad7780
    ad7190
    ad7195
    استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariane
      ad620
      بدرد لودسل نمیخوره
      دلیل تون چیه؟
      همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

منم با ad620 میخوام فقط نیرو رو اندازه بگیرم
        انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
        فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

با 620 هم میشه لودسل رو راه انداخت
          اما کیفیت نداره !
          وقتی شما میتونی با اتصال مستقیم لودسل به یه چیپ حرفه ای که مخصوص لودسل طراحی شده ، کیفیت باورنکردنی و دقت بسیار بالا داشته باشی ، دیگه چه نیازی به 620 هست که کلی دنگ و فنگ داره !
          AD7190 عالی و تو بازار هم موجود هست

دیدگاه

مرسی،اون کارو قبلا انجام دادم،الان واسه یه پروژه ای فقط میخواستم وجود نیرو رو حس کنم که با AD620 خوب درومد
            انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X