اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با GLCD دربسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با GLCD دربسکام

سلام
    اقا من با بسکام این GLCD رو راه انداختم اما بعضی وقتا که میخواد بالا بیاد بازی در میاره و همه چیزبه هم میریزه انگار که یه نویزی سوار شده رو lcd امامن مشطمنم گه نویز نیست یکی از بچه ها گفت باید بری تو گتابخونه هاش و زمان تاخیر رو بیشتر کنی اما من نمیدونم که چطوری میشه این کارو کرد تو بیسکام اگه میشه کمکم کنید چون خیلی فوریه ممنونم

پاسخ : مشکل با GLCD دربسکام

سلام
    منم این مشکل رو داشتم ولی با کم کردن فرکانس AVR حل شد .
    نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

سلام
      من هم با این lcd کار کردم و تو فرکانس 16 مگ هم کار کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم

1.نوسان ساز داخلی هست یا خارجی؟
      2.واسه اطمینان از حذف نویز تمام پایه ها رو با 10 کیلو پول اپ کن
      3.اگه داری رو برد برد کار میکنی ممکنه برد بردت یکی از سیم های دیتا رو قطع و وصل می کنه پس برد بردت رو عوض کن
      4.ممکنه یکی از پین های میکروت سوخته باشه که داره این بلا رو سرت میاره (چک کن تمام پین ها )رو

اینا رو چک کن فکر نمی کنم چیزه دیگه ای مونده باشه :agree:
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
        ممنونم از پاسخت اول اینکه من از برد برد استفاده نمیکنم وروی pcb طراحی شده دوم اینکه میگی همه پین هارو پول اپ کنم منظورت چیه در ضمن من کلی عکس اضافه کردم و کلی عکس روی lcd نشون داده میشه میتونه برا اون باشه؟
        من از فرکانس داخلی 8 استفاده کردم

دیدگاه

سلام منظور امید خان از pull up یعنی بین همه پایه ها چه اونایی که استفاده شدن و چه اونایی که نشدن و vcc یه مقاومت 10 کیلو یا 6.8 بزار تا اگه خدایی نکرده نویزی اومد سر پایه حذف بشه.

دیدگاه

برنامت رو بزار یه نگاش بندازیم اگه تو تایمر هم داری چیزی نمایش میدی ممکنه دلیلش این هم باشه چون دستورات تداخل ایجاد میشه

کریستال رو خارجی کن
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

استفاده از اینتراپت ( خصوصا اینتراپت تایمر )آ‌گاهی اوقات وقتی که دستورات گرافیکی به lcd میدید ( مثل کشیدن Line و ...) باعث این مشکل میشه .

ولی اول نکاتی رو که آقای حبیبی گفتند چک کن.

دیدگاه

سلام
                بچه ها ممنونم
                من تست میکنم اما اگه نشد باید یه قسمت از برنامه رو میزارم یه نگاه بهش بندازین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X