سلام دوستان خسته نباشید همگی
من در برنامه ساده زیر قصد دارم که یه قفل بسازم
اما مشکل اینجاست زمانی که شروع به کار میکنه و یک عدد رو فشار میدم به جای اینکه مثلا بنویسه 1 مینویسه 1111
یعنی با هر بار فشار 4 تا از اون عدد رو نمایش میده
مشکلش کجاست؟
در ضمن آیا Lcd دستوری داره که بشه یه رشته رو به انتهای رشته در حال نمایش اضافه کرد
مثلا رو ال سی دی نوشته 55 بعد با یه دستور یه 2 به آخرش اضافه بشه !
با سپاس از شما
من در برنامه ساده زیر قصد دارم که یه قفل بسازم
کد:
$regfile = "m16def.dat" $crystal = 8000000 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pina.1 , Db5 = Pina.2 , Db6 = Pina.3 , Db7 = Pina.4 , Rs = Pina.6 , E = Pina.5 Config Portb = Input Config Kbd = Portb Dim R As Byte Dim C As Byte Dim A As Byte Dim Q As Byte Dim Sab As Byte Dim Num As String * 1 Main: R = 1 : C = 1 Cls Locate R , C Cursor Off Lcd "Enter Password" Num = "" Getting: Do Q = 10 A = Getkbd() Select Case A Case 1 : Q = 0 Case 12 : Q = 1 Case 13 : Q = 2 Case 14 : Q = 3 Case 8 : Q = 4 Case 9 : Q = 5 Case 10 : Q = 6 Case 4 : Q = 7 Case 5 : Q = 8 Case 6 : Q = 9 End Select If Q = 10 Then Goto Getting Num = Num + Str(q) Cls Lcd Num If Len(num) = 5 Then Goto Checkpassword End If Loop Checkpassword: If Num = "11111" Then Cls : Lcd "Correct" Else Cls : Lcd "Not Correct" : Waitms 250 : Goto Main End If End
یعنی با هر بار فشار 4 تا از اون عدد رو نمایش میده
مشکلش کجاست؟
در ضمن آیا Lcd دستوری داره که بشه یه رشته رو به انتهای رشته در حال نمایش اضافه کرد
مثلا رو ال سی دی نوشته 55 بعد با یه دستور یه 2 به آخرش اضافه بشه !
با سپاس از شما
دیدگاه