اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماشین حساب با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماشین حساب با avr

با سلام
    من یک برنامه (خود برنامه نه فایل hex) با زبان بیسیک برای ماشین حساب میخواهم که:

بتواند لگاریتم را محاسبه کند.
    بتواند تانژانت حساب کند.
    بتواند جمع و ضرب را انجام دهد.

با تشکر

پاسخ : ماشین حساب با avr

پس شروع کن ......

ما هم کمکت می کنیم

دیدگاه

من شنیدم برای محاسبه سینوس و کسینوس باید table lookup کنم آخه این همه عدد رو از کجا بیارم که بعدش tan حساب کنم :cry2:
      از بچه ها شنیده بودم برای محاسبه لگاریتم انگار یک نکته وجود دارد که خیلی ها نمیتوانند قسمت لگاریتم را درست بیاورند.
      برای 4 عمل اصلی هم که فکر کنم ساده است فقط باید 2 عدد بدهم و عمل مربوطه هم بدهم و جواب بگیرم.
      خواهش میکنم اقلا تکه تکه برنامه یا راه کارها را بگویید تا بتوانم این برنامه را با موفقیت بنویسم.

دیدگاه

فکر می کنم بسط تیلور و مک لورن رو باید استفاده کنی .
        الان فقط این یادمه ، بقیه رو تو جزوه ریاضی یکت پیدا کن.

(sinx= x-(1/3!)*x^3+(1/5!)*x^5-(1/7!)*x^7)
        الا آخر
        ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
        هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
        گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.j
          فکر می کنم بسط تیلور و مک لورن رو باید استفاده کنی .
          الان فقط این یادمه ، بقیه رو تو جزوه ریاضی یکت پیدا کن.

(sinx= x-(1/3!)*x^3+(1/5!)*x^5-(1/7!)*x^7)
          الا آخر
          برای میکرو AVR این اشتباه محضه! چون میکرو هنگ میکنه :mrgreen: شما یک ماشین حساب بردار بزن sin30 سریع میزنه 1/2 ولی برو بزن !7 یک لحظه صفحه میرود! چون برای sin و cos از tablelookup استفاده میکنه و برای محاسبه فاکتوریل از روش معمولی.
          حالا به نظرت ماشین حساب برای محاسبه محاسبه sin از بسط تیلور میره؟! :mrgreen: این بسط که خودش با تقریب 10 تا فاکتوریل دارد.
          اما برای cpu کامپیوتر چون سرعت بالاست از همان بسط حل میکند.
          یک نفر کمک کنه دوستان :cry2:

دیدگاه

فکر می کنی تو حافظه avr جا میشه ؟
            چند تا زاویه رو می خای تو حافظه جا بدی یا این که می خای از خاصیت تناوبی سینوس استفادخ کتی .
            حتی این طوری هم فکر نکنم حافظه جواب بده .
            ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
            هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
            گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

با درود . . .
              oo:

آقا اینجا چه خبره؟

سینوس و کسینوس و بقیه رو که خود بسکام داره؟؟؟؟

من تابه حال روی ماشین حساب کار نکردم ولی فکر نکنم این جوریا باشه . یه توضیحی راجع به کارت بده شاید تونستم کمکت کنم.
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

یعنی به نظر شما اگر فرض کنید در برنامه بگم :
                یک عدد بگیر و بعد اگر فلان کلید زدند برو ( sin( x را حساب کن و حاصلش را به روی LCD نشان بده و...
                اگر چنین برنامه ای بنویسم و روی میکرو بریزم آیا جواب میدهد؟

دیدگاه

بابا ترســیدم...

یه جوری گفته بودید فکر کردم که نشدنیه حتما

ببین بدردت میخوره؟

$regfile = "m16def.dat"
                  $crystal = 4000000
                  $hwstack = 64
                  $swstack = 20
                  $framesize = 50

Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.4 , Db5 = Portc.5 , Db6 = Portc.6 , Db7 = Portc.7 , Rs = _
                  Portc.2 , E = Portc.3
                  Config Lcd = 16 * 2
                  Cursor Off

Dim Yek As Single , Dah As Single
                  Dim A As Single
                  Yek = -50

Do

Dah = Yek / 57.29577951308232
                  A = Sin(dah)
                  Locate 1 , 1
                  Lcd Yek ; " "
                  Locate 2 , 1
                  Lcd A ; " "
                  Waitms 500

Incr Yek
                  Cls

Loop

End

جایی که نوشتم ( A = Sin(dah خودت بعدا بجای sin بنویس cos و بعدش tan .
                  راستی این برنامه درجه رو به رادیان تبدیل میکنه.پس لازم نیست نگران تبدیلاتش باشید

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

آقای نصیری این yek=-50 چیه؟ منظورتون یک عدد دلخواه هست؟

دیدگاه

آره دیگه
                      خواستم بگم که یعنی میشه اعداد منفی رو هم باهاش بدست آورد.احتیاجی به بست مستو تیلورو مکلارن اینا هم نداره
                      تا 4 یا 5 رقم اعشار هم میشه روش حساب باز کرد. لگاریتم هم میشه باهاش گرفت .الان کار دارم .کارم که تموم شد برات مینویسمش.ولی خودتم باید یه خورده تلاش کنی هاااا :nerd:

بدرود . . .

دیدگاه

چطور میشه یه ماشین حساب ساخت که بشه یه سری از اعمال رو بهش بدیم توی پرانتز و توان و فاکتوریل و ... را محاسبه کند

دیدگاه

چطور میشه یه ماشین حساب ساخت که بشه یه سری از اعمال رو بهش بدیم توی پرانتز و توان و فاکتوریل و ... را محاسبه کند
                          می توان به سادگی آب خوردن به بازار مراجعه کرد و یک عدد ماشین حساب HP مدل 20B خرید و سپس هر بلایی که خواست ؛سرش آورد :icon_razz:

این ماشین حساب یه نمونه ماشین حساب Open Platform با میکروکنترلر ARM7 به شماره AT91SAM7L128 هستش که در هنگام خرید می تونید کابل رو هم که جز Optionآ‌ها هستش خریداری کنید و سپس Firmware رو بسته به نیاز تغییر داده و توسط کابل بارگذاری کنید. در ضمن اگه به این نتیجه رسیدین که میشه از این ماشین حساب به عنوان ARM EVB هم استفاده کرد ؛ یه دو تا پین هم برای اتصال کریستال خارجی در اختیار شماست!
                          این ماشین حساب یه پورت jtag و rs232آ‌هم داره که آزاده و در اختیار شماست که هر بلایی خواستید سرش بیارید!!
                          دیگه بهتر از این چی می خواید؟

لینک ها:
                          www.hp.com
                          http://hpwiki.fatcity.com/doku.php
                          http://www.hpmuseum.org/cgi-sys/cgiwrap/hpmuseum/forum.cgi

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X