اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شماره گیری تلفن با دستور DTMFOUT تا وصل میکرو به خط تلفن و ...و شماره گیری پالسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شماره گیری تلفن با دستور DTMFOUT تا وصل میکرو به خط تلفن و ...و شماره گیری پالسی

سلام دوستان
    آقا من می خوام با دستور dtmfout تو bascom شماره بگیرم.
    احتمالا که نه حتما قبلا در باره این قضیه تو سایت بحث شده ولی می خواستم ببینم کسی آدرس تاپیک مورد نطر را داره یا میشه یه بار دیگه تو این جا از اول اساس کار توضیح داده بشه از نحوه شماره گیری تا فرستادن فرکانس روی خط تلفن و اگه مدار عملی برای اشغال خط جهت فرستادن فرکانس روی خط دارید ممنون میشم انجا بزارید.
    من help بسکام را دیدم ولی چون با atmega32 کار می کنم نتونستم نسبت با برنامه ای که تو اونجا نوشته شده و خروجی یک میکروهی دیگه را معرفی کرده از میکروی خودم خروجی بگیرم. در ضمن اون عدد 500 اونجا چیکارست؟ یعنی یه ضریبه. اگه ضریبه چرا برای همه اعدادی که توش ضرب میشن ثابت هست؟ مگه هر عدد از ضرب دو تا فرکانس تولید نمی شه؟
    اگه از دوستان کسی شماره گیری با 8880 را هم می دونه ممنون میشم که اینجا بزاره تا این تاپیک کامل بشه شاید من هم با اون شماره گیری کردم
    در ضمن اگه کسی جدول فرکانس های تولید شده با هر کلید تلفن را داره خواهشا اینجا بزاره تا بقیه هم استفاده کنند.
    در ضمن من می خواستم با تولید پالس هم شماره بگیرم که نشد. به من گفته بودن اگه 60 میلی ثانیه دو سر خط تلفن را به هم وصل کنیم و 40 میلی ثانیه قطع کنیم. به تعدا قطع و وصل ها وقتی از خط جریان میکشیم شماره گرفته میشه ولی نشد وقتی سیمها بهم می خوردن و جدا میشدن بلزم بوق آزاد پخش میشد . در صورتی که وقتی شماره می گیریم بعد از شماره گرفتن بوق آزاد قطع میشه

پاسخ : شماره گیری تلفن با دستور DTMFOUT تا وصل میکرو به خط تلفن و ...و شماره گیری پالسی

سلام.
    ببخشید که دیر جواب دادم. آن نشدم.
    برای انتخاب میکرو و تغیر میکرو اون مثال به میکروی خودتون (مثلا mega32) فقط باید regfile اونو تغیر بدی.
    مثلا برای mega32 اینو باید بنویسی
    regfile = "m32def.dat"
    l
    البته قبل regfile باید یه $ هم بگذاری که چون اینجا درست در نمیومد من نذاشتم.
    برای استفاده از این دستور باید حد اقل از فرکانس 4 مگا هرتز استفاده کنی.
    اون عدد 500 هم فاصله بین عدد های گرفته شدست.(میتونی تا 50 هم کمش کنی).
    میتونی شماره مورد نظرتو توی یه string بریزی و بعد اونو به این دستور بدی.
    خروجی سیگنال هم توی پایه OC1A آشکار میشه.
    میتونی تو دیتا شیت میکروتون این پایه رو پیدا کنی.
    موقعی که خط رو اشغال کردی میتونی این پایه رو به یه سر یه خازن وصل کنی و سر دیگه خازن رو به خط.
    یادت باشه که زمین میکرو و خط رو مشترک کنی.
    موفق باشید.
    الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

پاسخ : شماره گیری تلفن با دستور DTMFOUT تا وصل میکرو به خط تلفن و ...و شماره گیری پالسی

نوشته اصلی توسط Iran-PC
      سلام.
      ببخشید که دیر جواب دادم. آن نشدم.
      برای انتخاب میکرو و تغیر میکرو اون مثال به میکروی خودتون (مثلا mega32) فقط باید regfile اونو تغیر بدی.
      مثلا برای mega32 اینو باید بنویسی
      regfile = "m32def.dat"
      l
      البته قبل regfile باید یه $ هم بگذاری که چون اینجا درست در نمیومد من نذاشتم.
      برای استفاده از این دستور باید حد اقل از فرکانس 4 مگا هرتز استفاده کنی.
      اون عدد 500 هم فاصله بین عدد های گرفته شدست.(میتونی تا 50 هم کمش کنی).
      میتونی شماره مورد نظرتو توی یه string بریزی و بعد اونو به این دستور بدی.
      خروجی سیگنال هم توی پایه OC1A آشکار میشه.
      میتونی تو دیتا شیت میکروتون این پایه رو پیدا کنی.
      موقعی که خط رو اشغال کردی میتونی این پایه رو به یه سر یه خازن وصل کنی و سر دیگه خازن رو به خط.
      یادت باشه که زمین میکرو و خط رو مشترک کنی.
      موفق باشید.
      سلام دوست عزیز
      از اینکه لطف کردی و جواب سوالم را دادی ازت ممنونم (مثبت +) :arrow:
      فقط یه چیزی من فهمیدم مشکلم کجا بود. برای خروجی گرفتن، باید پین مورد نظر را هم output تعریف می کردم که این کار را نکرده بودم. خوب تو help چیزی نگفته بود دیگه :redface:
      ولی یه چیزی. اون عدد 500 فکر کنم تعداد فرکانس هایی هست که می سازه (مثل اینکه کلید 3 را برای یه مدتی فاشار دهیم و پشت سر هم هی فرکانس تولید بشه.) نه فاصله بین اعداد . چون وقتی کمش می کردم تعداد پالس های تولید شده تو اسکوپ پروتئوس هم کم می شد. ولی هر چی کمترش کنیم مثلا از 300 به پائین تو خروجی مشکل براش پبش میاد مثلا بین هر عدد که باید خروجی صفر بشه تا بعد از یه چند میلی ثانیه فرکانس عدد بعدی آغاز بشه خروجی 1 می مونه. :eek: حالا نمی دونم عملی هم همینطور هست یا نه؟
      راستی من این خروجی را می خوام به یه ورودی یه صدای ترانس (بوبین) تلفن(که تو تلفن های قدیمی استفاده می شد) که رو مدارم هست بفرستم. آیا اصلا این کار لازم هست یا نه (مثلا برای تقویت). اگه این کار را بکنم نیازی به خازن ندارم دیگه؟ درضمن چه مقدار خازنی را پیشنهاد میکنید؟ راستی نیازی به بافر هم داریم یا نه؟
      راستی خروجی OC1A پالس هست. مگه نباید یک موج سینوسی باشه؟
      بازم بابت کمکتون ممنون

دیدگاه

سلام.
        من که کاری نکردم خودتون تلاش کردید و به نتیجه رسیدید.
        راستش من اون قضیه 500 میلی ثانیه هه درست یادم نبود آخه خیلی وقت پیشش تست کرده بودم. و امکان تستش اون موقع نبود.
        برای استفاده من هم با بافر تست کردم و هم بدون بافر.
        اما برای جلوگیری از صدمه خوردن احتمالی به میکرو اگر از بافر هم استفاده کنی بهتره.
        من بدون اون ترانس کوچیکا (همونایی که خودتون اشاره کردید) استفاده کردم و خروجی رو هم که با گوشی شنیدم صدای قوی ای داشت .
        من از خازن پلی استر 100 نانو استفاده کردم.

راستی خروجی OC1A پالس هست. مگه نباید یک موج سینوسی باشه؟
        این رو هم منظورتون رو متوجه نشدم.
        الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Iran-PC

این رو هم منظورتون رو متوجه نشدم.
          سلام
          شاید این مسئله زیاد مهم نباشه ولی خوب یه سوال بود که برای من پیش اومده بود
          ببینید این خروجی ای هست که تو پروتئوس از پایه خروجی میکرو دیده میشه.

مگه نباید فرکانس تولید شده به ایئ صورت باشه

دیدگاه

سلام.
            نه.
            میکرو که خروجی آنالوگ نداره که.
            خروجیش باید صفر و یک باشه .
            در حد شماره گیری هم چون فرکانس بالا نیست اشکالی تو ارسالش پیش نمیاد.
            موفق باشید.
            الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

از ای سی زیر برای شماره گیری اسنفاده کنید
              hm9102
              hm9101
              دیتا شیت این ایسی رو از سایت www.datasheetcatalog.com میتونی بدستت بیاری
              بعضی مدلهای دیگه دیتا شیت کاملتری دارن مثل
              hm9170
              اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X