اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوشتن بر روی صفحه اسکوپ با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نوشتن بر روی صفحه اسکوپ با AVR

نوشته اصلی توسط nahidelec
    مدتی صبر کردم و لی کسی راهنمایی مفیدی نکرد ولی خودم دست به کار شدم و متوجه شدم که اگر با یک فانکشن موج مثلثی به دو ورودی اسکوپ(در حالت XY)) اعمال کنیم یک خط مورب روی صفحه ایجاد می شود و اگر دامنه این موج را زیاد کنیم طول این خط بیشتر می شود.
    حالا دنبال این هستم که زاویه خط را تغییر بدهم و از حدود 45درجه به زاویه های دیگر تغییر دهم. کسی در این مورد نظری نداره؟
    سلام
    من قبلا هم گفتم که باید با اعمال موج این اشکال ساخته بشه
    برای این منظور فکر کنم بشه با pwm میکرو یه کارائی کرد
    البته از دوستانی که به میکرو مسلطند باید راهنمائی گرفت :eek: :eek: :eek:

[shadow=red,left]خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری من چون توئی را دارم وتو چون خویش نداری[/shadow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 118

سلام
      من قبلا هم گفتم که باید با اعمال موج این اشکال ساخته بشه
      برای این منظور فکر کنم بشه با pwm میکرو یه کارائی کرد
      البته از دوستانی که به میکرو مسلطند باید راهنمائی گرفت :eek: :eek: :eek:

[shadow=red,left]خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری من چون توئی را دارم وتو چون خویش نداری[/shadow]
      با موج مثلثی من خط ایجاد کردم حالا سوال اینه که از موج های دیگه چطوری استفاده کنیم که بتونیم اشکال دیگه ای رو بوجود بیاریم یعنی کسی تا حالا تو ای انجمن اینطور کاری انجام نداده oo: :question:

دیدگاه

روی اسکوپ در اون وضعیتی که هر دو ورودی روی شکل اثر می گذارن یک نقطه ناشی از اشعه هست. حالا اگر به محور عمودی ولتاژ بدی به یک سمت(احتمالا چپ به راست) و در محور دوم بالا به پائین یا برعکس منحرف میشه. اینکه شما موج مثلثی دادی به هر دو کانال و یک خط ایجاد شده قاعدتا به خاطر این است که انحراف اشعه هر دو محور یکیه.با این حساب اگر موج مربعی بدی باید بین دو نقطه جهش کنه و فقط دو تا نقطه رو ببینی. من فکر کنم اگه برای هر نقطه مورد نظر ولتاژ بدی و بشه شکل هم درست کرد و فقط مسئله مقدار درست این ولتاژ هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X