اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط دو میکرو از طریق تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط دو میکرو از طریق تلفن

من یک پروژه دارم که باید در آن با استفاده از یک اپراتور و یک دستگاه متصل شونده به اپراتور از طریق خط تلفن بتوانم تکلیف مدرسه ای را که میخواهم از اپراتور بگیرم و روی LCD نمایش بدم اگه میشه بگین چه ارتباطی به درد کار من میخوره و چجوری اونو به تلفن متصل کنم؟ :angry:

اضافه شده در تاریخ :
    یعنی کسی نمیدونه؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

پاسخ : ارتباط دو میکرو از طریق تلفن

کار سختی نیست

باید با dtmf این کار رو بکنی

ابتدا باید بتونی ارتباط رو برقرار کنی و با ای سی mt8870 کار کنی ودر ضمن زمان ارتباط بین 2 میکرو طولانی خواهد بود با این کار

برای شروع ارتباط mt8870 و میکرو رو توی سایت سرچ کن و کامل بخون
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

کار با mt8870 رو بلد بودم ولی میخواستم بدونم ارتباط بین دو میکرو چی باشه مثل:1wire I2C SPI .... :bye

دیدگاه

سلام
        ببنید دوست عزیز شما برای ارتباط دو میکرو می تونید از ارتباط سریال یا spi استفاده کنید ولی اگر می خوای از طریق تلفن این کار رو بکنید گفته آقای حبیبی کاملا درست است

دیدگاه

آقاجان منظورم اینست که یک از همین ارتباطات بین دو میکرو را از طریق تلفن ایجاد کنم حالا بگید نسبت به پروژه ای که دارم کدام ارتباط بدرد میخوره؟
          مگه میشه بیام مستقیما برای ارتباط با تلفن برنامه بنویسم؟؟؟مثلا اگر دیتا 1010 شد این حرفو نشون بده!!!

دیدگاه

فکر نکنم بتونین از پروتکلهای میکرو روی خط تلفن استفاده کنید
            برای ارسال و دریافت اطلاعات باید از ای سی MT8870 استفاده کنید
            طرز کار این ای سی هم همونطور که حتما میدونید از DTMF استفاده میکنه
            پس باید عدد مورد نظر رو با خود میکرو به صورت کد DTMF روی خط ارسال کنید و در طرف دیگه با این آی سی کدها رو رمز گشایی کنید و عدد بدست آمده رو به میکرو بدید
            مشکلی بود درخدمتم
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

این چیزی که به صورت تئوری میگید در عمل بدرد نمیخوره چون سیستم تلفن یه چیز دیگست در ضمن باید از چه پروتکل ارتباطی استفاده کنیم<بین دو میکرو>/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                این چیزی که به صورت تئوری میگید در عمل بدرد نمیخوره چون سیستم تلفن یه چیز دیگست در ضمن باید از چه پروتکل ارتباطی استفاده کنیم<بین دو میکرو>/
                یعنی چی که سیستم تلفن یه چیز دیگست؟
                mt8870 برای همین کار ساخته شده
                بین دو میکرو از هر پروتکلی میشه استفاده کرد ولی خط تلفن اینجا کار رو خراب میکنه
                درضمن من این کار رو کردم تو عمل هم مشکلی نداره فقط سرعت خیلی پایینه
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پس کدام پروتکل بهتر است؟

دیدگاه

باز که گفتین پروتکل
                    بابا ولش کن این پروتکل های بی صاحب مونده رو اه
                    شما با میکرو میتونین dtmf درست کنین و ارسال کنید روی خط تلفن
                    اون طرف خط هم یه MT8870 این کدها رو رمز گشایی میکند و برای میکرودوم میفرسد
                    از این ساده تر دیگه چی میخوایین ا
                    ز این راحت تر نمیتونم توضیح بدم

دیدگاه

برای این کار راه دیگه ای هم هست مثل مودم ADSL ولی بعید میدونم بدون ساپورت مخابرات بتونی همچین کاری رو انجام بدی . دلیل این که نمیخای از DTMF استفاده کنی چیه ؟ ارسال با MT8888 دریافت هم با MT8870 البته با خود میکرو هم میشه رو DTMF کار کرد
                      A-Hosseini

دیدگاه

هر چی باشه خوبه ولی بشه سریع و راحت درستش کرد

دیدگاه

لابد مدار آماده میخای :biggrin:
                          A-Hosseini

دیدگاه

هر چی باشه خوبه ولی بشه سریع و راحت درستش کرد
                            به نظر من بهتره اول برای این که بتونی این پروژه رو انجام بدی پروژه کنترل لوازم خانگی از طریق خط تلفن رو یاد بگیری تا بتونی خط تلفن رو بخونی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
                              لابد مدار آماده میخای :biggrin:
                              والا طراحی مدار از ما بر نمیاد بعدش هر جا مدار در این مورد می بینم هیچی نمی فهم و بعدش من هرچی فکر می کنم نمی فهمم چطور میشه ازخط تلفن برای انتقال اطلاعات دوطرفه استفاده کرد :NO:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X