اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای اننتخاب پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای اننتخاب پروژه

با سلام

بالا خره پروژه معمول شد

ارسال و دریافت اس ام اس با میکروکنترلر avr

اگر میشه کمک کنید

پاسخ : کمک کنید

با درود . . .

ترم آخری؟؟؟؟؟ oo:
    الکترونیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:

عیبی نداره
    هدف یاد گیریه

خب در ابتدا بهتره برای اینکه برنامه نویسی رو یاد بگیری از بیسیک شروع کنی چون هم ساده تره و هم کاربردی.
    میتونی کتاب AVR علی کاهه رو بگیری و مطالعه کنی.و اگه دوست نداری خرج کنی تا دلت بخاد فایل آموزشی AVR به زبان فارسی هست. فقط کافیه سرچ کنی.توی همین سایت هم چندتا توپش پیدا میشه.
    برای تست برنامه هات به نظر من بهترین سیمولاتور همون پروتئوس خودمونه(شـــــیـــــــــره).
    برای پروگرام کردن آیسی هات میتونی از این مدار استفاده کنی.البته پروگرام آماده تو بازار پیدا میشه.

حالا پروژت چی هست؟ بهتره کم کم روی همون پیش بریم تا هم یاد بگیری هم کارت را بیوفته.
    یه توضیحی در بارش بده اینطور خیلی بهتره

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

دوست عزیز

هنوز معلوم نیست

ولی تا هفته دیگه بایستی یکی انتخاب کنم

دیدگاه

بهتره یه ساده انتخاب کنی تا زیاد در گیر کاراش نشی
        من تا جایی که بتونم کمکت میکنم

چیزی تو فکرت هست برا ساختن؟؟؟؟
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

اگه تازه شروع می خواین بکنین قبلش اینارو چک کنین و با شرایط و قوه خودتون تطبیق بدین تا بفهمین چه قدر باید وقت بزارین یا لا اقل دوستان بهتون بگن
          ایا تا حالا pcb زدین یا اصلا نیت دارین رو pcb بزنین یا میخواین رو بردبرد تحویل بدین؟

قطعات الکترونیک رو در چه حد میشناسین؟
          رگولاتور و اسیلاتور و ادوات دیجیتال رو میشناسین؟
          برنامه نویسی تا حالا کار کردین با کامپیوتر یا چیزه دیگه ای؟یا تو دانشگاه چه نرم افزاری رو بهتون یاد دادن؟

علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

میتونی از پروژه های آماده این بخش کمک بگیری

دیدگاه

با سلام

و تشر فراوان از راهنمایی همه دوستان

من تا حالا pcb کار کردم و بلدم

در مورد قطعات و تجهیزات الکترونیک ببینم می دانم چه قطعه ای است ولی بلدم نیستم باهاش میشه چکار کرد

و در مورد پروژه

من پرتیوس کار کرده بودم ولی یادم رفت اگر آموزش را کسی دارد معرفی کند متشکر می شوم

پروژه تا فردا پنجشنبه استاد مشخص می کند

هر چی بود خبرتان می کنم

دیدگاه

دوستان عزیز میشه چندتا پروژه معرفی کنید

و چند تا برنامه نویسی برای میکروکنترلر داریم

دیدگاه

درود . . .
                  پروژه زیاد داریم چی میخاااااااااای؟؟؟
                  تو بخش پروژه های آماده سایت یه نگاه بنداز خیلی چیزا دسگیرت میشه.
                  منظورت از چند تا برنامه نویسی همون زبان های برنامه نویسیه؟؟
                  تا اونجایی که من میدونم
                  1-سی
                  2-بیسیک
                  3-اسمبلی
                  4-میگن پاسکال هم هست

البته برای هر نوع زبان باید از کامپایلر مخصوص خودش استفاده کرد.
                  1-کد ویژن
                  2-بسکام
                  3-نمیدونم شاید win avr
                  4-کلا کار نکردم و نمیدونم

برای شما که تازه کاری بیسیک بهتره :nerd:

برای انتخاب پروژه چند تا معیار هست
                  اول باید ببینی خودت چقدر از کار سر در میاری.بعدش هم باید ببینی که توقع استاد شما برای پروژه در چه حدیه(مثلا یه دفعه نیاد بگه من پروژه منهتن رو میخام oo.البته به خودت هم بستگی داره.اگه بخوای همه کف کنن که باید حسابی زحمت بکشی.(مثلا من برا پروژه خودم چیزی ساختم که همه میگفتن در حد کارشناسی و بالا تره.یه اختراع حساب میشد.ظرف 6 ماه و خورده ای ساختمش. اما بعد از اینکه ساخته شد فهمیدم که یه نفر تو تبریز بعد از 2 سال کار اونو ساخته و درست 1 ماه قبل از من هم ثبتش کرده بود. :cry2: :cry2: :cry2: :angry
                  بعضی مواقع هم اساتید محترم و محترمه حتی با یه چشمک زن 555 نمره کاملتو میدن!!!!!

شما انتخاب کن.ما همه جوره برا کمک آماده ایم.

بدرود . . .

دیدگاه

دوست عزیز یکی از ساده ترین و کاربردیترین پروژه ها واسه شما دماسنج هست.

دیدگاه

تورا خدا تو persiangig چیزی نزارین قابل دانلود نیست :NO:

دیدگاه

دوست عزیز این بخش پروژه آماده که گفتی کجاست

میشه آدرس لینک را بدی

با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز من این 3 تا پروژه را در نظر دارم ولی نقشه و برنامه نویسی هیچ کدام را ندارم کدام به نظرت خوبه

1. کنترل وضیعت پارکینگ با لیزر ( نمایش مقدار ظرفیت ورود و خروج و مشخص کردن قیمت خودرو با کیبورد )

2. sms از طریق تلفن

3. کنترل لوازم برقی با پورت usb

با گزینه یک بیشتر حال می کنم آیا زیاد طول می شه تا درست بشه .

دیدگاه

پاسخ : کمک برای اننتخاب پروژه

سلام
                            دوست عزیز می تونی یه Anemometer درست کنی. من درست کردم، وقت استفاده اش خودت هم حسابی حال می کنی.
                            مدارش هم http://www3.telus.net/chemelec/Projects/Anemometer/Anemometer.htm از این جا گرفتم.
                            خودت اینو می زنی به ADC میکرو، یه دونه MAX232 یا FT232 می ذاری و می ده به رایانه.
                            اگه خوشت اومد، من برنامه میکرو و برنامه رایانه رو نوشتم با VB.NET . اگه خواستی بگو برات بذارم رو سایت.
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

پاسخ : کمک برای اننتخاب پروژه

شما برای شروع بهتر است از پروژه هایی شروع کنی که یک نمایشگر مانند LCD کاراکتری داشته باشه و ورودی های کمی هم داشته باشه مثل: ساعت-کانتر-فرکانس متر و مانند این موارد. در مورد ساعت اگر قابل تنظیم نباشه که ورودی لازم نیست و وگرنه با کلید های کمی قابل تنظیم است . در کانتر و فرکانس متر هم که ورودی فقط یک پالس است. اگر ورودی آنالوگ هم بتوانی استفاده کنی که نمایشگر دما با LM35 چیز خوبی است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X