اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

overclock چی هست؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

overclock چی هست؟!

یه سوال.
    داخل بحث ال سی دی n96 دیدم بحث از overclock در میکرو بود!
    یه سوال اگه فرکانس میکرو رو زیاد کنیم به نظر من پاهای میکرو داخل هم میفته و میخوره زمین!
    داخل یه پست دیگه دیدم نوشته بود برای میکرو هدسینگ بزاریم و فرکانس رو زیاد کنیم!
    میشه یکم در این مورد برام توضیح بدید؟
    ممنون

پاسخ : overclock چی هست؟!

Clock : ساعت و Over : مافوق(البته اینجا مافوق بهتر منظور رو میرسونه) و خود OverClock هم میشه مافوق ساعت.

من خودم وقتی که می خواستم بازی Mafia رو با گارت گرافیک 64 بازی کنم, دنبال یه چیزی بودم تا این بازی رو با گرافیک و سرعت بهتری بازی کنم, که اسم این Overclock رو برای اولین بار اونجا شنیدم.واین کارو روی کارت گرافیکم انجام دادم و واقعا هم روی گرافیک مخصوصا روی سرعت بازی تاثیر زیادی گذاشت. البته این کار سخت افزاری نبود بلکه نرم افزاری بود که این کار میتونه باعث آسیب دیدن کارت گرافیک بشه که شد و کارت گرافیکم سوخت !!!

توی الکترونیک میان از یه سیستمی که مثلا فرکانسش 800 هرتز هست برای افزایش سرعت (اگه لازم باشه) اونو در مثلا 1000 رتز به کار میگیرن که این کار میتونه باعث آسیب بشه.

البته اینایی که گفتم در جایی ندیدم و فقط تجربیات خودم بود و اصل این Overclock رو منم نمیدنم. :mrgreen:
    دانلود کی های جدید کاسپر
    جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
    با این آی دی تماس بگیرید :
    sam.shark360

دیدگاه

سلام

Clock : ساعت و Over : مافوق(البته اینجا مافوق بهتر منظور رو میرسونه) و خود OverClock هم میشه مافوق ساعت.
      اینو که خودمم میدونستم :mrgreen:

من خودم وقتی که می خواستم بازی Mafia رو با گارت گرافیک 64 بازی کنم, دنبال یه چیزی بودم تا این بازی رو با گرافیک و سرعت بهتری بازی کنم, که اسم این Overclock رو برای اولین بار اونجا شنیدم.واین کارو روی کارت گرافیکم انجام دادم و واقعا هم روی گرافیک مخصوصا روی سرعت بازی تاثیر زیادی گذاشت. البته این کار سخت افزاری نبود بلکه نرم افزاری بود که این کار میتونه باعث آسیب دیدن کارت گرافیک بشه که شد و کارت گرافیکم سوخت !!!
      میشه بگی چطور کارت گرافیکت رو overclock کردی؟!!
      (راستی مافیا که با 32 هم کار میده! من با 64 به راحتی بازی میکردم مدل کارتم هم ATI هست).

ممنون از جوابتون :applause:

دیدگاه

اینو که خودمم میدونستم icon_mrgreen
        اینو برای اونایی که نمیدونستن گفتم :mrgreen:

راستش یادم نیست که چطوری کارت گرافیکمو Overclock کردم, از توی بایوس بود یا تنظیمات کارت گرافیک یا هم از یه نرم افزار مخصوص این کار. :redface:

در مورد بازی مافیا, مطمئنن با اون گرافیکی که من با 64 بازی کردم شما با 32 بازی نکردین.

در ضمن من یکم عشق گرافیکم برای همین می خواستم با کارت 64 گرافیک پلی استیشن 3 رو دربیارم. :mrgreen:
        دانلود کی های جدید کاسپر
        جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
        با این آی دی تماس بگیرید :
        sam.shark360

دیدگاه

سلام

به افزایش فرکانس کار میکروکنترلرها و یا میکروپروسسورها میگن overclock

خب طرز کارشم دیگه مشخصه دیگه با افزایش فرکانس کلاک سرعت پردازش داده ها افزایش پیدا می کنه و به طبع سرعت نهایی سیستم بالا می ره

حالا چه مشکلاتی داره؟
          از اونجایی که که اصولا حرارت در قطعات الکترونیکی به دلیل حرکت الکترونها ایجاد می شه به دلیل اینکه structure کلی یه میکروکنترلر یا میکروپروسسور واسه کار تا یه فرکانس معینی تعیین شده؛ افزایش بیش از حد فرکانس می تونه باعث داغ شدن و در نهایت سوختن اون بشه!

برای امتحان این ماجرای جالب می تونین به میکروی mega8 یه کریستال 22 مگاهرتز وصل کنید :evil: :evil: که سرعتش زیاد میشه ولی به همون نسبت حرارتش هم زیاد میشه اما نمی سوزه ؛ اگه کریستال بالتر از این مقدار دارین ؛ بسم الله :mrgreen:

سال قبل یه تصویری دیدم تو اینترنت که cpu 2.5آ‌گیگا هرتز رو رو فرکانس 3.00آ‌گیگا OVERCLOCK کرده بودن اونم بدون هیت سینک ؛ به گفته اون شخص CPU بعد از 15 دقیقه با صدای مهیبی منفجر شده بود؛ یه فیلم هم قرار داده بود ؛ که متاسفانه نتونستم ببینم (لعنت به هرچی یانکی )

راستی دو سال پیش کارت گرافیکم رو 40 مگاهرتز اورکلاک کردم که چون منبع تغذیه سیستم 250 وات بود و کشش Over clock رو نداشت ؛ وداع گفت و عمرشو داد به شما :mrgreen:(افزایش فرکانس کار = = = افزایش جریان مصرفی)

موفق باشید ؛ همگی

دیدگاه

راستی یه مطلب دیگه : ممکنه شما یه میکروی 16آ‌مگاهرتزی رو رو فرکانس 22آ‌مگ اورکلاک کنین و ظاهرا هیچ مشکلی هم پیش نیاد ولی در عمل با با گذر از یه محدوده معینی دیگه نمی شه به نتایج محاسبات چندان اعتنا کرد به عبارت دیگه:

افزایش فرکانس از حد مجاز = = = ایجاد خطا در محاسبات

یا حق

دیدگاه

دوستان کسی هست تا حالا بطور عملی overclock رو روی AVR امتحان کرده باشه ؟
              مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

سلام
                بنده روی avr این کار ور انجام دادم و چند ازمایش هم کردم .میشه گفت روی تمام میکروها تا 25 درصد فابل اجرا هست و حرارت میکرو هم زیاد بالا نمیره و فقط گرمای محسوسی تولید میشه .البته بیشتر از اون منفجر نمیشد و یا نمیسوخت .فقط حالتی مثل هنک کردن به وجود می اومد .البته افزایش فرکانس فقط روی انواعی غیر L قابل اجرا هست
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                  میشه بگی چطور کارت گرافیکت رو overclock کردی؟!!
                  توی نرم افزار درایور کارت گرافیک یه قسمت هست که میشه Core Clock و Shader Clock و Memory Clock و Fan Speedو... رو تغییر داد اگه نداره نرم افزار های دیگه ای هم هست برای این کار.
                  نرم افزار Furmark رو هم روی سیستم نصب میکنید

و رزولوشن را روی رزولوشن نمایشگر تنظیم کنید و گزینه Fullscreen را فعال کرده حالا وارد نرم افزار درایور کارت شده و Core Clock رو 5 تا 10 مگ بالا میبرید و دکمه Apply رو کلیک میکنید و وارد نرم افزار Furmark شده و دکمه Burn in test رو کلیک میکنید بعد یک سری تصاور 3 بعدی و گرافیکی به نمایش میاد

که میشینید و با دقت به این تصاویر نگاه میکنید.(این نرم افزار کارت گرافیک رو 100 درصد زیر بار میبره) وباید حواستون به دمای کارت هم باشه که بالاتر از 90 درجه نره اگه یه 10 یا 15 دقیقه گذشت و تصاویر بهم نریخت و یا خطوط اضافه روی تصاویر دیده نشد از این برنامه خارج شده و 5 تا 10 مگ کلاک رو بالاتر برده و همین روند رو تکرار میکنید تا زمانی که تصاویر بهم ریخت و سیستم ناپایدار شد.هر وقت این طور شد یه مرحله برگشته و 10 مگ کلاک رو پایین اورده و پایداری رو تست میکنید.
                  بعد از کلاک همین مراحل رو برای Shader Clock انجام میدید.و در نهایت تغییر چشمگیری رو در سرعت کارت میبینید
                  قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                    سلام
                    بنده روی avr این کار ور انجام دادم و چند ازمایش هم کردم .میشه گفت روی تمام میکروها تا 25 درصد فابل اجرا هست و حرارت میکرو هم زیاد بالا نمیره و فقط گرمای محسوسی تولید میشه .البته بیشتر از اون منفجر نمیشد و یا نمیسوخت .فقط حالتی مثل هنک کردن به وجود می اومد .البته افزایش فرکانس فقط روی انواعی غیر L قابل اجرا هست
                    اگه امکان داره به این سوالات جواب بدید
                    1. حداکثر فرکانسی که اعمال کردید چقدر بود؟
                    2. چرا فقط نوع غیر L ؟
                    ببخشید دیگه
                    مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

نوع l که خودتون میدونید در حالت عادی حداکثر فرکانسش 8 مگ هست منم تست کردم حتی 1 مگ هم اضافه قبول نکرد .حالا چراشو نمیدونم
                      انواع دیگه که حداکثر فرکانسشون 16 هست .من تا 20 مگ کریستال زدم .هم در سرعت بیشتر شد و هم هنک نکرد ولی یه خورده گرم شد ولی مشکل نداره .در ضمن بیشتر از 20 هم هنک میکرد
                      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X