اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار چاپی تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار چاپی تابلو روان

سلام .

توی کرج یه جا هست که بالای یه ورق رو سانتی 4.5 میزنه .

هر یک ورق 13،000 سانت مربع هستش .

من هم کارم تابلو روانه .
    ستون ها رو با ترک و سطر ها رو با همون پایه LED به هم لحیم میکنم و آی سی ها و درایور ها ی سطر ها و ستون ها رو با سوکت به بورد های LED وصل می کنم .

بگو که گل نفرستد کسی به خانه من
    که عطر یاد تو پر کرده آشیانه من

دیدگاه

آقا یه جا رو ولش کن آدرس رو بده(لطفا)
      ایمیل یا سایت یا آدرس یا شماره.

من به هر کسی گفتم آدرس نمیده.نمیدونم سکرته؟؟ محرمانست؟؟ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

سلام دوستان»
        آدرس اون برد سازه رو برای آقای نصیری فرستادم...
        کسی دیگه هم خواست بگه تا براش بفرستم...
        در ضمن برد سانت 4 تومن فقط باید ماتریس خالی باشه... اگه لچ یا ترانزیسور یا اینجور چیز ها روش باشه گرون تر میشه... نمیدونم چرا اما فکر کنم به خاطر راحتی کارش باشه...
        در مورد چاپ مشکی هم این چاپ مشکی با اسپری فرق داره... اینها رنگ کوره ایه... فقط با خش انداختن روش میره... .
        اول اینو بگم که شما کلا تو این ۲ ماهى که من تو خط تابلو روان افتادم کمک زیادى کردى بهم و بدین وسیله تشکر در میکنم از خودم !!
        ذکات علم آموزششه :biggrin:.
        در ضمن این بوردی که شما زدی رو به نظر من فایبر بزنید بهتر هچون مدار فرمانشم به برد ماتریسش وصله...این نوع بردها شامل قضیه سانتی 4 تومن نمیشه :mrgreen:.

دیدگاه

ببینم مگه واسه اونا فرقى دارِه که مثلا اندازه تراک ِ من ۰.۲ باشه یا ۱ ؟ اونا پلاترشو میزنن بعدشم که با UV نقشش رو روى فیبرِ خام حک میکنن. قضیه چیه ؟
          G*B*J*T
          انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

ببینم مگه واسه اونا فرقى دارِه که مثلا اندازه تراک ِ من ۰.۲ باشه یا ۱ ؟ اونا پلاترشو میزنن بعدشم که با UV نقشش رو روى فیبرِ خام حک میکنن. قضیه چیه ؟
            سلام
            نه...
            منظورم اینه که فقط ماتریس باشه ...(فقط خط عمودی باشه یا افقی...)...
            اگه خواستی بگو تا شمارش رو برات بفرستم خودت ازش بپرس...
            موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X