اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به راهنمایی در مورد ولتاژ خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نیاز به راهنمایی در مورد ولتاژ خط تلفن

زمین مدار و کامپیوتر رو قبل از نقطه اتصال به زمین تلفن با دو تا خازن یکی الکترولیت و دیگری 100n به vcc وصل کردید؟

اگه بازم درست نشد بعد ازخازن یه سلف هم سری کن.
    ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

همه اون لینکها رو خوندم . چیز زیادی در این رابطه دستگیرم نشد .

نوشته اصلی توسط Dr.j
      زمین مدار و کامپیوتر رو قبل از نقطه اتصال به زمین تلفن با دو تا خازن یکی الکترولیت و دیگری 100n به vcc وصل کردید؟

اگه بازم درست نشد بعد ازخازن یه سلف هم سری کن.
      این کار رو هم کردم فایده نداشت . کسی تاحالا اینکار یا چیزی شبیه به این رو انجام نداده که منو راهنمایی کنه و یه شماتیک بگذاره واسه حذف نویز ؟؟ :cry2:

دیدگاه

جسارتا اون سلف رو با خازن که سری نکردی؟

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.j
          جسارتا اون سلف رو با خازن که سری نکردی؟
          من دقیقا کاری که شما فرمودید رو کردم . فایده نداشت . حالا هم اصلا بیخیالش شدمو دارم یه راه دیگه رو پیش می رم . البته اگه جواب بده . اما به هر حال بدم نمیاد این مشکل هم حل بشه . تستش خیلی سادست . فقط باید پین زمین سریال رو با سر زمین خط تلفن با یه واسطه ای به هم وصل کرد که خط تلفن نویز نگیره . میشه تست خودتون هم تستش کنید ؟

دیدگاه

متاسفانه اون راهمم به مشکل برخورد :cry: . باید از همین روش پیش برم . کسی نظری پیشنهادی چیزی نداره ؟ اگه یه شماتیک به من بدید که نویزو از بین ببره خیلی ممنونتون میشم .

دیدگاه

یه سری نویز گیر برای خطوط adsl هست که وقتی معمولی adsl وصل میشید نویز شدیدی روی خط هست ولی وقتی این نویز گیر ها را میزنیم سر مودم خط بسیار درست کار میکنه
              اسمش هم فکر کنم اسپلینتر بود شاید با اون نویز گرفته بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_d_0101
                یه سری نویز گیر برای خطوط adsl هست که وقتی معمولی adsl وصل میشید نویز شدیدی روی خط هست ولی وقتی این نویز گیر ها را میزنیم سر مودم خط بسیار درست کار میکنه
                اسمش هم فکر کنم اسپلینتر بود شاید با اون نویز گرفته بشه
                فکر نمیکنم با اونا حل بشه اما به هر حال از دوستان مرفه بی درد ADSL دار !!! کسی می تونه این موضوع رو تستش کنه ؟

دیدگاه

تا اونجا که بنده می دونم نباید جریان های قسمت دیجیتال از زمین آنالوگ رد بشن .
                  شما نباید زمین ها رو طوری به هم وصل کنید که جریان های قسمت دیجیتال توی حلقه ای که جریان پیدا می کنن
                  این حلقه قسمتیش با سیم مسیر زمین آنالوگ بسته شده باشه.
                  منظورم که متوجه میشی هر جریانی که از پورتی خارج میشه با سیم زمین بر میگرده . سیم برگشت جریان های دیجیتال نباید
                  در مسیر برگشت جریان قسمت مشترک با زمین دیجیتال داشته باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.j
                    تا اونجا که بنده می دونم نباید جریان های قسمت دیجیتال از زمین آنالوگ رد بشن .
                    شما نباید زمین ها رو طوری به هم وصل کنید که جریان های قسمت دیجیتال توی حلقه ای که جریان پیدا می کنن
                    این حلقه قسمتیش با سیم مسیر زمین آنالوگ بسته شده باشه.
                    منظورم که متوجه میشی هر جریانی که از پورتی خارج میشه با سیم زمین بر میگرده . سیم برگشت جریان های دیجیتال نباید
                    در مسیر برگشت جریان قسمت مشترک با زمین دیجیتال داشته باشه .

خوب چاره چیه ؟ چکار کنم ؟

دیدگاه

یعنی واقعا هیچکس تاحالا با خط تلفن همزمان با پورتهای کامپیوتری کار نکرده که منو راهنمایی کنه چطور این نویزو از بین ببرم ؟ خود مودم چطور اینکارو انجام میده ؟
                      یه راه به ذعنم رسید که ارتباط بیسیم با پورت برقرار کنم اما کار مسخره ایه و ضمنا نمیشه خیلی بهش اطمینان کرد و هزینه هم بالا میره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X