اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پین هدر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پین هدر

با سلا م من یه مشکل خیلی پیش پا افتاده دارم ، اون هم اینکه وقتی یه پورت هشت پینی رو
    یکجا می خام به پورت دیگری وصل کنم وقتی از پین هدر یا سوکت های مخابراتی استفاده می کنم .
    پایه های پین هدر(یا سوکت مخابراتی ) نری بعد از مدتی از داخل پلاستیکش در میاد و لحیم سیم ها هم کنده میشه .
    برای حل این مشکل چه کاری میشه کرد؟
    مثلا برای یه پروگرمر که می خای پایه های gnd تا miso رو با کابل فلت منتقل کنی و به هر برد بردی که خواستی بزنی .
    آیا قطعه خاصی داره؟
    ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

پاسخ : مشکل با پین هدر

میتونی یکم چسب حرارتی بزنی سر سوکت مخابراتی .
    اما بیشتر از فیش مخابراتی ها داخل جایی استفاده میکنند که نیاز به تحریک نداشته باشه.
    موفق باشید

دیدگاه

خوب پرچ کنی مشکلی پیش نمیاد ولی خوب کانکتورهای دیگه ای هم هست همین مخابراتی قفل شونده ها شاید یه خورده محکمتر باشن

دیدگاه

سلام
        من دو تا چیز رو بهت پیشنهاد می کنم.
        اولی این که از پین هدر نظامی استفاده کنی. خیلی چیز محکم و باحالیه.
        یکی دیگه که این رو بیشتر به شما توصیه می کنم، Box 2*7 است. یه دونه بخر، خیلی محکم با پین هدر معمولی چفت نمی شه به خاطر همین عالیه، چون با هر دفعه پروگرم کردن فشار زیادی بهش وارد نمی شه.
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

چند تا سوال :
          چسب حراررتی رو از کجا باید بخرم . آ یا لوازم الکترونیک فروشی ها دارند.

پرچ کردن چه جوریه یه توضیح بدید

box 2*7 چه شکلیه ؟ اسم تجاریش هم همینه ؟
          ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
          هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
          گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

چسب حراررتی رو از کجا باید بخرم . آ یا لوازم الکترونیک فروشی ها دارند.
            نمیدونم، معمولا اینهایی که لوازم گل سازی و گلدوزی و این جور چیزها میفروشند دارند.
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.j
              سلام
              اسم تجاریش همینه.
              عکس سرچ کردم، چیز دلگرم کننده ای گیرم نیومد ( همش IXBOX اومد :redface
              احتمالاً سیم های CDROM را دیده باشید. اون قطعه ی سیاه رنگی که سر سیم هست یه نمونه هست. البته بزرگتر از 2*7
              در جاهای دیگه رایانه هم استفاده می شه. کافیه همین الان در کیست را باز کنی یه چند تایی توش می بینی.

دیدگاه

سلام
                سوای پیشنهاد دوستان که خیلی کاربردیه من یه راه ساده دارم که خودم امتحانش کردم :
                می تونی ابتدا پین هدر رو یه فیبر سوراخ دار لحیم کنی و بعد از سوراخ های مجاور ، سیم رو لحیم کنی و از قسمت زیر فیبر که سر پین هدر و سر سیم ها که بیرون اومدن رو با سیم لحیم به هم وصل کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.j
                  پرچ کردن چه جوریه یه توضیح بدید
                  راستی این رو یادم رفت بگم.
                  یه وسیله ای هست به نام پرس کابل شو. 25 هزار تومانی هاش چیزای خوبیه.( اگه اسمشو بگم پستمو پاک می کنن...)
                  با این وسیله می شه سوکت فلزی پین مخابراتی رو به سیم پرچ کرد. یه چیزیه اندازه ی یه انبر قفلی ، ولی سنگین تر. شکلش هم به چیزی نمی تونم تشبیه کنم.

دیدگاه

نوشته: Dr.j در امروز، ساعت 1231 am

سلام
                    اسم تجاریش همینه.
                    عکس سرچ کردم، چیز دلگرم کننده ای گیرم نیومد ( همش IXBOX اومد )
                    احتمالاً سیم های CDROM را دیده باشید. اون قطعه ی سیاه رنگی که سر سیم هست یه نمونه هست. البته بزرگتر از 2*7
                    در جاهای دیگه رایانه هم استفاده می شه. کافیه همین الان در کیست را باز کنی یه چند تایی توش می بینی.
                    سلام
                    منظور دوستمون IDC هستش :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X