سلام
سری میکرو های xmega در سال 2008 از طرف اتمل ارائه شد، از بیشتر امکانات این میکرو ها میشه نتیجه گرفت که به مخصوص مصارف کم مصرف ارائه شده مثل mp3 ,mp4,... .
اما در مقابل سری arm هم مثل همون ها و با همون امکانات(حتی بیشتر )ارائه شده که بسرعت بیشتر و همون تغذیه کار میکنند.
سری armبیشتر در موبایل ها استفاده میشه حالا اگه به نظر شما مقدار کار کرد یک موبایل با کارکردی که شما میخواهید(از نظر آماده به کار با باتری)یکی هست سراغ آرم برید
البته بگم که در حال حاضر آرم بیشتر مورد توجه قرار گرفته .
قیمت هر دوشونم حدودا یکی هست.
موفق باشید
:smile:
سلام
سری میکرو های xmega در سال 2008 از طرف اتمل ارائه شد، از بیشتر امکانات این میکرو ها میشه نتیجه گرفت که به مخصوص مصارف کم مصرف ارائه شده مثل mp3 ,mp4,... .
اما در مقابل سری arm هم مثل همون ها و با همون امکانات(حتی بیشتر )ارائه شده که بسرعت بیشتر و همون تغذیه کار میکنند.
سری armبیشتر در موبایل ها استفاده میشه حالا اگه به نظر شما مقدار کار کرد یک موبایل با کارکردی که شما میخواهید(از نظر آماده به کار با باتری)یکی هست سراغ آرم برید
البته بگم که در حال حاضر آرم بیشتر مورد توجه قرار گرفته .
قیمت هر دوشونم حدودا یکی هست.
موفق باشید
:smile:
اگر دقت کنید AT91SAM7L مزیت ها و توانایی های سری SAM7 معمولی را ندارد
مزیتی که نسبت به XMEGA دارد SPI با طول 16 بیت است بخاطر اینکه این میکرو باید با RFM22 ارتباط برقرار کند و عیب بزرگ AT91SAM7L این است که تنها یک پورت USART دارد
در مورد ARM های موبایل با این ARM های موجود از زمین تا اسمون فرق می کنه سری SAM11 به بالا اصلا میکروپرسسور هستند
معذرت می خوام دوست من ولی تو گوشی های خیلی خفن از Ar11 کورتکس3 استفاده میشه مثلا n73 داره از یه Arm7 استفاده میکنه و تفاوت داخل پروسسور بودن و میکرو بودن هم واسه اینه که این طور شرکت ها علاقه دارن که تنوع رو تو گوشی های مختلف حفظ کنن واسه همینه که ترجیح میدن پروسسور رو جدا بزارن و رم و .. رو هم جدا
سری های جدید نوکیا ARM11 و ARM9 استفادم می کنند
شما خودت قضاوت بکن ARM7 در مقابل ARM11 یا 9
کلا ARM ها نام Core هستند میکروکنترلر نیستند این ATMEL هست که میاد میکروکنترلر مبتنی بر ARM می زنه
مصرف انرژی XMEGA نصف AT91SAM7L هستش
XMEGA کلا هشت تا USART و چهار تا SPI و یکی دو مورد دیگه داره (قابلیت اتصالش در حد ARM های معمولی هست)
ولی AT91SAM7L یک USART و یک SPI و قابلیت فوق العاده جانبی سری AT91SAM7 را نداره (مثل اترنت، کن، USB، IrDA)
ماکزیمم کلاک ماکزیمم 36MHz هست که میشه 32.4MIPS
البته نباید فراموش کنیم که AT91SAM7L یک میکرو 32 بیتی هست ولی XMEGA میکرو 8 بیتی
اگر کار پردازش سنگین دارید AT91SAM7L حرف اول را می زند
البته من دارم LPC1100 را هم بررسی می کنم که مصرفش کمتر از نصف XMEGA هست
دیدگاه