اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با atmega 64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با atmega 64

سلام

راستش من یه atmega 64 رو میخوام پروگرم کنم .( البته قبلا هم این کار رو با یه 64 دیگه انجام داده بودم )

اما میکرو پروگرم میشه . مثلا یه IO ساده براش نوشتم و تو شبیه سازی هم جواب گرفتم . اما موقع عمل هنگ میکنه علتش می تونه سوختن میکرو باشه ؟

چون یه بار بهش ولتاژ زیاد وصل کردم .
    در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
    در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
    که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
    آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

پاسخ : مشکل با atmega 64

خیر سالمه
    مطمن باش
    تغذیت رو چک کن و یه خازن ظرفیت بالا بزار کنارش
    پایه ریست رو هم پول اپ کن
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

ممنون امید جان
      خازن رو گذاشتم .

در مورد پول پ کردن پایه ریست . میکرو من تو مداره و دارم تو مدار پروگرمش میکنم .

وقتی پروگرم کردم بلافاصله به کار میافته این مسئله با پول پ بودن ریست تناقص نداره .

امید وارم منظورم رو متوجه شده باشی .
      در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
      آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

امید عزیز

اگر در این مورد چیزی به ذهنت میرسه سریع تر به من بگو چون وقت من خیلی کمه و مدار با این همه هزینه نتیجه نداده .

فوت کوزه گری خاصی نداره این میکرو پر دردسر ؟

دیدگاه

ربطی نداره به پروگرامر شما حتما پول اپ رو بزار یه 1 کیلو اهم بزار

واسه پروگرامر هم هیچ مشکلی پیش نمیاد ممکنه دلیلش همین باشه
          ولتاژ میکرو هم چک کن شاید یه جا یه قسمت از مدارت داره افت ولتاژ به وجود میاره و فیوز بیت هم رو 4.7 ولت تنظیم شده ریست میکنه یا هنگ میکنه

علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X