اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه at89c55 و Atmega 128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقایسه at89c55 و Atmega 128

سلام بچه ها کی میتونه در مورد این میکرو at89c55 به من کمک کنه
    یعنی می خوام بدونم این از کدوم نوع میکرو ها هست مثلا 16 یا 64 یا 128
    اصلا چه فرقی با بقیه داره
    من که چیزی از دیتا شیت این نفهمیدم

http://www.keil.com/dd/docs/datashts/atmel/doc0580.pdf

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : کی میتونه در مورد این میکرو به من کمک کنه ؟at89c55

درود.
    من دیتاشیت رو نخوندم. اما تا اونجایی که میدونم این از سری خانواده 8051 هست .(از همونا که آدمو دقآ‌مرگ میکنه تا باهاش کار کنی) :mrgreen:
    20 کیلو حافظه داره و جالبش اینه که سه تا تایمر 16 بیتی داره.سرعتش هم بالاست (33 مگاهرتز)
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

من یه بد بختی که دارم اینه که نتونستم جدول مقایسه میکر ها رو پیدا کنم
      فقط یه چیزی من به جای این می تونم از 128 استفاده کنم سرعت 128 به این میرسه
      راستی این مدل هم با بس کام میشه پروگرام کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
        فقط یه چیزی من به جای این می تونم از 128 استفاده کنم سرعت 128 به این میرسه
        راستی این مدل هم با بس کام میشه پروگرام کرد
        اینایی که گفتی سوال هستن؟؟؟

این آیآ‌سی مال عهد دقیانوسه.البته نباید منکر این شد که توانایی هایی هم داره و هنوز هم استفاده میشه.
        از لحاظ سرعت هم این بالا تره
        با بسکام نمیشه اما فکر کنم با pony prog بشه یه کارایی کرد.بهترین پروگرمری که من برای سری 8051 سراغ دارم و خودمم باهاش کار کردم لیپر 10 هستش.نرمافزارش هم با خود پروگرمر هست. اما ما روی ویندوز 98 نصبش میکردیم نمیدونم با xp کار میکنه یا نه(قضیه مال چندین سال پیشه)

اما خودتو اذیت نکن اگه از لحاظ سرعت زیاد گیـــر پیلیچـــش نیستی با یه مگا 32 هم کارت راه میفته :mrgreen:. 12 کیلو هم بیشتر حافظه داره

tiny2313 هم از لحاظ سرعت بد نیست ها.یه نگاهی بهش بنداز

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

ببین من سوالم دقیقا اینه چون من همه کار طراحی مدارم رو با 128 انجام دادم و ما بقی سخت افزار های هم که طراحی کردم با یه 128 هست حالا توی این مدلی که بود و امکانات دستگاه منو نداشت از این میکرو استفاده شده و فقط هم برای محاسبات از این میکرو استفاده کرده نسبت مقایسه سرعت این میکرو با 128 چیه ؟؟؟

تازه اینو یادم رفت بگم من برنامه مو با بسکام نوشتم توی این میکرو که بسکام قبول نمی کنه درسته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X