اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام میکرو انتخاب کنم mega8 یا mega16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام میکرو انتخاب کنم mega8 یا mega16

سلام.
    من برای پروژه ای می خواهم از میکرو استفاده کنم. از نظر حافظه مشکلی ندارم. فقط می خواهم بدونم آیا میکرو mega8 و mega16 با کریستال 16mhz سرعت شون برابر است؟
    ممنون

پاسخ : کدام میکرو انتخاب کنم mega8 یا mega16

با درود . . .
    فکر نکنم تفاوتی داشته باشند
    (از نظر تئوری به هیچ وجه نباید فرقی داشته باشند و باید برابر باشند)

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

سلام
      سرعتشون توی کاتالوگ یکی هست ...
      اما اگه میکروت از این آشغالی های توی بازار باشه که هست :eek: معولا با 16 مگاهرتز قاطی میکنه و هنگ میکنه...
      در ضمن میکروت نباید L باشه...
      موفق باشید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
        سلام.
        من برای پروژه ای می خواهم از میکرو استفاده کنم. از نظر حافظه مشکلی ندارم. فقط می خواهم بدونم آیا میکرو mega8 و mega16 با کریستال 16mhz سرعت شون برابر است؟
        ممنون
        بله از نظر سرعت یکی هستند اما بستگی به مورد استفاده ات هم داره، مثلا ۱۶ جای بیشتری اشغال میکنه اما در عوض امکانات خیلی بالاتری داره.
        این ها هم باید لحاظ شه، اما اگر مشکلت فقط سرعته، هیچ فرقی با هم ندارند.

دیدگاه

تمام AVR ها قدرت تحلیلشئن 1MIPS هست ولی اگه دقت کنین تو کاتالوگ مثلا زده 109 دستور العمل در یک کلاک.خوب اینجا معلوم میشه که بعضی ها نمی تونن یک خط دستور (بسته به نوع دستور )تو یک کلاک انجام بدن و بستگی به برنامتون و کاری که می خواین ازش بکشین داره
          ولی اگه سرعت می خوای 2313 می تونه تا 20 مگاهرتز کلاک واسط بزنه
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
            هیچ کدوم :surprised:
            من نمی دونم چه حکمتی هست، وقتی مگا48 هم قیمت مگا8 هست، چرا هنوز بعضی ها گیر دادن به مگا8
            مگا48 ترتیب پایه هاش دقیقاً مثل مگا8 هست، کریستال 20 مگ می خوره، تازه یه تایمر کانتر هم اضافه داره. تو ضد نویزی هم که حرف نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
              تمام AVR ها قدرت تحلیلشئن 1MIPS هست ولی اگه دقت کنین تو کاتالوگ مثلا زده 109 دستور العمل در یک کلاک.خوب اینجا معلوم میشه که بعضی ها نمی تونن یک خط دستور (بسته به نوع دستور )تو یک کلاک انجام بدن و بستگی به برنامتون و کاری که می خواین ازش بکشین داره
              ولی اگه سرعت می خوای 2313 می تونه تا 20 مگاهرتز کلاک واسط بزنه
              ولی خود اتمل که ادعا میکنه قدرت پردازشی میکرو های سری مگا، ۱۶ میلیون دستور در یک ثانیه هست نه ۱ میلیون.
              اما در مورد اینکه توی یک میکرو، مثلا ۱۰۹ دستور العمل در یک کلاک انجام میشه، توی میکروی دیگه کمتر یا بیشتر، خیلی معیار خوبی نیست. چون ایشون احتمالا دارن با نرم افزار های سطح بالا برنامه نویسی میکنند پس کد ماشین دست ایشون نیست، این دیگه کاملا بستگی به سیاست کامپایلر داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
                ولی خود اتمل که ادعا میکنه قدرت پردازشی میکرو های سری مگا، ۱۶ میلیون دستور در یک ثانیه هست نه ۱ میلیون.
                اما در مورد اینکه توی یک میکرو، مثلا ۱۰۹ دستور العمل در یک کلاک انجام میشه، توی میکروی دیگه کمتر یا بیشتر، خیلی معیار خوبی نیست. چون ایشون احتمالا دارن با نرم افزار های سطح بالا برنامه نویسی میکنند پس کد ماشین دست ایشون نیست، این دیگه کاملا بستگی به سیاست کامپایلر داره.
                اتمل کجا گفته قدرت پردازشی سری مگا 16 میلیون دستور در یک ثانیه است؟ سند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شبگرد

اتمل کجا گفته قدرت پردازشی سری مگا 16 میلیون دستور در یک ثانیه است؟ سند؟
                  دیتاشیت خود مگا ۸ و مگا ۱۶ و ....
                  همون صفحه اولش اگر اشتباه نکنم نوشته که به خاطر خط لوله خیلی قوی که داره، می تونه تا ۱۶ میلیون دستورالعمل در ثانیه رو انجام بده.
                  البته همه میکروهای سری مگا هم این قدرت رو ندارند، مخصوصا L ها، اما من چون موقع نوشتن پست قبلیم دستم بند بود و عجله داشتم اینطوری نوشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شبگرد
                    سلام
                    هیچ کدوم :surprised:
                    من نمی دونم چه حکمتی هست، وقتی مگا48 هم قیمت مگا8 هست، چرا هنوز بعضی ها گیر دادن به مگا8
                    مگا48 ترتیب پایه هاش دقیقاً مثل مگا8 هست، کریستال 20 مگ می خوره، تازه یه تایمر کانتر هم اضافه داره. تو ضد نویزی هم که حرف نداره.
                    یه مقایسه سر انگشتی....
                    sram atmega8 =1kb
                    sram atmega48 =512b

flash atmega8=8kb
                    flash atmega48=4kb
                    .
                    .
                    .
                    گسترده تر از هر چیز دل مومن است(امام علی (ع))
                    [glow=red,2,300]R[/glow]
                    [glow=green,2,300]G[/glow]
                    [glow=blue,2,300]B[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri

گزینه اول 16 بئده اصلاح می کنم

ولی در کل این به جز کامپایلر به معماری هم بستگی داره و هر دستوری رو میکرو نمی تونه تو یک کلاک انجام بده
                      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siamakb
                        یه مقایسه سر انگشتی....
                        sram atmega8 =1kb
                        sram atmega48 =512b

flash atmega8=8kb
                        flash atmega48=4kb
                        .
                        .
                        .