اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ارتباط دو AVR از طریق یک پورت کامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد ارتباط دو AVR از طریق یک پورت کامل

با سلام خدمت دوستان و متخصصین عزیز

در مورد یک پروژه نیاز به راهنمایی دارم
    برای قسمتی از این پروژه نیاز دارم که دو میکرو avr رو از طریق یه پورت کامل یا نیم پورت, یعنی 8 یا 4 سیم ارتباط بدم.
    یه دیتای حجیم مثلا یه فایل mp3 یا یه عکس رو میخوام با کلاک پایین مثلا 100 هرتز از یه مموری SD که به یکی وصله به SD دیگه ای که به میکروی دوم وصله انتقال بدم.
    با ارتباط کارتهای حافظه با میکرو مشکلی ندارم چون میتونم از ماژولهای آماده استفاده کنم.
    فقط موندم که دیتا رو چطوری خوردش کنم و روی پورت قرار بدم و از اونور چطوری به هم وصلش کنم.
    با TWI تا حدودی آشنام, اما چون کلاک من خیلی پایینه با دوتا سیم زمان خیلی زیادی میبره.
    دوستان اگه کمکی میتونن بکنن بینهایت ممنون میشم.

پاسخ : کمک در مورد ارتباط دو AVR از طریق یک پورت کامل

دوست عزیز؛ من قبلا این کار رو کردم، به این صورت که دو تا میکرو از طریق یه پورت کامل (8 بیت) با هم ارتباط داشتن (دو طرفه) و سه تا پایه دیگه برای کنترل اینکه کدوم میکرو دیتا میفرسته و کدوم یکی باید اونو بخونه، البته بنا به دلایلی سرعت انتقال اطلاعات رو زیاد نتونستم بالا ببرم؛ ولی خوب کارم رو را انداخت.
    اگه تونستم برنامشو هم پیدا کنم حتما برات میذارم.

موفق باشی.
    دانلود بدون دردسر از راپیدشر و فور شرد و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mina1137

برای قسمتی از این پروژه نیاز دارم که دو میکرو avr رو از طریق یه پورت کامل یا نیم پورت, یعنی 8 یا 4 سیم ارتباط بدم.
      یه دیتای حجیم مثلا یه فایل mp3 یا یه عکس رو میخوام با کلاک پایین مثلا 100 هرتز از یه مموری SD که به یکی وصله به SD دیگه ای که به میکروی دوم وصله انتقال بدم.
      با ارتباط کارتهای حافظه با میکرو مشکلی ندارم چون میتونم از ماژولهای آماده استفاده کنم.
      فقط موندم که دیتا رو چطوری خوردش کنم و روی پورت قرار بدم و از اونور چطوری به هم وصلش کنم.
      با TWI تا حدودی آشنام, اما چون کلاک من خیلی پایینه با دوتا سیم زمان خیلی زیادی میبره.
      سلام
      چرا از SPI یا USART استفاده نمیکنید؟
      سرعت خیلی بیشتری نسبت به کاری که شما میخواهید انجام بدهید داره
      فرزندم در راه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tehran11
        دوست عزیز؛ من قبلا این کار رو کردم، به این صورت که دو تا میکرو از طریق یه پورت کامل (8 بیت) با هم ارتباط داشتن (دو طرفه) و سه تا پایه دیگه برای کنترل اینکه کدوم میکرو دیتا میفرسته و کدوم یکی باید اونو بخونه، البته بنا به دلایلی سرعت انتقال اطلاعات رو زیاد نتونستم بالا ببرم؛ ولی خوب کارم رو را انداخت.
        اگه تونستم برنامشو هم پیدا کنم حتما برات میذارم.

موفق باشی.
        ممنون از لطفتون
        اگه در مورد منطق این کار هم توضیح بدید که دیگه حسابی شرمنده کردید :redface:
        بیصبرانه منتظر جوابتون هستم
        :applause: :icon_razz:

دیدگاه

[quote=علیرضا کیانی]

آقای کیانی
          ممنون از بذل توجهتون
          اما تو این پروژه مجبورم به این روش کار کنم
          ضمنا کلاک رو هم به دلایلی مجبورم خیلی پایین اعمال کنم
          متشکر از راهنمایی تون :smile:

دیدگاه

فکر میکنم یه چیزی تو این مایه ها بود. چون سیستممو زیر و رو کردم ولی متاسفانه پیداش نکردم.

توی هر دو تا میکرو پورت دیتا تو حالت tri-state و ورودی هست.

حالا به دو روش میشه کار کرد، پولینگ :

پایه های pd.2 توی هر دو تا میکرو رو ورودی بذار، هر میکرویی که خواست دیتا بفرسته اول پایه pd.3 خودشو یک میکنه (یعنی درخواست ارسال دیتا به اون یکی میکرو) و بعد صبر میکنه که پایه ورودیش یک بشه، حالا دیتا رو رو پوت میذاره و پایه pd.3 رو صفر میکنه.

در حالت عادی کار هر میکرو ، میکرو پایه pd.2 رو چک میکنه ، اگه 1 بود پایه pd.3 رو یک میکنه و منتظر میمونه تا پایه pd.2 صفر بشه. اون موقع دیتا رو میخونه.

ایتراپت :
            برا من این روش یذره راحت تره ، هر میکرو یی که خواست دیتا ارسال کنه ، دیتا رو میذاره رو پورت و بعد پایه pd.3 رو 1 میکنه. تو حالت کار عادی اینتراپت 0 میکرو رو تو حالت حساس به لبه (تو مثال ما بالا رونده) میذارم و تو تابع اینتراپت دیتای رو پورت رو ذخیره میکنیم.

البته این روشها در اصل پیاده سازی یه نوع پروتکل خیلی ساده ارتباطی هست که بصورت دستی خودمون اجرا میکنیم. متاسفانه چون من فرصت زیادی بابت نوشتن برنامه و تست اون ندارم به این صورت برات توضیح دادم ، امید وارم بدردت خورده باشه . اگه سوالی بود در خدمتم.

دیدگاه

خیلی ممنون از جوابتون :applause:
              تست میکنم و اگه مشکلی داشتم حتما مجدد مزاحمتون میشم

دیدگاه

و خداوند SPI را آفرید
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

و خداوند SPI را آفرید
                  :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: ای کاش تاپیک رو از اول میخوندی !!! :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X