اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی برداری از میکروهای قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کپی برداری از میکروهای قدیمی

با سلام خدمت دوستان

ما یه دستگاه قدیمی تو آزمایشگاه شرکت داریم که میخوایم از بردش چندتا دیگه تکثیر کنیم

مدارش در کل بسیار ساده هست فقط یه AT89C51 روش داره که نیاز دارم برنامش رو کپی کنم

روی چند تا پروگرمر امتحان کردم اما هیچ کدوم اونو نمیشناسن
    پروگرمر من AT89S51 رو میشناسه اما C رو نه
    حالا چند تا سوال داشتم:

1- تفاوت AT89C51 با AT89S51 چیه و آیا آیسی جایگزینی براش وجود داره که پایه هاش یجور باشه

2- اصولا نحوه read کردن حافظه Flash یک آیسی چجوریه(منظورم اینه که همونطور که یه پروگرمر ساده با یه بافر معمولی آیسی رو پروگرم میکنه چطور میشه حافظه شو خوند)

3- پروگرمر تو شناختن این آیسی مهمه یا نرم افزار(چون هیچی راجع به این مسائل نمیدونم)
    پروگرمر خودم USB هستش که وقتی مدارشو باز کردم دیدم که زیرش یه mega8 با FT232 داره و نرم افزار پروگرمر هم مخصوص خودشه و وقتی آیسی رو داخلش میزارم اگه تو لیست نرم افزارش باشه به صورت خودکار آیسی رو میشناسه

4- در کل باید چکار کنم؟؟؟

پاسخ : کپی برداری از میکروهای قدیمی

بهتر سوالتون تو بخش 8051 بپرسید نه تو بخش AVR :agree:

تفاوت بارزشون 89S51 و 89C51 تو نحوه پروگرام کردنشون هست شما باید پروگرامر مربوط به خودش بگیرید تا بتونید اطلاعات Read کنید

تازه معلوم نیست که بتونید اطلاعات بخونید شاید حافظه اون Luck شده باشه
    هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

مگه AT89S51 از سریهای قدیم AVR نیستند؟؟؟

آخه پروگرمر من این آیسی رو میشناسه

حالا پروگرمر AT89C51 رو چطور گیر بیارم یا بسازم

برنامه به احتمال 90 درصد Lock نشده، چون برنامه خیلی خاصی نداره

فقط چون وقت ندارم نمیخوام کل برد رو دوباره طراحی کنم ولی اگه مجبور بشم از لحاظ نرم افزاری مشکلی نیست

دیدگاه

سری AT89S51 سری بعد از AT89C51 هست یه سری تغییرات توش ایجاد شده که مهمترینش همون طرز پروگرامر کردنشون هست که باهم تفاوت داره

شما باید پروگرام خود AT89C51 داشته باشید
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
          مگه AT89S51 از سریهای قدیم AVR نیستند؟؟؟
          oo:

دیدگاه

با درود . . .
            برا 8051 بهترین پروگرمر لیپر10 هستش. کلا میکرو رو میخوره برات :mrgreen:

سری s بعد از سری c وارد بازار شد و به دلیل سادگی در پرو گرم کردن تا حدودی جای خودشو باز کرد اما یهو دست روزگار میکروهای جدید رو وارد بازار کرد و تقریبا 8051 ها فراموش شدند. برای پروگرم کردن سری s یه پروگرمر ساده هست مثلstk200/300 و نرم افزارشم توی اینترنت راحت پیدا میشه.

میتونی از پروگرمر های آماده برای 8051 استفاده کنی. ما چندین سال پیش خریدیم 11 تومن.نرم افزارش هم ezdownloader هست.هنوزم دارمش ولی کی دیگه با 8051 کار میکنه بابا!! اگه حوصله داشته باشی هم خودت میتونی بسازیش.

ضمنا AT89C51 از خانواده AVR نیست. مال یه کار خونه هستن اما یه جور نیستن(اون مال عــهــد دقیانوسه). مثل ماها که ایرانی هستیم.
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X