اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ کردن LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ کردن LCD

من تو یک پروژه از ATmega64 , ال سی دی کاراکتری استفاده کردم اما به یک مشکل بزرگ برخوردم گاهی وقتها یک متنی که رو ال سی دی نمایش می ده متن همانطوری می مونه و انگار ال سی دی هنگ می کنه اما اینتراپتهای میکرو درست کار می کند انگار میکرو یک جا می مونه این وضعیت هم رندم هست وقتی پایه Enable ال سی دی را یک می کنم درست میشه (با وصل کردن به 5 ولت)!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

پاسخ : هنگ کردن LCD

این مشکل گاهی اوقات پیش میاد و به خاطر تفاوت سرعت
    شما از پایه ریست میکرو استفاده کنید و هر وقت هنگ کرد اونو ریست کنید
    یا حق...

دیدگاه

چند تا دلیل می تونه داشته باشه

1 تداخل کاری میکرو در هین نوشتن و ارسال دستورات برای ال سی دی
      اگه تو اینتراپت ها چیزی روی ال سی دی می نویسی می تونه یکی از دلایلش باشه

2 نویز
      از این دستور استفاده کنید
      initlcd

علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

من از codevision استفاده کرده ام و برای ال سی دی از کتابخونه های خود کامپایلر استفاده کردم به نظر خودم این اتفاق می افته برنامه در داخل حلقه while(1( داره اطلاعات را بر روی ال سی دی می نویسه بعد ایترات رخ می ده بعد از این که روتین اینترات تمام شد دیگه روتین های داخل حلقه while درست اجرا نمیشه. به نظر شما این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

:question: :question: :question: :question:

دیدگاه

با پایه ریست ببین کارت راه میفته اگه نشد فکر کنم مجبوری با watchdog میکر. ر. ریست کنی تا دوباره lcd رو init کنه
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

دوستان فکر می کنم این بحث ها همش واسه پاک کردن صورت سواله! بهتر نیست اصل مشکل دوستمونو پیدا کنیم و رفعش کنیم؟

دوست عزیز شما اول بگو lcd ت چند در چنده؟! ثانیا دستوراتی که برای نوشتن روی lcd استفاده می کنی چقدر طولانیه؟ ببین می تونی موقع نوشتن روی lcd اینتراپت رو غیر فعال کنی؟

دیدگاه

ن از ال سی دی 16*2 نوع سایز بزرگ استفاده کرده ام وازدستورات زیر تو برنامه زیاد استفاده شده:
                lcd_gotoxy
                lcd_putsf
                sprintf(Lcd_Buffer,"A:%u% ",read_adc(4));

معمولا وقتی این دستور اجرا میشه هنگ میکنه

lcd_gotoxy(0,0);
                lcd_putsf("USER1"
                lcd_gotoxy(0,1);
                lcd_putsf("DOOR UNLOCK"

دیدگاه

دوست عزیز سلام در مورد اینکه LCD قاط میزنه ما خودمون درد کشیده این موضوع هستیم اما اکثرا این مشکل برای میرو پیش میاد و اگه میکروت وطمئنی که هنگ نمیکنه راهش اینه که به جای اینکه فقط جاهایی رو که نیاز به تغییر داره روی ال سی دی ارسال کنی کل ال سی دی رو پاک کنی و دوباره بنویسی چون تنها دستوری که میتونه lcd رو از اون حالت هنگ خارج کنه clear_lcd در زبان c و دستورات مشابه در دیگر زبانها هست با این کار هر وقت lcd هنگ گنه بصورت اتوماتیک خودش ریست میشه پس در این صورت مشکل حل میشه البته به شرط اینکه همون طور که گفتم مشکل از میکرو نباشه چون اگه میکروت هنگ میکنه باید از روشهای حذف نویز که در یکی از تاپیکهای همین انجمن توضیح مفصلی در مورد اون دادم استفاده کنید اما در هر صورت اگه در محیط نویزی قراره سیستم رو به کار بگیرید حتما قبل از هر بار نوشتن روی lcd اون رو clear حتما ان شاءالله مشکل برطرف میشه
                  سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
                  یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
                  حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
                  دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
                  ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
                  سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

با MKII JTAG چک کردم میکرو هنگ نمی کنه اینتراپت ها اجرا میشوند اما در حلقه while(1) میکرو در یک دستور می مونه

دیدگاه

کسی نبود به ما کمک کنه :angry:

دیدگاه

میتونی lcd تو عوض کنی؟ اگه می تونی مارک خوب بگیر مثل winstar .

دیدگاه

lcd
                          با مارک techstar و longtech را تست کردم اما هنوز مشکل هست! :angry:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                            من هم این مشکل را دارم مشکل من به این صورت است که میکرو برنامه های موجود در وقفه که از تایمر ایجاد میشود را به درستی انجا میدهد اما وقتی به حلقه while بر میگردد دیگر دستورات حلقه را که از آنجمله نوشتن روی ال سی دی است را انجام نمیدهد من از دستور lcd _clear هم استفاده میکنم باز هم این مشکل را دارم حتی جنس میکرو و ال سی دی را هم عوض کردم باز هم نشد
                            به نظر شما دیگر چه باید کرد
                            با تشکر

دیدگاه

هنگ کردن ال سی دی بیشتر مربوط مشکلات نرم افزاری ارسالی توسط میکرو ه
                              تا حالا دیدی که توی برنامه های کوچیک این طوری بشه
                              ولی من توی برنامه های بزرگ و خصوصا اونایی که با وقفه سر کار دارن به این مورد زیاد برخورد کردم
                              بنظر من اول دنبال اشکال برنامه باش بعدش به ال سی دی شک کن
                              افزایش حافظه های پشته و استپ مردن تایمر ها در زیر روال وقفه تایمر خیلی کمک میکنه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X