اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ساخت ولتمتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ساخت ولتمتر

با سلام
    من یک مشکلی برای ساخت ولتمتر دارم(زبان بیسیک):
    1-اگر ولتاژ زیر 1 ولت باشد باید تقویت شود و سپس اندازه گیری شود.
    2-اگر زیر 5 ولت باشد که همه چیز ردیفه.
    3-اگر بالای 5 ولت باشد با تقسیم مقاومتی مشکل حل است.

حالا من که نمیدونم ولتاژ ورودی زیر 1 ولته یا زیر 5 ولته یا بالای 5 ولت!
    چی کار کنم AUTO RANGE باشه؟ فقط تاکیدم بر این است که خودش AUTO RANGE باشد نه اینکه با سلکتور بزارم.
    با LCD کار میکنم.
    با تشکر

پاسخ : مشکل با ساخت ولتمتر

با سلام
    شما هم میتونی از کلید های الکترونیکی (اگه اشتباه نکنم ، مثل 4066) استفاده کنی و هم از رله های مینیاتوری (کوچیک) که البته راه حل اول بهتره در صورتی که مقومت ورودی یا ایزولاسیون دردسر ساز نشه.
    در ضمن فکر میکنم بهتره که اول از رنج بالا استفاده کنی؛ اگه مقدار خیلی کوچیک بود رنجهای بعدی .
    موفق باشید.
    دانلود بدون دردسر از راپیدشر و فور شرد و ...

دیدگاه

شما 8 تا کانال داری
      8 نوع تقسیم مقاومت بزار روی کانال ها و انقدر سرچ کن تا عددت زیر سرریز متغیرت باشه
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

با درود . . .
        چشم مسعود جون اینم نیم نگاه :mrgreen:

راه تقسیم مقاومتی درسته که راحته اما به خاطر تلفات دقت نداره من امتحان کردم برا ولتاژ های بالا خوب جواب میده
        بهترین راه اینه که از lm324 استفاده کنی. به این صورت که از هر 4 تا opamp استفاده کنی و باهاش تقویت کننده بسازی و محدوده خروجیشونو طوری تعیین کنی که قابل فهم برا میکرو باشه. در ضمن برا اتو سلکت کردن بهترین راه اینه که در هنگام نمایش مقادیر و بعد از اندازه گیری اگه در واحدی کوچکتر بودن به صورت دیگه ای نمایششون بده.

الان یه خورده گیر آخرین پروژه ام هستم. تا چند روز دیگه هم که قراره برم خدمت! در اولین فرصت کمکت میکنم

ضمنا خودمونیم ها تولیدی پروژه باز کردی؟ :mrgreen:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

سلام
          به قول آقا وحید اینم یه نیم نگاه :mrgreen:
          من داخل پیغام خصوصی که گفتم:
          این کار رو بکن:

مقدار ولتاژ پ امپ رو بخون و در ضریب تضعیفش ضرب کن تا ولتاژ ورودیت بدست بیاد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X