اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پروگرامر avr910 با codvision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل پروگرامر avr910 با codvision

2: نه موردی نداره از همون تغذیه استفاده کن...من همینکار رو میکنم همیشه!

در مورد سوال 1 هم هر دو تا پورت رو (هم داخل دیوایس منیجر هم داخل کدویژن)جفتش رو بزار رو کام4 ببین کار میده؟

مال من هردوش روی کام 4 هست و کار میده!

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause: :nice: :nice: :nice:

کار کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دارم میترکم از ذوق!!!

نمیدونم چرا کار میکنه؟!؟ آخه دیشب بعد از اینکه بیخیالش شدم، همونجوری که بود ولش کردم. ( اون زنر و .. هم که قرار بود تغییر بدم ، اصلاً انجام ندادم! ). ولی الان دوباره امتحانش کردم که جواب داد و به هیچی گیر نداد! یه مگا16 پروگرام شده با فرکانس12مگ هم دادم به خوردش که راحت هم فلش رو خوند وهم فیوزبیتها و E2prom و .... حتی Firmware پروگرامر هم خوند! ولی من هیچ کاری بهش نداشتم؟ یعنی چی باعث شده امشب شفا بگیره؟!؟ oo: :question:

فقط یه چیزی! این سرعتش از stk هم یکم زیاد کمه! یدونه یدونه درصد پر کرد تا فلش رو بخونه.

در ضمن، الان جای میکروش mega8L رو با یه mega8 عوض کردم. بازم هیچ مشکلی پیش نیومد.. (در حالی که همه جا طرحش با مگا8 ال بود!!)

از دوست عزیز،جناب مهدی مهری بزرگوار هم خالصانه تشکر میکنم که به من کمک شایانی کردند. امیدوارم همیشه موفق باشین. :applause: :nice:
      دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام
        تو مدل های جدید این پروگرمر از مگا48 استفاده می کنن، با mega48 ظاهراً نتیجه مطلوب تره.
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

خواهش میکنم خودتون درستش کردید :redface: :nerd:

در ضمن بازم میگم سرعت پروگرام کردن AVRProg فکر کنم حدود 3-4 برابر کار با کدویژنه!

موفق باشید

دیدگاه

سلام من این پروگرمر رو ساختم سیستم هم شناحته پورت کام هم درست تنظیم شده اتصالات هم 2حالت مختلف چک کردم ولی این ارور رو میده avrprog error getting ID لطفا کمکم کنید ممنون میشم

دیدگاه

اساتید محترم مثل اینکه ما آدم نیستیم نه؟ یه سوال پرسیدم یه مشکل دارم هیچ کی نیست به من کمک کنه؟ واسه فبلیا جواب دادین به ما که رسید پوسید؟ ای خدا هیچ کی منو دوست نداره :sad:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                با میکروی دیگه ای هم تست کردین ؟
                من زیاد با این پیغام مواجه میشم اما هنوز نفهمیدم که چیکار میکنم درست میشه ، ولی خوب اول تنظیمات نرم افزاریتون رو چک کنید بعد هم اتصالات سخت افزاریتون رو اگه هیجوره جواب نداد نرم افزار رو دوباره نصب کنید ببینید درست میشه!

دیدگاه

با تشکر زیاد از مجتبی ممنون که توجه کردی آره همه این کارهارو کردم مجتبی جان ولی این پیغام رو میده نمی دونم کجاش مورد داره کسی هم به غیر شما جواب نمی ده نمی دونم

دیدگاه

اولین پست این تایپیک هم همین مشکل رو داشته مطالبی که در جوابش گفته شده مطالعه کردین ؟

ببخشین ولی برای اطمینان بیشتر دارم میگم ، میشه تنظیمات نرم افزاریتون رو بگین که چیکار کردین ؟

یه چیز دیگه اون جامپر رو روی نرم گزاشتین ؟ البته احتمالا گزاشتین که سیستم شناخته و تونسیتد درایورش رو نصب کنید
                    فیوز بیت های میکروی پروگرامر رو درست تنظیم کردین؟ البته این هم مثل مورد بالای احتمالا درسته

از پروگرامر کدویژن استفاده میکنید ورژنش چیه توی چه ویندوزی کار میکنید

در آخر هم باید بگم دنبال مسخره ترین راه حل بگردین !

دیدگاه

با تشکر از شما دوست عزیز آره تاپیکو از اول خوندم ولی از این ارور من صحبتی نشده بود بعدشم کد ویژنم ورژن 2.04.4a هست بعد تنظیمات com 6 baudrate 9600 stop bit 1 parity none واسه کد ویژن هم همین طور بعدشم اون جامپر رو منظورتون مال ریسته درسته همون که از ss پروگرمر میاد به ریست میکرو دیگه درسته ؟ اگه اونه آره رو نرم هست بعد فیوز بیت های میکروی که پروگرمر رو باهاش ساختم اینجوریهsut0,bootsz0,bootsz1,ckoptفعال هستن وبقیه غیر فعال

دیدگاه

بیایید بودریت رو بزارین روی 19200 و پورت کام رو هم 1 یا 2 انتخاب کنید ببینید چی میشه ؟

دیدگاه

همین الان این کار رو کردم بازم همون ارور من فکر می کنم طرف آی سی که میخواد پروگرم بشه مشکل هست چون اگه پروگرمر اگه مشکل داشت سیستم نمی شناخت این طرف باید منبع تفذیه اش با پروگرمر باید یکی باشه یا جدا 5 ولت بدم مشکلی نداره؟

دیدگاه

ببینید این خروجی isp اش هست دیگه درسته :

خوب پس دیگه نیازی به تغذیه خارجی ندارید می تونید از همین تغذیه usb استفاده کنید به این ترتیب :

پایه 1و5و7و9 که معلومه پایه 2 باید به vcc میکرو وصل بشه و پایه 4 هم باید به زمین میکرو وصل بشه

راستی avcc و agnd رو هم وصل کنید
                            یه چیزه دیگه مطمئنید میکروتون سالمه و فیوزبیتهاش روی کریستال داخلیه ؟

دیدگاه

سلام.
                              دوباره فایل هگز رو، روی میکرو بریزید، شاید درست شد.
                              موفق باشید

دیدگاه

دستتون درد با کریستال تست کردم 4مگ جواب نداد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X