اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رسیت کردن atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رسیت کردن atmega8

سلام.
    برای اینکه 100 تا mega8 رو هم زمان رسیت بشن باید پین رسیت آنها به هم وصل بشن ؟
    آیا در mega8 احتیاج به وصل شدن یک مقاومت به پین رسیتش نیاز است؟ اگر پین رسیت آزاد باشد مشکلی پیش می آید.
    اینها همه در مورد 100 تا mega8 می باشد. دوستان کنک کنند.
    با تشکر

پاسخ : رسیت کردن atmega8

بله ریست همه رو با هم گراند کن تا 100 تاش دوباره شروع به کار کنه
    اگه پول اپ نزاری با نویز محیط ریست میشه
    این موارد در مورد کلیه avr ها صادقه و صرفا برای مگا8 نیست
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

یعنی منظور شما اینه که پین رسیت همه 100 تا mega8 ها رو به هم وصل کنم و به منفی وصل کنم؟
      مگه رسیت به مثبت وصل نمی شه؟

دیدگاه

تمامیه مقاومت ها باید به vcc وصل بشن و پین به مقاومت وصل باشه.لحظهای که می خوای ریست بشه یه لحظه وصلش کن به زمین(تمامیه ریست ها به هم وصل باشن)
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

منظور من این جوری نبود. فرض کنیم یه برنامه نوشتیم و در 100 تا mega8 ذخیره می کنیم. حالا همه میکرو ها رو به 5 ولت وصل می کنیم. آیا همه میکروها برنامه هاشون رو دقیقا با هم اجرا می کنند؟

آیا پین رسیت هر میکرو لازم است که به مقاومت به مثبت وصل شود؟

دیدگاه

لزوما میکرو ها با هم ریست نمیشن
            ببین مقاومت pull up که بین VCC و پایه RESET میذاری از این بابته که نویز محیط پایه رو صفر نکنه یعنی می تونی نذاری ولی ممکنه میکروت ریست بشه بصورت اتفاقی!
            پیشنهاد خود ATMEL استفاده ار مقاومت و خازن روی این پایه است . حالا اگر شما بخوای روی هر کدوم یه مقاومت و یه خلزن بذاری چون مقادیر دارای خطا هستند لزوما با هم ریست نمیشن اگه می خوای مطمئن شی با هم ریست میشن باید یه فرمان خارجی با جریان دهی خوب برای 100 تا آی سی بذاری و خازن رو حذف کنی همچنین مقدار مقاومت pull up را کوچیک بگیری. در ضمن تنظیمات startup میکرو ها هم مثل هم باید باشه. البته اگه کریستال های میکرو ها با هم متفاوت باشه اینو دیگه کاریش نمیشه کرد.

دیدگاه

در پروژه من یک برنامه برای 100 میکرو است. کریستال آنها همه 16MHZ هست. مقاومت برای همه پین های رسیت هم 10K بزارم خوبه؟
              برق همه 100 میکرو هم یک عدد رگولاتور 5 ولتی تامین می کند.
              آیا 1 عدد رگولاتور 5 ولتی کافی است؟

دیدگاه

اگه هر میکرو فقط یک میلی آمپر بکشه میشه 100 میلی آمپر
                بهتره یک میکرو با ادوات جانبیش. اندازه بگیری بعد 100 برابر کنی. اینجوری که نمیشه گفت. مثلا اگه از a/d استفاده کنی جریان بیشتر از این حرفها میشه بنظر من حداقل یه رگولاتور قابلمه ای با هیت سینگ خوب میخوای

دیدگاه

فعلا دارم پروژم رو با 16 میکروی atmega8 درست می کنم. هر میکرو یک LED RGB رو با PWM کنترل می کنه. آیا یک عدد رگولاتور 5 ولتی 1 آمپری کارم رو راه می اندازد؟

از کجا بدونم که وقتی میکرو یک عدد led RGB رو کنترل می کند چقدر آمپر مصرف می کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X